Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałem łomot

Dostałem łomot od dziewczyny

Polecane posty

w pełni zgadzam się z Levviatan'em i co , duma cierpi ? ty żałosna imitacjo faceta, nawet nie wiesz, czym jest duma bardzo dobrze zrobiła. gdybyś miał choć odrobinę godności , to zniknąłbyś z jej życia na zawsze , bez słowa. myślałeś , że jak ją zdradzisz to ona się rozpłacze , ty ją pocieszysz i będzie wszystko ok ? jesteś żałosny NA POHYBEL SKURWYSYNOM !!!

Gość dostałem łomot
Nie tylko moja duma cierpi jak widać, ale jej też, bo nie wystarczyło jej, że mi wpierniczyła, ale musi się tym chwalić dodatkowo. Bez przesady.

Gość Alikkass
Posłuchaj odpuść sobie co wycierpisz to wycierpisz twoja sprawa no poweidzmy ze przykra ale czas goi ranydaj spokój z tym sądem weź sie w garść :)

w dodatku jestes mało-elastycznym idiotą. nawet nie rozumiesz , co ci napisalem bajbaj

Gość qswwwwwwwwwwwwwww
zuch dziewczyna, sama bym ci za zdrade przywaliła. a jak nie byłes na obdukcji wtedy to po ptokach. ale nalezało ci sie jak nic!

Gość czuwalna
zakladaj sprawe, szmacie sie nalezy

Gość qswwwwwwwwwwwwwww
mysle ze w sadzie cie wysmieja, a zanda babka cie juz nidgy nie bedzie chciała. a twoja panna dobrze zrobiła zgadzam sie z Ashteroth nic nie wart jestes. powinna ci nie tylko bark ale i cos innego zrobic. ehh ja bym ci......ucieła.

Gość dostałem łomot
Do Ashteroth jeśli ja jestem małoelastycznym idiotą, więc poczytaj siebie i zobaczysz jak niski jest twój poziom. Może dla mnie pewne rzeczy są nie do przetrawienia, ale przynajmniej nikomu nie ubliżam wyzwiskami. Nie pocieszaj się, jesteśmy powiedzmy na podobnych poziomach, tyle że każdy w innej dziedzinie.

gdybyś się uparł na założenie jej sprawy,czego Ci nie radzę,bo to nie ma sensu,to karą dla niej byłoby wydalenie z klubu,w którym trenuje. To jest pierwsza kara i to najbardziej krzywdząca. Możesz zrobić obdukcję i pomachać jej papierkiem przed nosem i pójść na kompronis-ty nie chwalisz się wszystkim,ja nie wnoszę sprawy...

Gość szminka w szpilkach
Gnojek z Ciebie i dobrze zrobiła...

Gość szminka w szpilkach
Bardzo dobrze

Gość dostałem łomot
Do a string of pearls : i jesteś genialny/a, bo mi nie chodzi o to by jej w zasadzie jakoś bardzo szkodzić, chodzi mi tylko o to, aby już przestała kłapać dziobem, wbrew pozorom chcę ją trochę utemperować. Ja jej nie zawracam głowy, choć ona i tak wie, że ją kocham, nie chcę dla niej źle, ale z zawiści nie można przecież tak dobijać. Wrypała mi i ja to znoszę, bo tak czy inaczej zasłużyłem ale bez przesady, nie musi przecież wyżywać się tak na mnie. Poprosiła, abym dał jej spokój, więc ma ten spokój ale skoro ona poprosiła o spokój, ja też prosiłem, by już więcej nie trąbiła wszem i wobec że mnie tak upokorzyła. Dzięki a string of pearls , tak też zrobię. Nie będę zakładał jej żadnej sprawy ale po prostu dam jej jednoznacznie do zrozumienia, że już jesteśmy kwita. A szkoda, że tak się stało, bo to na prawdę fajna dziewczyna... idiota byłem ale bez przesady nie zasługuję na ciągły pręgież :O

To jej opowiadanie, o tym, ze Cie pobila, jest odpowiedzia na upokorzenie, jakiego doznala dowiadujac sie o zdradzie. Jesli nie dowiedziala sie od Ciebie, tzn., ze od innych, czyli: wiedzieli o zdradzie "wszyscy" tylko nie ona. Zdenerwowala sie i oberwales. Teraz musi powiadomic owych "wszystkich", ze za zdrade zostales ukarany (co ma Cie upokorzyc, tak jak ja fakt, ze o zdradzie dowiedziala sie ostatnia). Dopiero potem bedziecie kwita. Wniosek: sama dyskretna zdrade moze i by Ci wybaczyla, natomiast tego, ze fakt ukrywales i dowiedziala sie od innych - wybaczyc Ci nie potrafi, wiec sie msci.

na durnia napewno nie wyjdziesz,działaj zanim będzie za póżno.Jak juz raz to zrobiła to napewno kolejny sprubuje ,tak samo jest w odwrotną stronę z damskimi bokserami,pomyśl co by było jak byście mieli dzieci,powodzenia

Gość dostałem łomot
Do tata12345 no jasne, że można udowodnić, bo przecież ona jest w klubie sportowym i ma dobre osiągnięcia zawodowe w tej dziedzinie walki, ale ja nie będę jej zakładał sprawy, zrobię tak jak radził/a mi "string". Dzięki tym, którzy jako jedyni potrafili bez epitetów napisać coś sensownego.

Gość PZM
Ale z Ciebie cipa,co z tego że trenowała sport walki,gdybyś jej przypier... raz porządnie w twarz to byś nie miał wykręconego barku,kobiety sa słabe,ja tez nie trenuje niczego i gdyby tak jakaś laska próbowała na mnie się wyżyć obojętnie czego i jak długo by nie trenowała to bym ją znokautował,a Ty jej pozwoliłeś się sponiewierać...tak poza tym to wydaje mi się że wkręcasz z tą opowieścią...

A moim zdaniem wkręcasz,już jeden koleś na tym samym forum pisał podobnie że go dziewczyna pobiła możliwe że to Ty,podnieca Cię taka rozmowa na ten temat zboku? gdyby naprawde jakaś laska Cię pobiła to byś poszukał porady u znajomych rodziny a nie wypytywał obcych ludzi i narażał się na ośmieszenie i obelgi,a poza tym jak nie potrafisz oddać dziewczynie kiedy się na Ciebie rzuci to nie dziwne że dostajesz od niej łomot,raz byś uderzył w twarz z byka czy pięścią i padła by jak pies pluto,nie ma znaczenia że trenuje JJ to głównie parterowa sztuka walki...

Skoro się dowiedziała od kogoś "życzliwego"to czemu się dziwisz?? Jeśli są osoby, które wiedzą żeś ją zdradził to można powiedzieć, że też zrobiłeś z niej pośmiewisko. Podsumowując ty ja zdradziłeś-i za to ci wpierdzieliła, inne osoby wiedzą o tym, że jej rogi dorobiłeś - to i ona rozpowiada jaki łomot dostałeś. DLA MNIE POWINNIŚCIE BYĆ KWITA W TAKIM UKŁADZIE. I daruj sobie ciąganie po sądach dla samej zasady. Spójrz na to z boku ... zwyczajnie na to zapracowałeś, nawet jeśli uważasz skok w bok za wielki swój błąd. Ale podejrzewam, że jeszcze bardziej ja zabolało jak dowiedziała się o tym od kogoś. To dopiero poniżenie. Zwyczajnie ci się odpłaca za to. Pozdrawiam :)

Jeszcze gdyby faktycznie to była prawda,ale na 99% koleś wkręca,wiem że w taki sposób wypisują ci którzy lubią być poniżani przez kobiety i 'chwaląc' się tym ogólnie wogóle z rozmowy na ten temat o tym że zostali pokonani poniżeni przez kobietę odczuwają przyjemność ;D

Chwałą Ci za to, że się powstrzymałeś i nie oddałeś jej. Nieważne, czy dałbyś radę, czy nie. Jeśli ktoś będzie się z Ciebie nabijał, po prostu zapytaj go, co o by zrobił. Czy uderzyłby swoją dziewczynę? Twoja dziewczyna przesadziła z reakcją, ale sprawy zakładać nie warto. Nie przepraszaj jej już więcej, jesteście kwita.