w kwiatki 0 Napisano Lipiec 29, 2010 po calym kafe z tymi kubkami biega:D Kupowalam podobne za Mikolajki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 w kwiatki z jakich okolic jesteś?? w jakim wieku? takie małe przesłuchanie robię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 29, 2010 O Ty ciekawska 30latko!! :P Nie powiem nic a nic... no moze tylko tyle, ze tak jak Ty 30 parolatka;) zmykam teraz... zajrze tu jeszcze, jesli pozwolisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 W kwiatki, oj kierunek mozesz okreslic;) lece do domku, trzymajcie się mocno i nie grajcie za duzo:P na roznistych instrumentach;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Jakieś dane podaćtrzeba :P byle nie wymyślone ;) Udanego dnia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 30, 2010 .... Niektórzy na urlopie, inni jeszcze śpią...zatem posiedzę pewnie troche sama... jakoś to przeżyję ;) Za to weekend mam wydłużony ja, w poniedziałek się urlopuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Dzien dobry :) Ja juz nie spie .... lece zrobic kawe, zyczysz sobie Zapachu deszczu? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Dobrze Kwiatku, że wstałaś.... :) Na kawę zawsze o każdej porze jestem chętna.... Nie wymagająca jestem... bez cukru, bez mleka... ot czarna tylko rozpuszczalna :)....poproszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Zrobilam sypana w zaparzaczu...moze byc? Wczoraj mielona wiec zapach mmmm wysmienity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 30, 2010 kurcze ..taki temat "tłoczny"mnie ominał;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Maxym, nie patrzyles w nasza strone, znaczy sie w ich strone? ( ja tu nowa) Wstydz sie!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Nie jestem marudna... a tym bardziej, że aromat tak esencjonalny... mniam ;) mlask ;) jakżeś się zagubił w akcji... to tylko pluj sobie w brodę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 kawa, muzyka z mojej stopki... no i Wy :) i przyjemnie w deszczowy dzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 link nie wyszedl, a teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Dziś bardziej bym się z tym sponiewierała ;) http://www.youtube.com/watch?v=ngvPLER6QrY&feature=related kipię dziś powerem :P roznosi mnie... biegam po swojej instytucji... zaczepiam ludzi.... i takie tam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Gdy ja mam takiego powera to myje okna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Ja mam humor do dupy dla równowagi ;) Ściełam się ze śłubnym wczoraj o pierdołę, zn. się dla mnie to była pierdoła on całą filozofię do tego dorobił i wyszło, że znowu ja problemy stwarzam - niech mu będzie :o Od słowa do słowa i skończyło się moim fochem i na jego dzisiejsze nazwę to "pokazy" nie pojadę :( trudno... Tego pana ze stopki totalnie nie kojarzę, ale fajnie wymiata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Nie no Van Halen i Whitesnake to ja pamiętam :) Nie bardzo wnikałam w ich twórczość ale długie kudły i ostra muzyka jest ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 30, 2010 a ja dzis grzeczniutki:) zmeczyłem sie wieczorkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 hej 30parolatko:) Nie ma co sie martwic, jest powod do godzenia sie....wiesz...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 30, 2010 TO cię męczy? :P Chyba sił dodaje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 30, 2010 A tak godzić to się chciał, ale tym razem ja urażona się czuję i tak łatwo mi nie przejdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Maxym, godziles sie?;):D..... chyba nie wypada pytac nieznajomego. Odwoluje pytanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 30, 2010 ja sie godze na okragło hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 a tos klotliwy maxym ;) jak mnie denerwuje internet wciaz go zrywa..... a taki dobry mial byc:(!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 30, 2010 herbata i markizy - zasiadam na relaks ;) Potem dzieciusie i sprzątanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 30, 2010 niestety - większa sprawa, czyli rozkręcenie zepsutej karetki mnie czeka ;) Więc paaa!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 30, 2010 30-parolatka... szkoda zycia na fochy i te inne. Wiem, że czasem potrzebna cisza w domu ;) ale życie jest tak krótkie... mój wraca raz w tygodniu, czasem dwa.... nawet nie ma o co się pokłócić :P a tak można byłoby sie pogodzić :D ja jak mam powera, to dom do góry nogami przewracam w porządkach :) raz sie ubieram, raz sie rozbieram, raz sie ubieram..... cholerne marnotrawienie sił :P :D....zimno i ciepło na przemian... [kwitnę chyba :P ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 30, 2010 hahahaha a narzedzia masz? :) Powodzenia, obys wszystkie czesci zamontowala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Lipiec 30, 2010 jak juz mam wybierać to wolałbym rozbierac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach