Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikolajjjj

Jadę na wakację z BYŁĄ -JAK Kolega z Koleżąnką- Czy to Normalne ?

Polecane posty

Ike, kongratuleszyns! :P Rosomak, my już temat w zasadzie prawie wyczerpaliśmy, ale fajnie, ze streściłeś ;-)

Ona chce jechać z nim na wakacje razem, aby poważnie porozmawiać i zorientować się czy to jest FACET czy to jest D**EK, :D:D:D fajna lasia:) do tej pory nie zorientowała się, z kim ma do czynienia?:P ale spoko niech zapylają się dalej:)

Gość @@@motylek@@@
Rosomak.. prowo czy nie ludzie to czytają naprawdę. Ja się nie wczuwam, przelewam na forum to co naprawdę myślę. A myślę, że jesteście ostro stuknięci, proponuję wszystkim nudzącym się: szmata do ręki (szmata nie sensie człowiek - istota ludzka) i myjemy podłogi co by się lepiej chodziło, może taka forma uporządkuje co niektórym mysli... ;) Kogo stać na taki gest? Buziaczki dla wszystkich 👄

myślę, że jesteście ostro stuknięci a to my się dajemy zapylać ? albo chcemy zapylać naiwną idiotkę jeszcze raz?

" myjemy podłogi co by się lepiej chodziło" poproszę o alternatywny sposób na uporządkowanie myśli, bo akurat dzisiaj podłogi mam czyste :)

nieźle mikołaju nieźle ale nie tak dobrze jak ty i twoja była, przyszła, niedoszła:)

heh tego kwiatu to pół światu :) a co ma być to będzie... Pełno jest kolesi desperatów na tym świecie , aż chce mi się z tego śmiać :)

Mikolajjjj hehe widzę że się nie źle bawicie... " Mikołaj jeszcze trochę ... i ty bedziesz sie też fajnie bawił ze swoją "koleżanka?" :P

Gość @@@motylek@@@
myć podłogi aż do skutku i upadku z sił.

Ale teraz są mopy i inne urządzenia myjące. Szmata wyszła z użytku z 10 lat temu.

" myć podłogi aż do skutku i upadku z sił." z uwagi na brak kreatywności jesteś mało kompetentna, motylek, wiec Twoja propozycja niewiarygodna, a zatem oddalona :-)

Gość yhymmm
Ona ewidentnie nadal Cię kocha , zalezy jej na Tobie . Stroi fochy , bo chce , zebyś zrobił bardzo zdecydowany ruch . Pokaz , ze ją kochasz i powiedz jej o tym . Daj jej odczuć , ze jest najwazniejsza , najlepiej przy jakiejś innej lasce. Oświecenie dobrze gada , słuchaj jej. My kobiety tak mamy :)

Odwołuję to, co o szmacie napisałam. Ale ciekawa jestem jak oni będą w tym jednym łóżku leżeli obok siebie.

Gość @@@motylek@@@
dlatego zalecam zwykłą szmatkę i jechana na kolanach, odpowiednia pozycja ma strategiczne znaczenie... ehhh... jedni to nigdy nie nauczą się samodzielnie myśleć dlatego inni myślą za nich.

Gość @@@motylek@@@
Lucy chciałaby sądzić heheh... dobre, dobre ;)

Gdyby tak ktoś za mnie chciał myśleć. :)

"My kobiety tak mamy poczułam się urażona " Ja też się odcinam. Motylek, nie chciałabym, tylko reaguję na Twoja reakcję na moją wcześniejszą prośbę. Czego nie rozumiesz?

Gość @@@motylek@@@
Ależ myśli drogi adwersarzu, każdego dnia :)

lusiu zapytaj motylka co rozumie może mniej będzie musiała pisać :)

Gość @@@motylek@@@
Lucy... a ty z czym masz problem? Wybacz ale wydaję mi się, że twoja podłoga tudzież umysł wymagają zdecydowanie dalszych zabiegów celem oczyszczenia terenu :)

Gość @@@motylek@@@
Ike... :) tak apropos Ike Turner?

ale z was banda wzajemnego lizania się po tyłku ... pięknie :D smakuje wam to gówno ostro fest :D ale z tą ścierką i wiadrem to genialny pomysł... przez chwilę popatrzycie sobie na przyziemne sprawy z bliska :D

(Ja ani w ząb nie rozumiem o czym motyelk pisze.)

Protestuję zdecydowanie przeciwko szorowaniu podłogi.

Gość @@@motylek@@@
na takich samych podstawach jakich wy wydajecie swoje sądy, tzn na podstawie kierunku wiatru (używam do tego oblizanego palca środkowego, przyznaję się bez bicia)

Motylku - w myślach czytać potrafisz?

ale z was banda wzajemnego lizania się po tyłku ... pięknie chcesz dołączyć ?:)