Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda.....

Komu dzisiaj zyczycie zwyciestwa - Niemcom czy Hiszpanii ?

Polecane posty

Ban Dole Oranje Grr, bo irytują mnie takie wypowiedzi tych co sami biegają pewnie po boisku jak pingwiny :O

Gość kiok
Nienawidze Szwabow:O:O

Gość A. Piechniczek
Panna Anna. >> poszukaj sobie ranking ulozony przez kibicow sportow ktore powinny byc zabronione kobietom. Nie wygral tam boks anie nawet podnoszenie ciezarow tylko wlasnie pilka nozna. Wystarczy zobaczyc mecz druzyn kobiecych- wyglada to gorzej niz przedszkolakow. Myslisz ze dlaczego kobiety nie zarabiaja tyle co faceci ani nie transmituje sie MS - bo nikt na swiecie nie chce tego ogladac :O.

Gość Sanetta
O Mater Polonia, jak mnie to wkurza; gdy tylko jest mowa o Niemcach, to zawsze musicie się odwoływać do Hitlera, o co kaman? Mamy rok 2010 a nie 1945! Poza tym, jeśli Hiszpanie by zrobili coś takiego Polakom po naszej przegranej, to juz sobie wyobrażam jakie by były komentarze!

Gość żabulinka
Czy to prawda, że w języku niemieckim wszystko brzmi jak nazwa karabinu? Bo ja nie znam tego języka, ale słyszałam takie opinie.

Astera, pfff wybaczyć ...niech stracę :P spokogłowa :P ochh ale ja pamiętałem 🌼 Anka, e tam , ale krytykować mogą [i to nawet nieźle mogą ]:P

A. Piechniczek Bo takich facetów jak Ty boli to, że nie jedna potrafi więcej niż oni :D i nie mów, że nie bo znam mnóstwo dziewczyn które mają większe umiejętności niż nie jeden facet. :O

Gość żabulinka
I dlaczego oni mają takie wojenne ryje?

o której ten mecz i kiedy, jesli mozna wiedzieć żabulina jestes najlepsza :) Bandole, nie róbmy offtopoów :P za kazdym razem :P

Gość Sanetta
nie, nie wszystko. Znam ten język na tyle, żeby ci powiedzieć, że to nieprawda. Takie słowa jak Gemuse, Vermutlich, Gelegenheit, Marchen, Meinung, kindliche... wymawiane są miękko i z namaszczeniem, lol:D jeśli chcesz wiedzieć. Ale to jest oczywiście tylko kilka przykładów :P

Gość kiok
a jak widze szwabska gebe bastiana schweistengera czy jak mu tam, to zbiera mi sie na wymioty, Niemcy sa obrzydliwi:O:O

Gość Sanetta
kiok: no to masz problem:/ jak ja nie trawię szowinistów..

Gość żabulinka
Jak pokazują Niemców to powinni zacenzurować im gęby, bo mają zakazane.

Gość kiok
zapoznaj sie z definicja szowinisty Aha, problem mam jeszcze tylko dzisiaj, bo po dzisiejszym meczu koniec z ogladaniem niemieckich geb:D

Gość Sanetta
tak pisze tylko szczeniacka młodzież z gimnazjum:/ żałosne. A wy tacy urodziwi?

Astero , nie bądź taka , chodź na bok :P [a mecz dzisiaj o dwudziestej trzydzieści ...chyba ;P] no dobra , to mykam [ nie przeszkadzam] cześć:classic_cool:🖐️]]]]]

Gość piiiszczałka
Tak sobie myślę, że gdyby Polacy się dostali to pewnie już by byli po przegranym meczu z Niemcami. Bo to ostatnio tradycja, że z nimi gramy.

Gość Sanetta
kiok: uważaj, bo mozesz się zdziwić. Pamiętasz jak rozwalili Argentynę? To dlaczego nie mieliby rozwalić Hiszpanów? Zresztą nawet jeśli, to kto cię będzie zmuszał do oglądania finału? Nikt chyba? Możesz się przez ten czas dzieckiem zająć, lol:P

Gość żabulinka
Czy wam też niemiecki hymn kojarzy się z filmami wojennymi?

Gość Sanetta
nie

Gość kiok
nie rozumiesz, wiec sie nie wypowiadaj. Tu nie chodzi o brak urody, tylko te charakterystyczne szwabskie geby, ktore wzbudzaja odraze. Hiszpania wypieprzy te maszyny, ktore bez dokladnej instrukcji nie kopna nawet pilki, takze final bedzie przebiegal bez nudnosci:D

Gość żabulinka
Niemcy boją się Holendrów? Jeżeli Holendrzy by z nimi przegrali, to pewnie lataliby za nimi ze strzykawkami do eutanazji.

Gość Sanetta
sie zobaczy, kiok, sie zobaczy:D A ocenianie charakteru po fizjonomii świadczy tylko o twojej bezdennej głupocie. Bo z twojej wypowiedzi wynika, że Niemcy świadomie wykreowali sobie takie facjaty a nie inne. Tak jakby jakiś cudzoziemiec powiedział, ze wszyscy Polacy to złodzieje, pijacy i cwaniacy, charakteryzują się prymitywnymi rysami twarzy, mają wodnisko niebieskie oczy i nalane gęby.

Gość A. Piechniczek
Panna Anna. >> mylisz sie, w ogole mnie to nie boli bo nie uprawiam pilki noznej. Od lat trenuje boks i zapasy, w pilke nozna gram tylko rekreacyjnie, interesuje mnie bardziej jako kibica a kobiety reprezentuja w porownaniu do mezczyzn tak mizerny poziom ze tego po prostu nie da sie ogladac. Malo tego, sekcja zapasnica grywala czasem pilke nozna jako rozgrzewke i wygralismy mecz z kobietami ktore trenowaly w klubie, nie trzeba bylo do tego zadnej techniki, wystarczylo tylko to ze bylismy szybsi i lepsi kondycyjnie- co z tego za jakas przeszla mnie z pilka jak moglem ja nawet nie wysilajac sie dwa razy jeszcze przescignac. Czysto fizycznie nie mialy z nami szans ale dzieki rozgrzewkom pilkarskim mielismy jeszcze jakies zgranie bo bez tego moglo byc rozne. Jak wygladala walka o pilke jak mam 186 cm wzrosu i 85 kg to mozesz sobie tylko wyobrazic, wystarczylo ktoras lekko dotknac i leciala 5 m w bok. Reprezentacje narodowe kobiet na pewno by z nami wygray ale nie o to tutaj chodzi tylko o to ze pilka nozna w wykonaniu kobiet jest brzydka i w ogole nie nadaje sie do ogladania, niech ja sobie uprawiaja bo sport w kazdej formie jest pozyteczny ale to wszystko na co powinny liczyc, nigdy nie bedzie populalarna wsrod kibicow.

Gość żabulinka
Niemcy sami wykreowali sobie takie facjaty, żeby odróżniać się od Niemek.

Gość A. Piechniczek
Panna Anna. >> mylisz sie, w ogole mnie to nie boli bo nie uprawiam pilki noznej. Od lat trenuje boks i zapasy, w pilke nozna gram tylko rekreacyjnie, interesuje mnie bardziej jako kibica a kobiety reprezentuja w porownaniu do mezczyzn tak mizerny poziom ze tego po prostu nie da sie ogladac. Malo tego, sekcja zapasnica grywala czasem pilke nozna jako rozgrzewke i wygralismy mecz z kobietami ktore trenowaly w klubie, nie trzeba bylo do tego zadnej techniki, wystarczylo tylko to ze bylismy szybsi i lepsi kondycyjnie- co z tego za jakas przeszla mnie z pilka jak moglem ja nawet nie wysilajac sie dwa razy jeszcze przescignac. Czysto fizycznie nie mialy z nami szans ale dzieki rozgrzewkom pilkarskim mielismy jeszcze jakies zgranie bo bez tego moglo byc rozne. Jak wygladala walka o pilke jak mam 186 cm wzrosu i 85 kg to mozesz sobie tylko wyobrazic, wystarczylo ktoras lekko dotknac i leciala 5 m w bok. Reprezentacje narodowe kobiet na pewno by z nami wygray ale nie o to tutaj chodzi tylko o to ze pilka nozna w wykonaniu kobiet jest brzydka i w ogole nie nadaje sie do ogladania, niech ja sobie uprawiaja bo sport w kazdej formie jest pozyteczny ale to wszystko na co powinny liczyc, nigdy nie bedzie populalarna wsrod kibicow.

Gość kiok
sanetta, jedz do niemiec, obcuj sobie ze szwabikami i nie truj juz:D dzisiaj hiszpania utrze nosa tym zarozumialcom , ktorych ego jest wielkosci przecietnej Niemki i bedzie luzik:D

Gość niech Polacy przestaną
włazić Niemcom w tylną część ciała, bo oni nas już tam mają. I oczywiście życzę wygranej Hiszpanii :)