w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 nie po nocce:) to chyba przez niskie cisnienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 o..znam sposoby na podniesienie cisnienia.....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 9, 2010 hello ja tez mam chyba niskie cisnienie :), bo nic mie sie nie chce i jakoś rozdrazniona jestem... nawet pisac mi się nie chce... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 no nie...co za brak entuzjazmu ....może was nie zalało;)???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 maxym probuj :) Hej Ona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 3 dni spóźnione i prawie zawał ale zalało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 haha..mały szok????wiem cos o tym;)za kawalera było 14 dni opóznienia...i były podstawy sądzić że szok bedzie uzasadniony hihi:) nie wierze Unimilowi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Ale jakie wtedy emocje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 eeee tam, takie emocje to nie emocje :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 9, 2010 maxym, czyzby cos Ci pękło? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 ja mam hormony odstawione i durex, ale ale... zabawy w basenie i adrenalinka że hej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Dzień dobry ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Siemanko :) Jak nastroje ? Mi potrzebna duża dawka kawy... Jakaś śnięta dziś jestem.......W oczekiwaniu na urlop jakos tak nie mam weny do pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Ja też do końca tygodnia i wolne. Ale nie powiem żebym się cieszyła - bo bezpłatne :( Cieszę się jedynie że męża 2 tyg będę miała dla siebie bo się urlopuje :) Do kompletu żeby pogoda fajna słoneczna była i będzie gites ;) Z rana bolał mnie żołądek, ale już ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Tak jak i ja....wezmę dwa tygodnie, co dla mnie to duże wyzwanie ;) Najdłuższy urlop miałam 8 dni ;). Ale tym razem chcę odpocząć, nie zabieram nikogo prócz męża i syna. Zawsze jest gwarno, zatem tym razem... w ciszy rodzinnej ;) O ile to ciszą będzie mozna nazwać :P Może coś zjadłać na wieczór ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Nie, myślę, ze to stres raczej. Nie wiem co będzie z moją pracą i poddenerwowana ciągle jestem. Do końca września mam zatrudnienie, a co potem??? cholera wie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ide po earl greya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Hm.. to rzeczywiscie stresująca sytuacja. jest szansa na pozostanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 10, 2010 w razie czego uciekaj na zwolnienie lekarskie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 A bo Ci ktoś prawdę powie :o Pracuję tu ponad 7 lat. Poszłam na macierzyński i zastępowała mnie żona kierownika i wiecie jak takie rzeczy się kończą.... Kobieta 4 lata do emy i udowadnia szefowi (na pokaz of kors) że jest niezastąpiona i the best. ech.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 maxym nie ma takiej opcji..:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Szukasz sobie już coś czy czekasz jak się sytuacja rozwinie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Z tym szukaniem to tak, ze po 1 na naszym zadupiu i w okolicach praca ew. w supermarkecie, po 2 mój mały ma 2 lata i ktoś się opiekować nim musi. Teraz mam fajnie bo na zmianę z mężem możemy kombinując grafikami byćz chłopcami. 3 dni po 12 godz i 3 dni wolne itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 a w biedronce kafeterii nie ma :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 To podstawowy argument.....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Baa :P Ale była u nas wczoraj burza z gradobiciem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 U nas cichutko..., spokojnie... I dobrze, boje się tych ostatnich wyładowań w skutkach tragicznych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach