trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 się pracujemy?/ :D:D:D ciekawe co autor miał na myśli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Czesc Wam Kawka? Cieple buleczki? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 ciepłe ciałko???;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 maxym!! :P bułka pour moi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Maxym tez, ale tego nie serwuje :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Hejk Smaczne te bułki, smacznego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Hej Jarex:) dziekuje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 panowie i panie gdzie jesteście ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 szkolimy szkolimy hihihi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Kogo szkolisz Maxym? Zadalam Ci wczoraj pyt na jednym ztematiw erotycznych:D:P Cola, Ty 30parolatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 jeszcze ci sie nie znudziło?? ja mam już na dziś dość - ucho gorące od telefonów :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 kwiatki - a Ty śpisz ?? :P Erotycznym??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 kwiatku przypomnij....;) na tamte topiki to zagladam okazjonalnie i szczerze mówiąc nie zasmiecam sobie szczególnie nimi głowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 jak z perwersją dyskutujesz to bsdm czy jak to tam nazywają pewnie :P czujecie sięczasem tak potwornie zmęczeni, ze zapadlibyście najchętniej w sen zimowy? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 Z Perwersja dyskutowales Maxym:) Cola, nie spie, ale juz za chwile bede snila... pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 ha mówiłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 a no tak :) ale Perwersja to dosyć ciekawy temat hihi:)posiada dosyć nietypowe poglądy i realizuje dosyć nietypowe jak na kobietę pragnienia;) ale nie mnie to oceniać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 ciekawe.. ? ja bym to inaczej określiła. Nie wiem nawet jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 haha..no na pewno nie jest grzeczną dziewczynka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
COLA_ 0 Napisano Sierpień 9, 2010 nie kojarze już za bardzo ale właśnie chyba jest :) posłuszną - o tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 no cóz...mnie tylko czasem zastanawia iż zupełnie nie obawia sie tak otwarcie o tym rozprawiac...tak łatwo jest namierzyć osobe a tu prosze:) kazdy ma jakieś fantazje...i czasami lepiej by tym fantazjami pozostały hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 jeśli się tego nie wstydzi to czemu ma nie mówić otwarcie? :) Jak tam samotna noc - byleś na tych dzi(e)wkach? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 e...czekałem na kwiatka w sumie usnałem ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 9, 2010 taaa czekal nie powiedzial gdzie mam sie zjawic i tak czekal :O Czesc niewyspalam sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 hmm.. bywa i tak :) Mi wczoraj trochę nerwy puściły i chciałabym powiedzieć, że się puściłam ale nic z tych rzeczy :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 w kwiatki - po nocce jesteś że odsypiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 9, 2010 30..haha..czyżby jakieś fantazje...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 oby fantazje, oby :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 9, 2010 raczej taki mały zonk.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach