Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivon235

dermedic capilarte lub celebrin

Polecane posty

Czy ktoś stosował kapsułki dermedic capilarte lub kapsułki celebrin? Jak oceniacie ich skutecznośc?

Gość dasdwe
własnie, stosował ktoś ?

Gość cenzura na korzyść leków
Są skuteczne ale wymagają systematycznego i długiego stosowania. Mogłyby być jeszcze skuteczniejsze ale główny inspektor czuwa nad tym aby suplementami nie leczyć się zbyt skutecznie i zbyt konkurencyjnie do leków . Dlatego zaniża dawki składników w suplementach do absurdalnie niskich , ogranicza ilość suplementów z tych wybijających się ponad przeciętność , zmusza do zmiany składu i podawania zaniżonego dawkowania itd. Od nowego roku część leków będzie droższa bo wchodzi ustawa farmaceutyczna i lekowa. Widocznie rząd i urzędnicy uznali ,że Polaków stać na droższe leki i leczenie .I w przeciwieństwie do urzędników z Brukseli którzy i tak zarabiają ponad 30 tysięcy miesięcznie i podwyższają sobie pensje z powodu różnych podwyżek aby nie odczuć kryzysu - to przeciętny Polak ma zaciągnąć pasa i zastanawiać się jak wyżyć za 1200 zł emerytury czy 2500 zł z wypłaty za pracę.

Gość gość
witam , mam pytanie bo nie zdazyłam z tego wszystkiego zapytac w aptece.dzis nabylam celebrin wlosy skóra paznokcie i na opakowaniu pisze jedna tabl. dziennie ale w op.mam jedna saszetke niebieskich(na skóre) i4 brązowe i moje pytanie czy brac 1 brazowa i 1 niebieska jednego dnia czy jeden dzien brazowa a 2 niebieska ? z góry dziekuje za pomoc;)