Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda.....

Komu dzisiaj zyczycie zwyciestwa - Niemcom czy Hiszpanii ?

Polecane posty

A ja kibucuje Niemcom,bo : - Hiszpani nie lubię - obstawiłam Niemców :P - Hiszpanie buraki nie chcieli się z nami wymienic koszulkami ... :/ :D

Gość żabulinka
a Niemcy wypożyczyli już karabiny i czołgi na ten mecz?

Zwycięstwa życzę lepszym :D Czego nienawidzę to jak jakaś drużyna po beznadziejnej grze jakimś dziwnym trafem fartownie wygrywa, a jak z pomocą sędziów to już w ogóle :O

Gość ja też bym nie chciała
wymienić się koszulkami z polskimi brudasami

Gość celinnnnaaaaaaaaaaaaaa
jakimi koszulkami kiedy?

Gość A. Piechniczek
Kobiety niech lepiej nie dyskutuja o pilce. Raz w zyciu obejrzalem kobiecy mecz i to podobno na wysokim poziomie bo final MS i kobietom powinno sie zabronic w ogole dotykac pilki. Dziennikarze sportowi napisali dokladnie to samo, jak zyje to wiekszego gowna na oczy nie widzialem- smiesznie biegaly, smiesznie strzelaly i nawet smiesznie wygladaly :O. Jedna wielka tragedia, na szczescie nigdy wiecej tego juz w telewizji nie pokazywano.

Gość kiok
Hiszpanii!!! Ludzie, tylko sie nie modlcie za wygrana Hiszpanii, bo ostatnim razem po takich kafeteryjnych modlach Szwaby wygraly 4:0:O:O

Gość żabulinka
Niemcy powinni mieć 4miejsce, bo uwielbiają wygrywać 4:1 lub 4:0.

A. Piechniczek wiem na temat piłki więcej niz niejeden męzczyzna to dlaczego mam się nie odzywac? A kobiecej piłki też nie lubię

Gość ja też bym nie chciała
Przed mistrzostwami wygrali z Polską(z czego się ucieszyłam) 6:0

"" Boję się, że Niemcy wygrają, bo w trakcie II wojny światowej też dobrze strzelali...""" żabulinka, to Ci się udało :D 🖐️

Gość A. Piechniczek
Nienawidzę kobiet w piłce nożnej, chociaż sam kiedyś byłem kobietą, ale poddałem się operacji plastycznej i coś mi w mózgu uszkodzili :( Dlatego takie głupoty piszę :o

A. Piechniczek Skończ lepiej człowieku. Niby dlaczego mam się nie wypowiadać o piłce? Jak kobietom powinno się zabronić dotykania piłki, tak Tobie dostępu do internetu. I jak żyję większej napisanej głupoty nie widziałam. :O

Gość żabulinka
no bo Niemcy strzelanie mają w genach i nawet grają w czarnych mundurach, chyba jeszcze tych z ss

A. Piechniczek Skopałabym Ci tak doopę na boisku, że przez rok byś się nie pozbierał :O

Gość A. Piechniczek
Panna Anna - masz rację, biję się w mój nieistniejący już biust i mówię "moja wina, moja baaaardzo wielka wina " :(

Gość Sanetta
Niemcom kibicuję :D za drużyną Hiszpanii jakoś nie przepadam. Pamiętam, oglądałam kiedyś klip na youtubie, jak Bastian Schweinsteiger próbował udzielić dziennikarzowi wywiadu: tuż po finale z zeszłych lat, nie pamiętam dokładnie który, ale grali Niemcy kontra Hiszpania właśnie, Hiszpanie wygrali. I Basti nie mógł się skupić na wywiadzie, bo czterech facetów z drużyny hiszpanskiej skakało po całym pomieszczeniu, darli się: Viva Espana! i taki robili harmider, że Bastiego w ogóle nie było słychać. Szczeniackie zachowanie. Okey, nikt im nie zabrania się cieszyć ze zwycięstwa, no ale do jasnej Anielki, odrobinę kultury, panowie!:[

Gość A. Piechniczek
Skop mi duuupę, plisss, uwielbiam takie zabawy :D

Gość A. Piechniczek
Oczywiscie zartowalem - musze juz isc, chcialem was tylko sprowokowac do klotni ale nie mam czasu tego ciagnac i podpuszczac was dalej a gdy nie bede widzial jak sie pultacie to wtedy nie ma to sensu 🖐️. . Zauwazylem ze kobiety znaja sie na pilce coraz lepiej wiec to na plus ale wszystko co napisalem o czynnym uprawianiu pilki noznej przez kobiety nadal podtrzymuje - moga to robic ale niech nikt tego nie pokazuje.

Gość A. Piechniczek
To jest słońce, Ty moje - Schwansteiger - od łabędzia, nazwisko, nei od świni :D

Gość żabulinka
Dobrze, że wtedy Niemcy nie wygrali bo krzyczeliby Heil Hitler! A Hiszpanie kulturalnie Viva Espana!

Gość piiszczałka
Jeżeli wygrają Niemcy, to finał będzie do d**y. A tak kibicowałam Urugwajowi :(

niech wygraja Niemcy pozniej im Holadnia do tylko dokopie i nie beda sie tak nosili:-P Niemcy boja sie Holandi:-D