Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krukurka

Tęsknić czy być oszukiwaną?

Polecane posty

Gość Krukurka

Od paru dni zastanawiam się co gorsze, kochać, być samemu i tęsknić za nim jak cholera, czy być z nim kochac i być oszukiwaną?

Gość ytytrytryt
Taki wybór dałaś.. hmm... coś w rodzaju: czy zupa mleczna lepiej będzie smakowała z ketchupem, czy z musztardą? ;)

Gość wybor trzeci
zaczac zyc od nowa, szanowac sie i probowac znalezc odwzajemniona milosc:-) szanuje sie i nie rob z siebie worka:-)

Gość puspa
ani jedno ani drugie..Idz po rozum do glowy:)

Gość fresh&cool
pytanie desperatki......... :o

Gość też kochający inaczej
"być samemu ..... czy być z nim" oto jest pytanie?

Gość dioznizos
Odpowiedź brzmi , mieć inny wybór...

Gość tak sobie myślę
"kochać, być samemu i tęsknić za nim jak cholera, czy być z nim kochac i być oszukiwaną?" Między czym wybierasz? 1. kochać 2. być samą 3. tęsknić A. kochać B. być z kimś C. być oszukiwaną 1. i A. to przecież dokładnie to samo - odpowiedź jednoznaczna: "wszyscy chcą kochać..." - nie masz wyboru. 3. tęsknimy bez względu na to czy jesteśmy sami czy też z kimś - odpowiedź jednoznaczna: nie masz na to ŻADNEGO wpływu - nie masz wyboru. C. jeżeli ktoś Cię oszuka to przecież nie dlatego, że to Ty podjęłaś taką decyzję - nie masz wyboru. Reasumując: Twój wybór sprowadza się do jednego. Czy lepiej być samą czy z jakimś skurwysynem, który ma Cię w dupie?

Gość Krukurka
Postanowiłam, będę sama nie chcę być dla kogoś przystankiem, a tak się czułam, był ze mną a caly czas szukał innych. Kiedys jak kumpel powiedział mu to chyba ożenisz się z X (ze mną) to on odpowiedział: No nie wiem przecież są ładniejsze. Dodam, ze jestem atrakcyjną dziewczyną, wszyscy jego kumple za mną biegali, ale może akurat nie dla niego, nie zaprzeczam, ze nie ma odemnie ładniejszych, ale to nie powinien być główny wyznacznik z wyborze dziewczyny, jak sie ma 26 lat!

Gość tak sobie myślę
"jestem atrakcyjną dziewczyną, wszyscy jego kumple za mną biegali" - przynajmniej wiesz dlaczego byłaś/jesteś jego.

Gość tak sobie myślę
"nie zaprzeczam, ze nie ma odemnie ładniejszych" - czemu potwierdzasz, że nie ma od Ciebie ładniejszych? Przecież nikt z nas nie miał żadnych wątpliwości, że to Ty jesteś najpiękniejsza.

Gość Krukurka
tak sobie myślę - nie wiem skąd w Tobie tyle złośliwości ,jesli jestes nie atrakcyjną osobą nie musisz swoich żali tu wylewać!

Gość tak sobie myślę
Masz rację NAJPIĘKNIEJSZA "to nie powinien być główny wyznacznik z wyborze dziewczyny", bez względu na to ile ma się lat.

Gość Krukurka
wylewaj wylewaj żółć niech Ci ulży :-D

Gość tak sobie myślę
Przecież też mam prawo myśleć, że to ja jestem NAJPIĘKNIEJSZA. A żale wylewać z tego powodu iż jakiś dureń nie dostrzega mojego intelektu.

Gość tak sobie myślę
"wszyscy jego kumple za mną biegali, ale może akurat nie dla niego" - też tak myślę; każdy chciał coś przyszczypnąć dla siebie.

Gość tak sobie myślę
Pytanie: "Od paru dni zastanawiam się co gorsze, kochać, być samemu i tęsknić za nim jak cholera, czy być z nim kochac i być oszukiwaną?" Odpowiedź (zaiste oryginalna): "chcę być dla kogoś przystankiem"

Gość 26 lat i jestes taka glupia
Z żadnym z nich nie będziesz szczęśliwa,

Gość Krukurka
jakim żadnym? ja cały czas pisze tylko o jednym!

Gość guuucio
jestes głuoia

Gość wybor trzeci
dziewczyno OCKNIJ SIE !!!! facet ma Cie w dupie i nie trac ani minuty na niego :o wyjdz gdzies z kolezankami, umow sie kolegami, to spotkasz kogos wartosciowego:-)

Gość wybor trzeci
dziewczyno OCKNIJ SIE !!!! facet ma Cie w dupie i nie trac ani minuty na niego :o wyjdz gdzies z kolezankami, umow sie kolegami, to spotkasz kogos wartosciowego:-)