Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghsswdefsg

*****ile zarabiaja wadi mezowie??? *******

Polecane posty

Gość asdfghsswdefsg

moj 2 tys, ja 2200

Gość iiinkaaa
netto ja 2778,53 a mąż 4535,46 a co to ma za znaczenie dla ciebie?

Gość mąż 8tys wlasna firma
a ja 1,5tys ale lubie miec prace :)

Gość Paulaaa87
do Pani powyzej- a jaką firmę ma mąż? Pozdrawiam

Gość a moj zarabia
8000 / m-c + dorabia ok. 1200/ tydz :D a ja właśnie rozkręcam własną firmę i narazie nie miałam jeszcze straty;):D

Gość a ja nic:)
ja siedze na wychowawczym wiec nic nie mam a mąż 12 tyś netto

Gość mój ok 8.000
ja 4500

Gość mój ok 8.000
ja 4.500

Gość achunia...
maz 2000, ja 1000.zarobki w funtach:)

Gość achunia...
maz 2000, ja 1000.zarobki w funtach:)

Gość biedoty736353
boze ludze skad macie takie zarobki??? ja mam 1450 ,maz 2400 i tak nam sie wydaje ze to duzo...

Gość biedoty736353
ja mam 1400 a maz 2400,i nie zanosi sie na wiecej,niestety budżetówka:(

Gość Do biedoty
Wiesz, pisać każdy może, a pewnie tak naprawdę jakieś grosze mają. Niby w Polsce bieda, a każdy takie sumy pisze...

Gość 123123już
TYlko się cieszyc, zę tyle macie pieniądzy. Mój ma ok 3tys netto. Ja 2tys. Miałam,bo aktualnie jestem bez pracy. Ale dajemy rade. Gdybysmy mieli 10tys to chyba bym ogłupiała z nadmiaru kasy hehe,a tak trzeba się gimnastykowac i jakoś dociągamy do pierwszego.

Gość ludzie swieci
no to ciekawe bo maz mojej kolezanki w pl zarabia 1400, a ona okolo 1 ty zyja , ja zarabiam w funtach nie w zl wiec to inna bajka

Czy na kafe wysokośc zarobków męża jest powodem do dumy? ;))))))))))))))))))))

też mi się jakoś nie chce wierzyć, że co drugi mąż tutaj zarabia około 10 tysięcy :) A ja nie wiem ile mój mąż zarabia :)

Gość kukukurydza
Mój mąż 2500 zł na rękę (budżetówka). Ja od 4000 do 5000 zł miesięcznie. Ale mam chujową pracę - nie przyznaję się do tego co robię bo ludzie zaraz mnie zaczynają oceniać przez pryzmat mojego zawodu. :O

Gość gryczka
Wystarczająco dużo :-)

Gość asdfghsswdefsg
MNIE czasami mniejszy zarobek męża irytuje to on powinien więcej zarabiać prawda, a jeszcze z tych 2 tyś odejmę sobie 4 stówki które płaci alimentów to nóż w kieszeni mi się otwiera.Czy jestem materialistką?

Matkooo, ale sciemniacie ze az smiac mi sie chce . Kazdej maz zarabia po 10tys/m :D kazda ma wlasna firme :D u niektorych nawet po kilka hahahahaha. Zalosne jestescie i tyle. Gdyby bylo tak jak piszecie to Polska bylaby jakims eldoradem a jest tylko biednym panstewkiem gdzie srednia placa wynosi cos kolo 1200zl. Ale lubie czytac takie tematy o tym ile kto zarabia :D Ale zauwazyliscie, ze wtedy kazdy pisze na pomaranczowo? :D

Ale z Was milionerzy no proszę . To ja na kafeterii to biedak jestem :P . Ja nie pracuję,mąż zarabia ok 3/3,5 tysięcy . I jakoś żyjemy,na bięde raczej nie narzekamy. Nie mamy zadnych kredytów .

Gość a u mniee
ja 468 wychowawczego z rodzinnym, mąż nic bo siedzi w więzieniu:-o teściowa daje 1000 "alimentów" :-D

Ja zarabiam 3000 zł Mąż 4500 Nie mamy własnych firm Mąż jest automatykiem Ja tłumaczem jęzka włoskiego

ale to tylko na dziale ciąża,poród... jest takie ściemnianie, jak wejdziesz na temat kto ile zarabia w dziale praca to już są podawane realne stawki, tak samo na ogólnym a tu mamuśki zmyślają do potęgi albo są super hiper szczęściarami bogatymi itd.. tylko pozazdrościć :) ciekawe skad tyle tematów o tym jak załatwić zasiłek bezrobotnej matce czy dostać płatny wychowawczy, rodzinne i podwójne becikowe :P skoro mężowie tyle zarabiaja?? moj mąż zarabia mało wręcz bardzo mało ale dlaczego mam kłamać? ma 1500 plus ok 500 na mc premii, wg kafe powinnam to przemnożyć razy min 5 :) ja mam koło 2 tys ale już niedługo :) i jakoś żyjemy, jest kiepsko, czasami bardzo źle ale też my mamy sporo wydatków w porównaniu z niektórymi tutaj co mieszkają u rodziców/teściów, rodzinka opiekuje się dziećmi, daje prezenty itp.. my płacimy za wszystko smai, nikt nam nie pomaga poza sporadyczna okazyjną pomocą prezentową z okazji świąt od mojego taty czy teściowej :)

Gość mamma dwumiesięczniaka
nie rozumeim po co ten topok, co kogo interesują zarobki innych Nawe najbliższa rodzina nie wie ile zarabia moj mąż i nie musi ich to interesowac a tym bardziej to nie temat na cafe!!! swoja droga to ja sama nie wiem ile on zarabia bo wolny zawód i dochody nieregularne, tj wieksza fv raz na kilka mcy, pól roku i jakoś z ta niewiedza zyję póki mi nie brakuje na zycie:)

Mój facet zarabia 2 500,00 plus premie czasami do 3 500,00 zł, jak zrobi sobie odpowiednie uprawnienia czyli za jakieś 2 lata (bo potrzebne doświadczenie), będzie zarabiał jakies 7000-8000 zł. W przyszłym roku mamy ślub:)