Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlankaB

Najodpowiedniejsza rasa psa

Polecane posty

Gość marynazwawki
ps nie kupuj dziecku yorka rozdarte, rozpieszczone, roztrzęsione dziecko musi mieć w psie towarzysza zabaw, a nie małego znerwicowanego, którego można zabić jak się go przypadkiem nadepnie przy bieganiu po dworze czy domu:P poza tym ciągle to to szczeka i na dodatek z reguły te psy nie są skłonne do zabaw. piszczą, gryzą... histerie chodzące oczywiście zależy od psa, ale to specyficzne dla rasy i tyle aha no i do autorki- nie wszystkie pieski ze schroniska są agresywne, a rzeczywiście jest to dobry pomysł:) poświęć troszkę czasu i przejdź się kilka razy! nie raz spotyka się pieski, które czekają na nowe domy, a odwdzięczyć potrafią się niezwykłą miłością, której nie da Ci wychuchany i wypieszczony od urodzenia rasowiec:)

Gość Piotreek
ja polecam chow-chowa! Jedyny pies na świecie, który nie szczeka i nie warczy.jest bardzo cierpliwy, co ważne gdy ma sie dziecko. Troche jest roboty z sierścią, ale wynagradza to jego wygląd lwa lub misia - ja mam czarnego

Kamecha idź się leczyć- DO WETERYNARZA !!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha

Gość BlankaB
Maltańczyki i shih tzu sa prześliczne... i tego co wyczytalam na roznych stronkach to uwielbiaja zabawy i psoty :D Pinczery... uważam ze troche za kruchutkie.. bałabym sie o ich chudziutkie nózki.. niby moja corcia nie meczy zwierzat... ani psow ani kotow.. ale to tylko dziecko a jakby przez przypadek na ta nozke tego pieskowi stanela Co do owczarków niemieckich.. rzeczywiscie to bardzo madre psiska a do tego cudowne pieszczochy.. moja teściowa ma takiego... ale mi sie wydaje ze owczarek był by za duzy do dwu pokojowego mieszkania... Piotreek co do chow-chow to sa cudne.. ale z tego co slyszalam ze to straszne leniuszki.. a ja potrzebuje raczej bardziej energicznego pieska... chyba ze mam zle informacje co do nich A czy ktos ma z was beagla badź akitę?? Bo na każdej stronie innaczej o nich pisza moze ktos mi powie cos wiecej o nich?? POzdrawiam

Gość taa niedobra pupa
Co do owczarków niemieckich, i w ogóle owczarków, to chyba oszaleliście.... Ja mam dom z ogrodem i ledwo z moim sobie daję radę - one musza mieć duzo pracy,, inaczej fiksują. Do bloku to np. sznaucer miniaturowy jest niezły. Jakby ktoś chciał koniecznie duzego psa - to bokser - one i tak nie lubia dużo ruchu bo mają słabe serce

Gość eej no co tyy
pisałam o white terierku! nie wzielas pod uwagę!??

Gość veli
SZNAUCEREK MINIATUROWY TO JEST TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!