Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkajka

pokłócilam sie wczoraj z męzem bo

Polecane posty

Gość jkajka

powiedziałam mu ze wyglada juz jak piłeczka, nabrał troche brzuszka. a on do mnie ze ja wygladam jak wieloryb (36 tc) popłakalam się. dzis dzwonil z pracy ale nie odzywams ie do niego

Gość loooooooo matkoooooo
to na cholere zaczelas ta rozmowe?przyganial kociol garnkowi!

Gość jkajka
ja powiedzialam to pieszczotliwie

Gość gotka23
no musiał się jakoś obronić....tylko powiedz mu,że ty z tego "wielorybka" się wyleczysz,a on dalej zostanie piłeczką...

Gość jkajka
:) hheeh

tatuśki zwykle upodabniają się do mamusiek w ciąży, mój też przytył..hihi, tyle że ja juz zrzuciłam moje kilogramy, a on nie :P

Gość aureolkaaa
bo faceci tez bywają wrażliwi, widocznie uraziłaś go tym również. Tylko inaczej reagują ;) Dzidziuś się urodzi i wrócisz do formy!

Gość jkajka
no to odezwac sie do niego?

Gość pytanie mam do mam
nie odzywac sie:P......

ja tam bym dalej udawała obrażoną, a co..niech przeprasza;) najlepiej z kwiatami

Gość gość
Coś w tym jest :P Mój na początku wymiotował haha i smaki mu się zmieniały, dosłownie syndrom kuwady :P Ale teraz to już mu apetyt powrócił, na początku to pamiętam jak ugotowałam obiad, on się nie mógł doczekać, mówił: ja zjem to wszystko ok? To sobie myślę jak masz taką chęć to jedz.. Dostał wszystko na talerz (kilka kęsów) i mówi.. wiesz co nie mogę tego jeść :D A jeszcze dzień wcześniej wcinał ze smakiem :P

Gość jnhfghjfhjh
mając w domu wredbego, brzydkiego i grubego wieloryba facet z chęcią poszuka jakiejś foczki która się pobawi taką piłeczką jak on :D

Gość gość
Brzuch też mu rośnie :P Też mu wrzucam, że chyba ciężarny jest :P Ale za to kochany, bo lata dla mnie za drożdżówkami ;*

Gość jkajka
sroczki a nie foczki powinien byc wdzieczny ze tyle musiałam przejsc nosząc tez jego dziec\ko, ile wyrzeczen itp.

Gość coci
Facet z brzuchem nie znajdzie kochanki.

Gość jnhfghjfhjh
to kto ci kazał zachodzić w ciążę? było trzeba sobie dzieciaka adoptować i byś nie lamentowała że wyglądasz jak wieprz

Gość aureolkaaa
najlepsze wyjście to sie pogodzić. Po co tobie kwasy w ciąży? Zaznacz, że było tobie przykro, że tak powiedział, ale i ty uważaj co mówisz swojemu facetowi, oni też czują ;)

Gość ośrodek pod pokrzywą
i to jest cały ten rozumek matek polek zaciązonych, one mają prawo obrażac i stroić fochy ale nikt inny absolutnie nie ma prawa nic złego o nich powiedzieć.

Gość jkajka
ej pajace jakie obrazanie? powiedzialam mu grzecznie ze robi sie jak piłeczka co mam go oszukiwać ze wyglada wspaniale

Gość ośrodek pod pokrzywą
a co on za to ma kłamać że ty wyglądasz wspaniale? też powiedział prawdę że jeszcze tylko płetwy ci wyrosną i wieloryb

Gość fhdhgh
Jak widać on tez jest przeciwny oszukiwaniu i także powiedział co mysli uczciwie o twoim wyglądzie.Jakim prawem ty możesz mówić prawdę a innym mieć to za złe?