trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 After.Life oglądałam wczoraj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Po powrocie z akcji gaszenia pożaru , Komendant pisze raport: "Zgasiliśmy pożar w oborze. Nie spłonęła żadna krowa, utonęło dziesięć." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Dzien dobry :) A ja wczorajszy wieczor pod koldra, nie , nie, nie te sprawy:P burza byla wiec ze strachu sie schowalam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Gdzie twoje koło rowerowe w kwiatki?? :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 hahaha :D flaka ma:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 a to tak jak ja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ech :O Ale na bok smutki:) chociaz... ja od poniedzialku z rana zaplakana Syna do przedszkola odprowadzam, niby mu fajnie, ale mnie tak sciska w sercu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 też tak miałam - kazałam zostać mężowi nawet i posiedzieć w kącie czy będzie płakał.. Na szczęście panie go do domu odesłały :D:D A mały od pierwszej chwili zakochany w przedszkolu :) Teraz zerówka a ten buczy, że on nie pójdzie tylko dalej do przedszkola... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Moj tez chce chodzic, ale... jak byl u niani to 4 osoby miala wiec sie razem bawili. A w przedszkolu na 28 dzieci 3 opiekunow ... jak dla mnie za malo:( No i wczoraj mi jeszcze powiedzial, ze go pani zbila w noge... dzis bedzie rozmowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 wiesz dzieci lubią koloryzować rzeczywistość.. u nas też mniej więcej tak było - ok. 30 na 3 :) Ile lat ma twoje złotko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 No nie wiem czy koloryzuje, bo pierwszy mi o tym powiedzial. Nie jest bity wiec dla niego to nowosc... ale dzis sie wyjasni :) A lat ma 3 ,kinderbal niedlugo:) Podpowiesz jakies przepisy dla dzieci? Szperam po necie i juz cos tam mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 6, 2010 kurcze..a mój już wyższy ode mnie...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 niestety - ja po pierwsze mam 2 lewe ręce do gotowania, po drugie moje dzieci to niejadki straszne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Niejadkom trzeba ladnie podawac by oczami jadly:) ZObacz jakie to ladne http://czasdzieci.pl/ro_przepisy/d,10,id,97405c.html zrobie to, duzo pracy przy tym nie ma :) Maxym a ja jestem wyzsza od mamuski :D czesc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 u nas to nie działa. Nie weźmie do buzi i już. Nawet nie spróbuje. Pic na wodę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ..i rybki mlode:) Moj mowi, ze nie lubi, ale jezykiem sprobuje:) qrde, chyba znowu bedzie burza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 mój nawet językiem nie dotknie :o młodszy juz trochę bardziej "otwarty" ale jesli przyuważy czy usłyszy blee od brata, to pojedzone.. :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Wlasnie. Zle to wciagaja jak gabka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 6, 2010 no cóż...moge powiedzieć w temacie jedzenia...z pizzy wygrzebane grzybki...z wędliną problem....warzywa to atak Imperium...bób..to tajemna siła ;)no cóz..pozostaje mi nadzieja że przyszła kobieta nauczy go jeść;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 u nas pizza ma wyglądać tak - ciasto, trochę sera i ketchup :D Co moje dzieci lubią to pierogi ruskie, frytki, makaron, zupa pomidorowa, naleśniki... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Syn to potrafi wejsc do szklarni i nie wychodzic tam przez dluzsza chwile...tak lubi pomidory i paryke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 popiszcie ze mną bo mi wkurwiająco źle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 zazdroszczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 popisze z Toba Mloda:) ...wiem!! Wybierzmy sie na zakupy online:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sips 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Hej :)widzę że nie jestem osamotniona jeśli chodzi o niejadki ;) noża z Wami poklikać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 spłukana jestem :o na dodatek odstawiłam wczoraj auto do warsztatu.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 sips - gdzie Cię widziałam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sips 0 Napisano Sierpień 6, 2010 przyznam sie że błądzę po topikach w poszukiwaniu towarzystwa wiec bywam tu i tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Hej Sips :) Mloda, powrzucamy tylko do koszyka a zaplacimy pozniej:D:;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Ja się w pracy momentami nudzę, wiecie jak jest ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach