NoNickname 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 do apteki, czy ortopedycznego idziemy?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sips 0 Napisano Sierpień 6, 2010 zabierzcie mnie z sobą mam troszkę kasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 oczywiscie, ze do bieliznianego:D Chodz Sips:D Hej Jarex :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Majtki z dziurą dla męża proszę :D:D:D Jarex :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 A tak szczerze nie jestem typową babką - nie bardzo lubię zakupy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 acha...Ty z tych "innych" ;))) coz wiec... kawa, ciacho i pogaduchy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sips 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ja tez nie bardzo lubię łazić po sklepach ale nie ma wyjścia zwłaszcza teraz kiedy rok szkolny tuż tuż :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 kapuczino :P wypiłam przed chwilą teraz jem suchą bułkę - może byc :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 co ty sips nauczycielka? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 6, 2010 chyba raczej matka szkolniakow, prawda? Ja zmykam na jakis czas...na razie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Witam południową porą :) 30, mój młodszy preferuje własnie taką pizzę jak Twpje maluchy:) i w ogóle to prawie jego wszystkie ulubione potrawy wymieniłaś, nie ma ich za wiele;) Wczoraj normalnie go zmusiłam aby spróbował kompot z wiśni, no tragedia, bronił sie jak głupi przed tym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 kwiatki, mijamy się :) ja do pracy(czyli net;)) Ty do obowiązków, ja do domu TY na kafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ona :) pozostaje mi czekać, aż będzie dojrzewał - wtedy podobno mają wilczy apetyt ;) właściwie nie chcę żeby to nastąpiło zbyt szybko.. maluchy są fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Ja tez uwielbiam takie maluchy:) słodziaki są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Chociaz fajni sa tez tacy między 30 a 40:P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 pytanie za sto punktów :P jakie paznokcie są fajniejsze - żelowe (zazwyczaj biało jakieśtam kolorowe wzorki) czy długie naturalne pomalowane na jeden kolor (np. krwawa czerwień) ??? Panowie nasi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 dzisiaj nie darzę sympatią panów w wieku lat 35 :P Resztę przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Jak dla mnie, jesli ma sie ładne swoje najlepiej średniej długości paznokcie i tzw french. Wygladaj wtedy ładnie i czysto:) no moze byc malutki wzorek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 W sumie to wiek nie do konca ma znaczenie, jesli sie dobrze wyglada ;)i ma sie pogodne usposobienie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ona widzę, że Ty młodszych preferujesz bardziej? ;) Mi wiek też różnicy nie robi, starsi bywają bardziej namolni, a jak się do całowania ręki biorą, to brrr.. blee.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ******** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 To prawda, jakos w moim wieku, w większości faceci, wygladają powaznie jak dla mnie ;) troszkę nieskromnością zawiało, ale tak czuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 6, 2010 ja wygladam młodo hihi...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ja wyglądam staro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 maxym - podobe fale o przeciwnych biegunach w tym samym czasie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 6, 2010 maxym to tak jak ja:D 30, nie udawaj tu ok?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 zdanie powinno brzmieć -dzisiaj czuję się staro. Jak wyglądam nie mnie oceniać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 jeden wieczór bez seksu i powietrze ze mnie uciekło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Ładni jesteście? tak w swojej ocenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach