maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 a wracając do grzybiarek....widziałek akcje wracając z Gorzowa tam przy tej miedzynarodowej trasie jakiś wysyp był specjalny..i stanałem na takim lesnym parkingu...slubnej sie zachciało no i widze podjeżdza klient ,wysiada szybkie ustalenie ceny ,skok z grzybiareczką do lasku ,,patrzyłem na zegarek jakieś 5 min...hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ślubnej się zachciało z Tobą czy z grzybiarką?? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 siusiu sie zachciało hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ano tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ja to nie siuram w krzakach - nie umiem :o Stacja benzynowa albo trzymam :)D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 toi toi był hihi..a poza tym i psiak też chciał wyjść:)bo my zndad morzal wracali ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 to młody też z wami jechał i ze skoku w naturę nici... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 haha..no tak :) kurcze czekam na wiadomość z warsztatu ile mozna robić prostą wymiane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 no a na nastepny raz nad morze zapach mnie zaprosiła...to chyba sam pojadę hihi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 a po nastepnych na nastepne do mnie Maxym:) Wrocilam na chwil kilka:) Co robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 trochę można ;) jak się śruba zapiekła... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ja zmykam na koffe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 mówiłem że z powodu stukania wszystko mi sie myli ..to kwiatek nie zapach..ło matko chyba sie przewietrze idą do tego warsztatu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 hahaha:) A ja wrocilam z ogrodu, w bialel sukni i oblazly mnie takie male gnidy... wrrrr to mszyca czy jaki czort??:(:O A kawy to ja tez jeszcze nie pilam, ide zaparzyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Hello :) widzę, ze temat się ciagle rozwija.. Kwiatek poproszę takiej kawki swiezo zaparzonej, bo dawno takowej nie piłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Prosze Cie bardzo Ona :) http://www.smakprostoty.pl/adm/fckeditor/upload/image/kawa%202.jpg :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 jezdem :P Czarna Ona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 No, zaczernilam sie bo jakos tak za bardzo w oczy razilam jako pomaranczka... Kwiatek, czyzby i ciacho sie mi trafiło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ja tam pomarańczowy kolor lubie :) Ale tu zdecydowanie lepiej być na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaa Napisano Sierpień 5, 2010 się laski ukrywają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 gdzie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisać na prawdę Napisano Sierpień 5, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 żeby napisać prawdę? ja się ukrywać nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wszyscy tak piszą Napisano Sierpień 5, 2010 i wszyscy zmieniają nicki jak rękawiczki. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Ja mam 2 nicki i ich się trzymam. Jednego ze wzgl. na sprawy zawodowe, że tak powiem, nie używam tu. Ale nie mam w zwyczaju czaić się, jeśli coś mnie denerwuje itp to pisze i już :) A Ty? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja się czaję Napisano Sierpień 5, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 dlaczego? przecież i tak nikt Cię nie zna :) Zresztą - wstydzisz sięswoich poglądów? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam stałego nicka od dawna Napisano Sierpień 5, 2010 jednego, rozpoznawalnego i charakterystycznego. Ale czasem mam ochotę fiknąć koziołka i spuszczam się ze smyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 i co wtedy? Dowalasz i bluźnisz? :) Mieszasz ludzi z błotem, czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Godzina prawdy?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach