Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekajac na cud

Zioła ks. Sroki na owulacje

Polecane posty

Gość szminka w szpilkach
:O

Hej, ja pije te ziola od pierwszego dnia cyklu, dzisiaj jest 19 dzien cyklu i niestety prawdopodobnie ziolka doprowadzily, ze w ogole owulacji nie mialam. zawsze czuje owulacje, bo mam bolesne, w tym cyklu nie mialam tez sluzu plodnego, wie nie wiem czy to zbieg okolicznosci, czy to te ziola :(

witam, ja pilam jakies ziolka ale nie wiem czy to dokladnie ojca Sroki czy Klimuszki nie pamiętam... zamówiłam przez internet pojedyncze skladniki a pozniej wymieszałam, wyszedł mi cały wór.. Starałam się bezowocnie 1.5 roku.. Zaczęlam pić kilka dni przed terminem @ dodatkowo łykałam wiesiołka.. Następnego okresu już nie dostałam;) Nie moglam uwierzyc ze udalo sie za pierwszym razem... a pilam je tylko przez polowe cyklu.. Zostało mi tego sporo wiec chetnie sie podziele!!

Gość u mnie zadzialaly
u mnie zdzialaly cud:) pilam tylko raz w jednym cyklu szczesliwym!:)

Gość u mnie zadzialaly
morcia ja tez mam calyy wor, pilam tylko do polowy cyklu jak Ty:) a wczesniej dlugo sie staralismy jak Wy

Gość thaisse80
Mi natomiast te ziola zaszkodzily. rozregulowaly caly cykl w zwiazku z czym mialam nawet brak okresu przez 2 miesiace a okresu brak. natomiast pomogla mi witamina b6 na regulacje cyklu. po zazywaniu tej witaminy z magnezem zaszlam.

ja bralam ziola ktorych przepis jest na topiku" Nieplodnosc- nieudane starania o dziecko" do tego wiesiolek, i castagnus i w 3cyklu zaszlam. :) Zycze powodzenia. :)

Sa gotowe mieszanki do kupienia na allegro. Wejdz na allegro, wpisz w wyszukiwarke ziola sroki, lub ziola na owulacje i mozesz tam sobie zamowic np. ziola na podwyzszenie progesteronu, ziola na 1 faze i 2 faze i ziola na owulacje. Mam nadzieje, ze Tobie pomoga bo mi tak jak pisalam powyzej niebardzo(

Ja zaczęłam pić dopiero. To jest 9 dzień. Pić je przez pierwszą fazę tylko? Nie mam owul;acji i dlatego zaczęłam je pić, zamiast barć przepisanego clo. W drugiej fazie piję na progesteron i biorę duphaston. Czy nie szkodzą?

Gość dziewczynki mam pytanie
Minia80 a jednak Ci się udało widziśz!!! Ziółka pomogły!!!! Nie wiem jak tu trafiłam na Ciebie, ale wiesz z jakiego topicu jestem :) Gratuluję jeszcze raz !!! :)

No wlasnie...najpierw skrytykowalam ziolka a potem w pierwszym cyklu zaszlam w ciaze:)Teraz stwierdzam ze mi pomogly:)

Gość eciapecia
Polecam te zioła, nawet jakby na Was miały nie zadziałać to na pewno nie zaszkodzą, bo to są zwykłe ziółka przecież. Mam PCO, 6 lat próbowałam zajść w ciążę, chodziłam do najlepszych ginekologów, cykle były bezowulacyjne i nic nie pomagało. W końcu stwierdziłam, że spróbuję ziołami, a nóż widelec. No i łyżka! :) Pijąc zioła wg zaleceń poszłam na badania i okazało się, że jest jajeczkowanie. Lekarz się zdziwił, bo wyniki badań wyszły niekorzystnie a owulacja się pojawiła. Pytałam lekarza o te zioła, powiedział, że mogę pić i tak jak ja wyżej napisałam, powiedział, że na pewno nie zaszkodzą a może akurat pomogą. Zioła piłam 4 m-ce, ostatni miesiąc już tak trochę od niechcenia, okres spóźniał się jak zawsze więc nie podejrzewałam nawet ciąży a jednak! :) Teraz mam ślicznego wytęsknionego synka :) Dziewczyny nie bójcie się. To nie jest chemia, zdrowsza na pewno od zwykłej czarnej herbaty a może też zdziałać cuda!

Gość 59ruda
Witam , my staraliśmy się ponad pół roku o dziecko i piłam te ziółka, nie wiem czy to naprawdę dzięki nim ale ja wierzę że tak, po miesiącu picia zobaczyłam dwie kreski!!!!!! Ja zdecydowanie polecam, na pewno maja coś w sobie bo jajniki to czułam że pracują...

Gość a ja niewiem
ciekawe czy zadziałaja te zioła mam nadzieje ze tak bo chyba nie mam owulacij chociaż nie jestem pewna bo słyszałam ze jak jest owulacja ta są upławy a ja nie mam wcale upławów juz nie wiem co jest

Gość naprawde dzialaja:)
trzeba tylko pic wg zalecen i po owulacji na wszelki wypadek odstawic....mi starczylo raz;) udalo sie po 2 latach....

Gość 59ruda
fajnie że temat się odnowił, i pije się nie od owulacji tylko ważne żeby pić od pierwszego dnia okresu do następnego, a z tym śluzem to ja nie miałam śluzu podczas dni płodnych i dla mnie to nie był wyznacznik dni płodnych

Gość dbvtgcfd
a mi akurat nie pomogły i nie wierze już w żadne ziólka :(

Dziewczyny, właśnie znalazłam w necie kilka rodzajów ziółek na problemy z owulką, pco, i ogólnie na bezpłodność i problemy z płodnością i mam pytanie, czy któraś z was nie miała okresu tak jak ja nie mam od 2 lat i pomogło? Proszę was o odpowiedzi, bo nie wiem czy je kupić. A może któraś z was jak ma za dużo, to odstąpi trochę taniej?;) Pomóżcie, proszę. pisać na maila Ewelincia172interia.pl

mam pytanko czy ktoras z Was miala bolesna owulacje? wiem ze srednio na temat ale wlasnie mi sie cos takiego przytrafilo ze jestem w polowie cyklu i mnie boli jak na @

Zapomniałam dodać, że ziółka o których czytałam były od o. Sroki oraz o. Klimuszki (Ewelincia172@interia.pl)

Gość 59ruda
Ja miałam zawsze bolesną owulacje, nie raz skręcałam się z bólu i byłam zawsze "pewna" swoich dni płodnych a pomimo tego ponad pół roku staraliśmy się o drugie dziecko, a przy pierwszym udało się za drugim razem. Ale najważniejsze jest to że ja uważam że po tych ziółkach się udało i polecam swoim znajomym, zaszkodzić nie zaszkodzą a mogas pomóc.

Gość a ja niewiem
udalo sie komus jeszcze ????

Gość mi sie udalo
tylko ja pilam ziola ojca klimuszki. 3 razy dziennie nie dawalam rady bo praca i tak dalej ale 2 razy dziennie i tez po pierwszym miesiacu zadzialalo :) a staralismy sie ponad pol roku. Aha i jakosc sluzu sie wyraznie poprawila!

Gość ewat
Tak mi też się udało. 5 lat temu starałam się o 2 dzidzię i nic przez pół roku. W pierwszym cyklu z ziołami nr.3 Ojca Sroki udło się. Teraz staram się o trzecią dzidzię i od 3 dni piję znów te same ziółka.

Gość ewat
Udało - przepraszam za bląd