trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 nooo.. i chwała mu za to. Inaczej wariatkowo mnie czeka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 :D no to ja sie zbieram, jakos dotrwałam do konca... uff :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 zwijam się powoli. Jeszcze do banku iść muszę :o pa, pa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 hahaha :):):) ciao Ona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 no i poszły ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Spicie? ):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 11, 2010 A Wy nadal spicie?:)) Nie spac !!!Zwiedzac!!:) Milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 nie śpię :) pracuję ;) szukam części do swego wehikułu i znaleźć nie umiem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Nieeee... miałam perypetie nocne, strach w żołądku... i wielkie oczy ;) Ale muszę ogarnąć na zapas papierzyska, zatem zajrzę za trochę... Słonecznego dnia życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 zapach :) co się działo? :) burza znów? Ja wczoraj mówiłam i mówiłam mojemu o co biega, skąd mój strach, why się zmieniłam itd itp a on dalej nie kuma... Chyba to płcią wytłumaczyć jedynie można, bo jak.. :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Czesc ponowne :) A sen to ja tez mialam straszny... mieso na imreze - chyba z 5 kilo piersi kurzecych zepsulo sie :O Coz to znaczyc moze? Mieso to zle...:O Mloda30, facetom to trzeba narysowac, ciezko kapujacy sa:D albo tak jak mowisz, plcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 11, 2010 czesc dziewczynki :) Zgadzam sie, facetom trzeba narysowac, względnie duzymi drukowanym literami mówic;) Dobrze, ze maxym teraz nie czyta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Czesc Ona :) A moze i szkoda , ze nie czyta, zawsze to by ulatwilo jego zonie kontakty z nim :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Kwiatki :) hehe w sumie moze masz racje, powinien byc nam nawet wdzieczny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 11, 2010 kwiatki jak tam u Ciebie pogoda? słonko swieci? u mnie ciepło, ale słonce raczej chowa sie za chmurami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 11, 2010 U mnie kropilo rano. Planowalam mega pranie na dzis, ale przeloze na jutro. Czarne chmury wisza nad moja chata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 u nas gorąco :) jeździłam po małżona, bo mu auto zabrałam i uziemiony był :P Fajnie siętak wyrwać z pracy jak kierownictwa nie ma.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Mloda 30 ,zaczepilas gdzies, czy grzecznie do pracy wrocilas? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Grzecznie do pracy :) Oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Ja tak o tej pogodzie, bo maxym na urlopie:) Ode mnie jakies 100 km, wiec moze miec podobna pogode, chyba, ze Ty kwiatek jako sasiadka morza;) masz do niego blizej i ma pogode taka jak TY:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Zapach, tak dzielnie i grzecznie pracuje;) chyba nalezałoby wziąc z niej przykład:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Mloda30, no prosze jaka uczciwa:P Ona, nad morze, ale na pewno ma inna pogode ode mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 mi się skrzynia biegów wylewa uszami. Siedzę w necie i szukam, szukam.. dzwonię, zaczepiam ludzi :P:P Ale już mi się znudziło - chłopy są od tego :P Jeszcze 3 dni i śpię do 10tej ;) O ile dzikusy mi pozwolą się pobyczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 zapach ogarnia ciągle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 11, 2010 teraz ja ide ogarnac:) Na razie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 cosik spanie mnie bierze.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 11, 2010 coś się kafe zacieło :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Się zacięło? chyba nie:) kwiatki.. inna powiadasz..hmm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 cześć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 witam Ja przeczytałem....no ładnie, macie nas za pierwotnych, tylko pismo rysunkowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach