NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Pan...to do mnie? Jak długo jestem na kafe, to jeszcze nikt tak do mnie nie napisał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 hahaha bo ja uprzejma jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Uprzejma i wyjątkowa, po prostu okaz i wzór do naśladowania :D Ale wiesz co...nie pisz juz tak do mnie :D, poczułem się jakbym miał ze dwadzieścia lat wiecej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 spoko Jarex ;) nie będę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Widze, że ten polski taliban tez ci sie nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 hmmm... skoro tak to nazywasz ;) nie lubię zakłamania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 to temat dla mnie drażliwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Straszna obłuda, granicząca czasami chyba z brakiem stabilności psychicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Skoro drażliwy, to wiecej juz nie wspomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 nie, wkurzam się po prostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 A ty w pracy...w domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 w pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 To przyjemne z pożytecznym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 a ja dziś walne się pod krzyżem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 zadeptaja cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ależ mi sie net zbiesił :o to pewnie przez tą sektę ;) BROŃCIE K...!!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bronisław herbu Czereśnia Napisano Sierpień 4, 2010 Tak dla zamydlenia oczu wywołać trzeba aferę z krzyżem a potem motłochowi vatem w oczy-stara radziecka sztuczka-a wykształciuszki się cieszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 wole Wate niz kartofla;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Patrzę co za oknem, będzie chyba miły dzień z porównaniem do wczorajszego. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bronisław herbu Czereśnia 0 Napisano Sierpień 4, 2010 W ramach polemiki na argumenty stwierdzam że kartofla masz w portkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ja tam lubię ziemniaki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 wow... odbiegając od tematu, który nie bardzo mnie interesuje - czyli polemiki na ww. temat - obejrzałam właśnie w necie zdjęcia mojego Ślubnego - jaki on przystojny :D:D:D hahaha zakochałam sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 wrzuć link...też popatrzymy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 nie mogę :) ;) niby zdjęcia publiczne, ale nie do końca :P Taka praca... ;) Co tam u Was?? Śpicie czy co?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 No szkoda, ale może i lepiej, potem tylko komentarze by były. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 no... z zazdrości ;) Co Ty Jarex w domu robisz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 ostrze szabelkie kiedy na Kowno trzeba bedzie póśc gdy antek wypowie wojne..chociaż ja w sztabie byłem w wojsku to zabitych bede liczył ;)no dobra dosyć tematu który zajmuje niewielka grupę :) no ja nie spie ale pracuje na chwałe mojej firmy i wszystkich pracowników:)a i dzis szkolenie też to sie przygotowuje do pogadanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ja w domu, dzis dzień chyba poświęcę na bezczynność :P Ale kto wie co bedzie potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Maxym :) co Ty taki kogucik ? :P:P bezczynność- tak to facetom wychodzi najlepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 No wiesz...ale czasami i pracuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach