Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Wolicie Sossssssssss'a czy Levviatana?

Polecane posty

jesli był to mężczyzna... i to ten o którym myslę. to sie boje pomyslec jakie to były zdjęcia. o ja pierdolę :(

Gość lITOŚCI JESZCZE DZIŚ
Zloty czy jazda na recznym już sie odbyła ty kanalio:D Husky nie obawiaj się jak w/w nikt tej fotki na cafe i poza nie zobaczy:classic_cool:

Husky temu pilotowi wysyłałaś :o pewnie się napiłaś :o z pomarańczkami nie gadaj :o

nawet nie wiem kim jestes, a druga sprawa.... ze ktos komu wysyłam swoje zdjęcia pokazuje je innym :( eh...

Husky- - uspokój się mam HONOR.:classic_cool:

a tam pilot... hahah pilotowi i generalnie wszystkim to wysyłałam zdjęcia swojej slicznej buźki. taka fote to moge nawet i tutaj teraz wstawic :) zresztą.. w stopce miałam :)

brunet, ty jestes złoty.. czy tylko on tak sciemniał wczoraj. przyznaj się co??? ;)

Husky brunet, ty jestes złoty.. czy tylko on tak sciemniał wczoraj. przyznaj się co??? nie jestem złotym :o

brunet_81 - nic ci to nie pomoże znam twoje ajpi,powiedziano mi ośle.Co nie spodziewałeś sie tego co?!!!!

Gość BędęTwojąDziś
Drogi Panie L., a do Trójmiasta ile masz km?:P Świetny żart ;) Ja uwielbiam : Para była świeżo po ślubie dwa tygodnie temu było wesele. Mąż jakkolwiek wiecie w małżonce zakochany, nabrał ochoty,by spotkać się z kumplami i imprezować w ich ulubionym barze. Zaczął więc się ubierać i mówi do żony: -Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo. -A dokąd idziesz misiaczku?Zapytała żona. -Idę do baru ślicznotko.Mam ochotę na małe piwko. -Chcesz piwo mój ukochany?Żona podeszła do lodówki, otworzyła drzwi i zaprezentowała mu 25 różnych rodzajów piwa z 12 różnych krajów:Niemiec, Holandii, Anglii i innych. Mąż staną zaskoczony i jedynie, co zdołał wydusić z siebie to: -Tak, cukiereczku ale w barze no wiesz te schłodzone kufle Nie zdążył skończyć, gdy żona mu przerwała: -Chcesz do piwa schłodzony kufel? Nie ma problemuI wyjęła z zamrażalki wielki oszroniony kufel.Ale mąż, choć nieco już blady z wrażenia, nie dał za wygraną: -No tak skarbie, ale w barach mają takie naprawdę świetnie i pyszne przystawki Nie będę długo.Wrócę naprawdę szybko, obiecuję. -Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? Żona otwiera drzwi szafki,a tam: solone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka,marynowane grzybki i wiele innych smakołyków. -Ale kochanie w barze no wiesz te męskie gadki, przeklinanie, niewyszukany język -Chcesz przekleństw moje ciasteczko? Zatem pij to kurewskie piwo zjebanego zmrożonego kufla i żryj te pierdolone przystawki!!! Jesteś teraz chuja ciężkiego żonaty i nigdzie kurwa nie wyjdziesz!!! Pojąłeś skurwysynu?! :D

Nawet na dysku mam zzrzut jak w ub.r się wyżywałeś na dziewczyny tutaj i głupot mi nie gadaj.Przeze mnie juz więcej tego nicku nie oddzyskasz.Rozmawiałem z właścicielem cafe i masz szlaban dożywotni złoty.Nie mogłem tego ścierpieć wyjatkowego chamstwa do kobiet złoty!!!!

ty mi lepiej powiedz, na kogo mam uważac i z kim sie nie zadawać.. bo moje zdjęcia rozsyła :(

Wyśle ci na maila oki.Tylko nie teraz mam "obstawę" a jest inny mail co nie wie o nim:)

litosci jeszcze dzis. a wczoraj tu pisales pod nickiem. FATALISTA ja? ;)

Gość desznik znow zaczynasz
:o Ośle kiedy ty zmądrzejesz:o🖐️

no własnie. desztnik ;) nie tylko ty masz uklady z wladcami kafe :P ale widze zastosowales się do mojej rady wczoraj i nie robisz juz tych strzałeczek :D

i ty piszesz, że nie możesz znieść chamstwa wobec kobiet? TY? ten co je wyzywał od kurw, szmat itd. :o Nadal myślisz, że Cie nie widać :o Pod każdym nickiem poznam twoją mordę:o

Gość desznik ty durniu
desztnik, bobasek, duch kafe i jeszcze pare innych nickow.. to ta sama osoba.

Gość desznik ty stary koniu

a mnie bardziej rozpierdolił fakt, ze ON (bo wiem kto) ci moje fotki dał. kurwa no wpierdole mu 😠

desztnik ty durniu - wczoraj był pod FATALISTA :)

Gość desznik ty stary koniu
to kretyn podszywa sie :o

nie przeszkadzac jak jade na ręcznym:O:(