Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonia Neumann

sosssssss , pytanie do Ciebie:D

Polecane posty

póki przez o z kreską!!!:O:P pomaranczo myslisz ze bede zgadywac? swoja droga masz chyba dziwne nazwisko skoro zaczyna sie od dź:)

soossss chwalił się , że ma 20 i tak młodziutkie to jeszcze stworzonko :P

jesli chodzi o mnie to na minus, ale ok. slynny rocznik 90 rozumiem tu ostatnio panuje, czyli dla mnie gowniaty jestes:P 89' rzadzi :classic_cool:

co komuna ma do teog:P toskyczna moja blizniaczka rocznik 89 od roku jest bezgranicznie zakochana w swoim chlopaku rocznik 93, ktory o dziwo jest dojrzalszy niz niejeden moj rowiesnik-tak wiec wyjatki sie zdarzaja:)

Gość bo dobre uprawy rosna wolniej
od chwastow

hihihi komuny :) mnie rodzice tworzyli w okresie stanu wojennego :P; no końcówka :P ale pamietam wspomnienia o kartkach na cukier :D

sosssssss mój facet kończy w tym roku 33 i nadal wygląda jakby miał ze 25 :) ale jego to cieszy:) młode ciacho mam 😘

dlatego ja jako madrzejsza blizniaczka mam 39latka:D soosss ja pamietam opowiesci o lekach i witaminach sprowadzanych dla mnei z nrd bobylam slabsza niz siostra- do dzis przez to przy mamie palic nie moge:O

a ja dzisiaj takiego przystojniaka poznałam...mmmm ,a jak mi powiedział,że studiuje położnictwo ,to myślałam,że padne ze śmiechu;D:D on + jeden chłopak i same dziewczyny na roku ,sam powiedział,że tylko na tym korzysta bo wszystkie go wyręczają,a wykładowcy tak samo przepuszczają,żeby było im weselej na roku;D

Gość eulalaiaa86
Oj tam dzieciaki, przecież każdy wie, że to rocznik 86 rządzi :P czarnobyl i te sprawy :P

to jest nic, moj mial ale zrezygnowal po opierdolu ode mnie depilowac cipska, wachale i inne takie w salonie kosmetycznym :o

sosssssss dziękuje ... dziś neurolog powiedział , ze będą ze mnie jeszcze ludzie:D kregosłup mój będzie jeszcze skakał na skakance juuupi

ja wygladam najmlodziej, podobno na osiemnastke, choc dzis nie bom cala napuchnieta;(

Gość :D:D:D:D:D:D:D
O jesteś :D Pytałaś mena czy kojarzy litery Dź.J.? :D

alergia kurwa jego mac moj jeszcze pracuje, poza tym on ludzi po nazwiskach czy imionach nie zna. zreszta po co ja mam zgadywac, skoro kit wciskasz, nawet nie potrafisz napisac nic, co by mnie utwierdzilo w przekoaniu, ze jednak mnie/mojego znasz.:)

Gość eulalaiaa86
Ja też młodo wyglądam... to moja zmora, choć już 24. na karku, studia skończone, a mnie ciągle o dowód proszą :P co za ludzie :D

kciukiem mi zawsze dają jakieś 20- 24 max ale czasem to wkurzajace , bo traktuja Cię jak gnoja , a zajmuje w pracy stanowisko , które raczej kojarzy się z facetem :P i jak wchodze do nowych to każdy oczyyy "co taka dziewczynka" wtedy tzreba pokazywac i udowadniac że nie dziewczynka tylko Specjalista :P

Gość eulalaiaa86
No właśnie, mnie też czasem nikt nie traktuje poważnie, przez buźkę nastolatki. Dlatego postanowiłam przyciemnić włosy i trochę pomogło.

widzisz to przynajmniej na 18-kę wyglądasz,a ja już niedługo 20 skończę ,byłam wczoraj z kolegą na piwie to mu facet kazał wziąć ode mnie dowód bo nie chciał dla mnie sprzedać ;/;/obciach totalny...moze dlatego,ze np. nie wiem ,nie farbuje włosów itp. i odrazu myślą ,że niepełnoletnia

Gość :D:D:D:D:D:D:D
Wiem, że pracuje :) Dobra , nieważne , kończę w takim razie🖐️

jak widze specjalista przez wielkie ,,S'':D a mnei tam pasuje, i tak biore wszedzie dowod, a ze mam obsesje i od 18tki czuje sie stara, wiec tymbardziej:)

jak widze specjalista przez wielkie ,,S'' ...........to co...... tak się u nas określa stanowiska pracy