Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałem łomot

Dostałem łomot od dziewczyny

Polecane posty

Gość dostałem łomot

Na początek chciałem powiedzieć, że to nie jest żadna prowokacja. Z moją dziewczyną, tzn. już byłą dziewczyną byliśmy razem 5 lat. Dwa tygodnie temu zostawiła mnie, bo dowiedziała się, że po roku naszego związku zdradziłem ją. Przyznałem się i prosiłem, aby mi wybaczyła, przecież to było już dawno i żałuję tego, nigdy potem więcej jej nie zdradziłem. Ona mi nie wybaczyła, mało tego, była tak wkurzona, że normalnie spuściła mi łomot. No głupie niby że dałem się pobić dla dziewczyny, ale w zasadzie nie potrafiłem jej uderzyć, a poza tym ona 7 lat trenuje ju jitsu i nawet technicznie nie miałem z nią szans. Nie odniosłem większego uszczerbku na zdrowiu, chociaż znalazłem się na pogotowiu, bo musieli mi nastawić bark. Wiem, że nie mam szans powrotu do niej, choć kocham ją, teraz sobie tak myślę, żeby trochę odegrać się jakoś, bo wszyscy już wiedzą, że dostałem od niej łomot i mógłbym założyć jej sprawę o pobicie, tylko nie wiem czy nie wyjdę na durnia, że się dałem pobić dziewczynie, no i w ogóle nie wiem czy warto. Jak myślicie?

Gość hahahahhahha jaki leszcz
jak chcesz wyjść na geja i ciotę pierwszoligową i zrobić z siebie pośmiewsiko, to proszę cię bardzo, zakładaj, nic nie stoi na przeszkodzie cieniasie:classic_cool:

Gość dostałem łomot
Wiesz, ja nie pytałem tutaj o wyzwiska, jakimi można mnie nazwać, ale o właśnie kwestię czy zakładać jej sprawę. No chodzi mi o to, że jak już mi spuściła ten łomot, to mogła darować sobie chwalenie się dookoła, że mi wrypała, prawda? Dlatego chcę jej trochę nos utemperować.

Gość allegrowa laiczka
"No głupie niby że dałem się pobić dla dziewczyny" :O a nie lepiej: "dałem się pobić dziewczynie" ?

ja to jak mi się jakaś laska nie podoba, to z główki najpierw walę a później z kopa w ryj i jestem zajebisty gościu :classic_cool:

och, następny leszcz się odezwał :D w sandałach i skarpetach zapewne, bo tacy nieudacznicy jak wt tak się noszą:O dla twojej informacji, jestem dziewczyną, więc coś ci ten podszywik nie wyszedł cwaniaku:classic_cool:

Gość yeahhh ostrrrrra jestes
lubie takie, daj gg:classic_cool:

Gość dostałem łomot
Do hahahahhahha jaki leszcz no to tylko ci się wydaje. Gdybyś trafił na kobietę która świetnie zna jakąś sztuke walki, to byś za samą próbe uderzenia z główki leżał i kwiczał z wykręconym barkiem. To że ona mnie biła, nie znaczy że się nie broniłem. Nie chciałem jej uderzyć, ale musiałem się jakoś bronić i wykręciła mi tak bark i nawet nie zdążyłem się podnieść, jak ona mnie przyduszała. No ciekawe jakim byłbyś bohaterem, gdybyś trafił na kobietę, która nie siłą, ale technicznie przewyższa cię o 1000 razy przynajmniej.

wypierrdalaj leszczu, z cieniasami się nie umawiam:classic_cool: no chyba, że jesteś sportowcem i masz porządną klatę, a prawdopodobieństwo, że ktoś taki wchodzi na kafe wynosi równo 0,01%:classic_cool: Autorze - powtarzam, jestem dziewczyną:classic_cool: I cos czuję , że też przerzuciłabym Cię ze trzy razy przez ramię i spuściłabym Ci taki łomot, że przez 3 dni z podłogi byś nie wstawał:classic_cool:

Gość dostałem łomot
No widze tu po wypowiedziach stronniczość, bo gdybym to ja tak załatwił dziewczyne i chwaliłbym tym sie, a ona przyszłaby sie tu poradzić, to zaraz byłoby zakładaj sprawe, ale jak to facet został pobity, to wszystko ok? Walczycie o równouprawnienia to i chyba w takiej sprawie równoprawność też powinna jakaś być?!

Gość dostałem łomot
Do hahahahhahha jaki leszcz (bez podszywu) Jeśli nie ćwiczysz żadnej sztuki walki raczej szans byś nie miała, nie jestem chucherkiem wbrew pozorom. Nigdy nie przypuszczałbym, że dostane wpiernicz od kobiety. W każdym razie, ja tu pytam, czy zakładać sprawe, albo co innego zrobić, aby troche ją utemperować?

no ok, teraz bez żartów, moje zdanie jest takie: zdradziłeś ją, ona Ci wpieprzyła - jesteście kwita . Byłbyś chamem do kwadratu gdybyś jeszcze jej sprawę założył :P No i cieniasem przy okazji:classic_cool: ;)

no ok, teraz bez żartów, moje zdanie jest takie: zdradziłeś ją, ona Ci wpieprzyła - jesteście kwita . Byłbyś chamem do kwadratu gdybyś jeszcze jej sprawę założył :P No i cieniasem przy okazji:classic_cool: ;)

Gość dostałem łomot
No powinno być kwita, ale po co ona jeszcze to rozpowiada? Dostałem za to i chyba wystarczy znęcania się, a jej jak widać wciąż za mało. O to mi chodzi, aby jakoś ją przytemperować.

chyba by Cię wyśmiali w tym sądzie złamasie!!! "Kobieta mnie bije..." hahahahaha

Gość dostałem łomot
Ona ma 26 lat, ja mam 30

Gość łahahahi
zostan ninja!

Ostra laska Ci się trafiła :D Podejrzewam, że zareagowałabym dokładnie tak samo :P:P:P

Gość dostałem łomot
Niestety nie interesują mnie sztuki walki, heh a najwidoczniej chyba powinny. Czuję się jak pajac dosłownie, no i mam w ogóle mieszane uczucia, bo jednak głupio jej sprawę zakładać, ale mogłaby przynajmniej tego swojego dzioba przymknąć i nie chwalić się tym, eh :O

tzw. karma do ciebie wróciła :D :D :D różne dziewczyny różne temperamenty jedna na wieść o zdradzie będzie ronić łzy inna zniesie to z kamienną twarzą inna spontanicznie przypierdoli :D Było nie ruchać na boku, nigdy nie wiesz na którą trafisz.

Gość dostałem łomot
Do cukierasekk ale przecież ja wiedziałem, że ona trenuje sztukę walki, ale nigdy nie pomyślałem, że dosłownie wykorzysta to przeciwko mnie. No zdrada mi się zdarzyła, ale żałowałem tego, nie mówiłem jej aby jej nie ranić i było to dawno. No rozumiem jakbym ją notorycznie zdradzał, ale przyznałem się, mówiłem, że bardzo żałuję, nigdy potem jej nie zdradziłem. Jak już mi przywaliła to trudno ale może przynajmniej już bardziej mnie nie poniżać niż zostałem już poniżony.

Gość łahahahi
glupi jestes, ze po roku sie przyznales jak to byl tylk jednorazowy wybryk i ok w zwiazku to trzeba bylo siedziec cicho

Gość dostałem łomot
Do łahahahi poczytaj może topik od początku. Napisałem, że ona się 2 tygodnie temu dowiedziała, że ją zdradziłem, gdy w związku byliśmy troszkę ponad rok. Jak się dowiedziała i mnie zapytała, przyznałem się jej potem, przeprosiłem i poprosiłem aby mi wybaczyła, bo na prawdę tego żałuję. Gdyby się nie dowiedziała, nie mówiłbym jej o tym, bo po prostu nie było potem sensu tego wywlekać, a był to durny incydent i szkoda na to nerwów. Eh widzę, że prawie nikt tu do rzeczy nie gada, a tylko słyszę jakim to cieniasem jestem i frajerem, a tu nie o to chodzi, bo wiem, że źle zrobiłem i nawet to że mi łomot spuściła też bym przeżył ale czy ona musi dodatkowo mnie jeszcze poniżać chwaląc się jak to mnie dosłownie rozłożyła w 10 minut? No ludzie!