w kwiatki 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Zapach, wyrazy wspolczucia ..:( Ja miaLAm tylko jedna babcie, ktora wspominam ...hmmm , o zmarlych sie zle nie mowi/pisze;) A inni dawno, dawno temu odeszli. Deszczowo u mnie, z sufitu wciaz kapie :( Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Zapach Jak to Kwiatki kapie - dosłownie? U nas w miarę ok - ochłodziło się ale nie pada. Ślubny pognał do teściowej panele układać. Ja biorę się za okna, bo brudne :o Jakoś tak pracowicie póki co nam urlopowanie mija... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Doslownie kapie :( Juz sie deski wypaczyly a dopiero dzis przyjdzie facet naprawic usterke:( A tu wciaz pada...i pada a kapie do trzech misek:D Milego wieczoru, wracam do pedzla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 20, 2010 Dzień dobry :D Jak malowanki W kwiatki?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 20, 2010 Czesc Mloda30:) Wczoraj skonczylam :) Poczekam az wywietrzeje i bede meblowac:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Haloooo gdzie jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 23, 2010 hej laski :) jestem :) oj widze że jak mnie brakło to kiepsko oj kiepsko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 25, 2010 Prawda Maxym, one chyba za Toba pojechaly bo nie odbieraly mojego wolania :O :D Jak bylo na urlopie , opowiadaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 25, 2010 jestem :) wróciłam z Kotliny kłodzkiej. Fajnie było.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 25, 2010 jak było...no ładnie było :) na 8 dni cztery plażowe trzy spacerowe i jeden deszczowy :)ale najważniejsze że odetchnąłem innym klimatem :)a potem weselisko i tańce i jazda do zniszczenia obuwia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 26, 2010 No tak, Mloda30 sobie podrozuje a ja w domu wciaz:O Ale tez sobie gdzies pojade... tylko jeszcze neiw iem kiedy:P;:) Maxym, mam zaproszenie na slub, ale nie moge jechac:( Zaluje...dawno nie tancowalam weselnych kawalkow :) Pozdrawiam Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 26, 2010 kwiatek dawaj to zaproszenie :) zabalujemy za Ciebie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Maxym , a po drodze Ci zach-pom ? ;) Nie bedzie to jednak wesole wesele bo zmarla babcia pana mlodego:( Jak to jest? Wiele razy sie takie neiszczescia przytrafiaja... umrze rodzic a slub musi sie odbyc bo juz wszystko zalatwione. Znacie takie przypadki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 26, 2010 dopiero co wróciłem z zach-pomorskiego ;) 700 km dokładnie jechałem :) ja nie znam takiego przypadku ale znam wesele bez pana młodego gdyż podczas rzucania kieliszka młody sie odwrócił i dostał odłamkiem w oko:( a i znam wesele gdzie pania młoda puknał swiadek i wesele sie przed pólnocą skończyło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Witajcie wczasowicze i nie tylko:) Kwiatki mi jest bardzo po drodze, więc dawaj to zaproszenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 26, 2010 dawno nie pisałam, ze az, musiałam chwilke pomyslec na hasłem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 26, 2010 a gdzie to sie bywało??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 26, 2010 a ja poleżałam na piaszczystej plaży z widokiem na góry :P Połaziliśmy trochę - mój 6latek zdobył Igliczną i Śnieżnik :) Poschylał się ze mną w labiryncie twierdzy kłodzkiej. Byliśmy w Lądku i Bystrzycy. Zgubiliśmy się na szlaku -tak znakomicie Sudety są oznaczone I stwierdziłam, że góry niższe niż Tatry, a podejścia trudniejsze :o Pęcherze pomimo starych butów mam :o A pogoda miodzio - aż za gorąco nawet :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Mloda 30 musisz mi podac ten adres, ja tez chce tam byc !!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Dobry wietrzny dzień :) Melduję się i ja :) Koniec urlopu dobiega the endu.... a ja czuję się wypoczęta... Góry zamieniłam z racji śmierci babci... byłam na Mazurach w Leśniczówce. Cisza i spokój, jezioro nie zaludnione ale i ptactwo i zwierzyna wokół :) Pozwiedzałam, popływałam i pofotografowałam.... Każdy na swój sposób wypoczywał... Było super. Szara rzeczywisość dopada. Za tydzień i ja mam wesele męża brata rodzonego. Jadę dziś kreacji szukać i butów... masakra ;) Ja znam wesele, gdzie młoda się przewróciła i złamała naogę... szpital był grany...a wesele bez nłodych :P Serdecznie wszystkich pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Witaj Zapachu:) Dobrze, ze wypoczelas. W mojej rodzinie tez pogrzeb jutro, niestety nie moge jechac:( Przypomnialo mi sie , ze bylam kiedys na slubie a panna mloda do poprawin nie wytrzymala , pojechala rodzic:D Wiec mlodych tez nie bylo:) Milego dnia Wam zycze, ide do sklepu dokupic kilka produktow. Jutro robie impreze dla dzieci wiec mam troche pracy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Dzien dobry:) Niezłe macie wspomnienia z wesel .. maxym Twoje "wygrywa" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Witam w sobotni poranek mory zresztą w kwiatki pogrzeb zawsze jest tym smutnym wydarzeniem.... bez względu czy to rodzina, znajomy czy sąsiad... i nie ważne ile kto miał lat.... A teraz z innej beczki: jadę szukać stroju na wesele dla siebie i młodego. Nie znoszę ale jak trzeba to cóż ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Dzien dobry i milego dnia zycze:) Zapach, pochwalisz sie co kupilas?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 30, 2010 mnie interesuje głównie bielizna..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 31, 2010 wy sobie zupełnie nie radzicie beze mnie ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 31, 2010 hm..w kwestii bielizny??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 31, 2010 O nie - w tej kwestii to ja specjalistką nie jestem :P Lubię nagość :o Tak ogólnie - pisać Wam się nie chce? :P Jestem w pracy - wyjątkowo- i cholera wszystko wskazuje na to, że wylecę Pogoda do bani - ostatni dzień wakacji a tu leje i leje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 31, 2010 dlaczego miałabyś wylecieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 31, 2010 pisałam już kiedyś - nie ma pracy dla dwóch :o Z 2 zmian zobili właściwie jedną i piip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach