Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuziaM.

Wypadek. Siedzę i wyję.

Polecane posty

Gość kamilad
Witam, nazywam się Kamila i obecnie studiuję na 5 roku psychologii klinicznej. W ramach swojej pracy dyplomowej przeprowadzam badanie na temat skutków doznania urazu intencjonalnego vs nieintencjonalnego i w związku z tym porównuję grupy kobiet, które brały udział w wypadku komunikacyjnym z grupą po doświadczeniach przemocy seksualnej. Zwracam się do Was w związku z tym z prośbą o pomoc. By dokładniej przyjrzeć się trudnościom, z którymi muszą borykać się kobiety po tego typu doświadczeniach, prosiłabym Was byście wzięły udział w moim badaniu, które polega jedynie na wypełnieniu trzech kwestionariuszy (głównie zakreślanie odpowiedzi, żadnego pisania elaboratów),co łącznie nie zajmie więcej niż 10 minut. Ponadto, nie ma różnicy czy podczas wypadku było się kierowcą, czy też pasażerem; jedynym warunkiem jest brak ofiar śmiertelnych. Jeśli któraś z Was zgodziłaby się mi pomóc, proszę o kontakt mailowy na adres kduda21@st.swps.edu.pl lub kamila.duda@gmail.com Z góry informuję, że z danych osobowych jedyną informacją jaka będzie mi potrzebna jest wiek. Jakby któraś z Was się zdecydowała, kwestionariusze wysyłam na maila, więc kontakt osobisty też nie jest wymagany, co zapewnia pełną anonimowość. Podobnie, ze wszelkimi pytaniami, czy to odnośnie szczegółów kwestionariuszy czy badania, możecie pisać, a ja postaram się w miarę możliwości na nie odpowiedzieć. Gorąco liczę na Waszą pomoc, Kamila

Gość gość
Niestety kochana, ale prawdopodobnie nie. Moja siostra miała podobny problem, ale wymyśliła sobie zaczesywać inaczej się. Możeszrównież skorzystać z odszkodowania i w ten sposób zdobyć pieniądze na zabieg usuwania blizny. Skorzystaj moze z usług drb, to ci wywalczą dobre pieniadze

Gość gość
witam mam trochę inny problem rozcielam sobie brew przy niefortunym wypadku . w miejscu brakujących włosków bede używać oleju kokosowego nierafinowanego na odrost włosków później można pomyśleć o olejku rycynowym ... a do tej pory stosowanie tuszu do brwi z włoskami lub cien do wypełnienia ... może moja sytuacja chodź troszkę pomoże ... dobrze że żyjesz i jesteś całą i zdrowa z reszta mozna sie uporać .... trzeba próbować :) pozdrawiam