Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda.....

Komu dzisiaj zyczycie zwyciestwa - Niemcom czy Hiszpanii ?

Polecane posty

A. Piechniczek Jeśli mówisz, że tak było to musiały być po prostu słabe. A w piłce nie chodzi o popychanie. Coś Ci się chyba z zapsami się pomyliło :O bo za takie że tak powiem przewinięcia masz faul, żółte kartki itd. Co do tego to ja wiem, że damska liga nie będzie nigdy rozwinięta na taką skalę jak męska, ale mi chodziło o to że wcześniej napisałeś że kobiety nie powinny się w ogóle wypowiadać i mało tego - powinny mieć zakaz dotykania piłki :D rozumiesz już?

Gość Sanetta
człowieku, o co ci chodzi? to ty masz problem z Niemcami, nie wiem no z jakiegoś powodu pałasz do nich taką nienawiścią, wyśmiewasz się z ich fizjonomii... może coś się za tym kryje? może cie jaka Niemka zgwałciła?O.O

Gość żabulinka
A jaką Niemcy będą mieć miny, jeżeli przegrają? Bo ciągle mają wykrzywione ryje.

Gość Sanetta
za pozwoleniem, ale jakos sobie nie przypominam, żeby drużyny Brazylii czy Anglii odstawiały na boisku histerię z powodu przegranej. Czego nie można powiedzieć o zachowaniu Cristiano Ronaldo; (patrz: plucie na kamerzystę, aroganckie odzywki pod adresem dziennikarzy, naburmuszona mina).

Gość Sanetta
no to przypomnij sobie nasz mecz z cyklu: Cuda nad Wisłą, Polska -Portugalia, kiedy to wygraliśmy z nimi 2-1, pamiętasz komentarze Portugalczyków w prasie? hehehe

Gość kiok
bo dla szwaboszczakow wygrana do sprawa zycia i smierci, potwierdzenie, ze narod "hei hitler" jest najlepszy we wszystkich dziedzinach. Oczywiscie kazdy pragnie wygrac, ale innym krajom, takim jak hiszpania chodzi o sama pilke, o radosc z gry, a dla szwabow to sprawa potwierdzenie ich wielkosci, ktora sobie wmawiaja:O

szczerze to wolałbym Hiszpanów w finale, ale mam dziwne przeczucia, że to gebelsy będą w finale :o ktoś pisze, że Polacy.. patrzcie na Klose..w dupie ma nas i nasz kraj generalnie..czekam tylko kiedy się rozpłacze podczas śpiewania hymnu niemieckiego.. 🖐️ Podolski chociaż mądrzejszy..chwała mu za to.

Nie oszukujmy sie z tych 4 druze=yn Niemcy sa najlepsi i zycze im zwyciestwa a takie wypisywanie o nich hei Hitler to rasizm i zazdrosc... Wygrywaja ci ktorzy na to zasluguja. Boze oby kiedys nasi POlacy chociaz jeden raz do finalow sie dostali hehe

Gość A. Piechniczek
Dlaczego caly czas mi odpisujesz, nie ma teraz czasu z Toba pisac. W drugim poscie przeciez napisalem ze zartowalem z tym ze kobiety nie maja prawa wypowiadac sie i dotykac pilki, podtrzymalem tylko swoje zdanie na temat poziomu pilkarskiego kobiet, ktory wg. mnie jest niski, wizualnie ich grze brakuje tempa i jest po prostu nudna, ktokolwiek widzial kobiece mecze przyzna mi racje. Zarobki sportowcow uzaleznione sa od popularnosci dyscypliny i ogladalnosci, w przypadku kobiecej pilki chyba trudno byloby sie z tego utrzymac, nie wiem bo mnie to nigdy nie interesowalo. Uprawiac to moga ale malo kto to bedzie ogladal a mala ogladalnosc to male pieniadze i raczej nie bedzie to sposobem na zycie a jak czemus nie poswiecisz na 100 % to nie bedziesz w tym naprawde dobry.

Jak powiesz w Niemczech ze Klose i Podolski to Polacy to wpierdol dostaniesz. To sa Niemcy!!!! - zdanie kazdego Niemca... nie wierzycie to sie spytajcie hehe

Gość Sanetta
ooonnaaaaa, dokładnie:D ale to jest zwyczajna ludzka zazdrość, najlatwiej zwalić na "brzydkie twarze", czarne charaktery i arogancję. Wygra lepszy i koniec!

Gość kiok
taaaak, wszyscy zazdroszcza szwabom i placza codziennie w poduszke, ze nie dane bylo im urodzic sie w dojczlandzie:D

Gość no coz........................
Klose i Podolski sa uwazani za Niemcow, dopoki strzelaja gole. Jak tylko cos nie wyjdzie od razu mowi sie o nich "scheiss Polaken"

Gość Sanetta
macie wonty do niemców m.in. o nacjonalizm i złe traktowanie innych narodów a w Polsce to antysemityzmu np nie ma?

Gość żabulinka
Byłam tak szczęśliwa i podekscytowana, że nie mogłam zasnąć, a pod koniec meczu tak się zestresowałam, że Niemcy jeszcze strzelą, że żołądek mi się ścisnął. Wyobrażam sobie, co by się ze mną działo, gdyby grali nasi :) Zobaczyć szczęśliwe miny Hiszpanów, wykrzywione gęby Niemców i usłyszeć krzyk sąsiadów ,,Yeeeeeeeeeees!!!!!!!!!''-bezcenne :)

Gość żabulinka
w pustym miejscu wpisałam żołądek, ale gdy poprawiałam na końcu zdanie musiałam go ,,wyciąć'' :)