Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudzia833

sprzedam suknie ślubną z trenem

Polecane posty

Gość rudzia833

Mam do sprzedania śliczną suknie z trenem. Jest bardzo bogata i efektowna. Ma wiązany gorset, dzięki czemu idealnie się dopasowuje do każdej sylwetki. Suknia ma odpinane ramiączko. Jest wyprana chemicznie. Dodatkowo do sukienki jest bolerko oraz rękawiczki. http://www.we-dwoje.pl/sliczna;suknia;slubna;z;trenem,ogloszenie,51983.html

Gość wwkqhjganfbg
to zdjęcie nie wejdzie

Gość lolkak
trzeba zlikwidowac spacje pomiedzy wyrazem sliczna a suknia weszlam, jakis zart???? ta suknia jest naprawde mowie szczerze ohydna, gorset obrzydliwy, dol tez, i chcesz za nia 950 zl????? ludziom sie poprzewracalo w glowach:O

Gość provokejszyn jak nic
bardzxo brzydka suknia...... jakas taka ochydna.... i w ogole niemodna....to juz nie sa lata 90...kiedys ty ja kupilas? az dziw ze ktos ci nie odradzil,chyba masz jakies chamskie koelzanki i rodzine........

Gość rudzia833
zdjęcie jej nie odzwierciedla, a czy się podoba czy nie to kwestia gustu. a co do ceny to tak tylko napisałam, a to nie znaczy, ze tyle za nią wezmę

Gość fefeggerght
chyba cie pojebalo suknie okropna a ty chcesz za nia 950 zł?? hehe na allegro nawet za 200 zł by jej nikt nie kupil

Gość faktycznie nieciekawa

Gość ksjspifhy
okropna blee

Gość nie wiem juz nic
naprawde brzydka sukienka, w obecnych czasach jest tyle pieknych sukienek za niewielkie pieniadze juz mozna niefirmowe dostac, ze z ta cena i ta suienka to przesada, no ale to kwestia gustu

Gość ksjspifhy
zjedzi do 100 zł za ta sukienke

Gość zscfsdfsdfsd
powiem Ci szczerze ze dla mnie ta sukienka to totalne bezguście.. nawet jakby mi dopłacali to bym jej na wlasny slub nie ubrala ale to tylko moja opinia

Gość dcergtesgsegdde
ja tez mam swój gust i nie wszystkie suknie mi sie podobaja ale to nie znaczy że obrazam ludzi na forum, przeciez autorce jest przykro....dowartosciowujecie sie w ten sposób?

Gość nie lubię krytykować
i nie mam zamiaru sprawiać nikomu przykrości :( ale suknia jest naprawdę nieładna, uszyta z kiepskiej jakości tkanin (widać to po ich "plastikowym" połysku) i przede wszystkim niedobrana do sylwetki właścicielki :( poszerzyła jej krągłą, ale kształtną figurkę do rozmiarów Wenus paleolitycznej :(

Gość rudzia833
Mam pytanie czy można jakoś to moje ogłoszenie stąd usunąć? Z góry dziękuję

Gość ja biorę w sierpniu
Rudzia, to specyfika tego forum. Jak chcesz dać tutaj takie ogłoszenie, to mozesz byc pewna ze za chwile zostaniesz objechana z gory do dolu, tak jakby tytuł tematu był "co sądzicie o sukni ?" Ja Ci tylko radzę, zejdź z ceny, bo jej nie sprzedasz.

Gość rudzia833
chciałam zmienić cenę, ale na tamtej str też nic nie mogę zmienić, więc cena została, a to nie znaczy, że ja ją za tyle chcę sprzedać

Witajcie . Po 30 pażdziernika 2010 będe miała na sprzedanie suknie Demetrios 933 http://www.lisaferrera.com.pl/suknia/demetrio s-933 .. A do sukni mam halkę na 3 kołach welon nie ma takiego w internecie (wyslę na e-meila ) kupiony za 280zł Etolę http://deparis.pl/index.php/front/showproduct /679 Diadem , rękawiczki http://www.sklep.morie-stylee.pl/images/menu/ rekawiczki/siateczka/rs-029.jpg?osCsid=f929b28e3b0638839f8a7 dbdcaa65dca , buty 37 (co dziwne ponieważ noszę 39 ) . Pozdrawiam Zdjęcia e-mail .. madzia204@onet.eu