Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Wolicie Sossssssssss'a czy Levviatana?

Polecane posty

Gość coci
Wolę sosss'a. Levviatan to zarozumialec.

Gość fddffffffffffff
Levviatan , ten drugi nie bardzo :classic_cool:

Gość a gdzie moge zobaczyc goto
Leviatana?:o sossa chociaz widzialam

a gdzie moge zobaczyc goto -> nigdzie ;p mojego foto nie ma na kafe ja nie zdobywam popularności zdjęciami ;)

Gość a gdzie moge zobaczyc goto
nie:O tylko tysiac razy nad tym sie zastanawiales i "straszyles" nas tym:o

Gość coci
Wpadam tutaj już jakiś czas, pamiętam Twoje "początki". Robiłeś dobre wrażenie, a później... cóż. W niektórych wypowiedziach wychodzi Twoja zarozumiałość, niestety nie jestem w stanie zacytować, bo nie uczę się wypowiedzi innych na pamięć ;) Jesteś jednym z nielicznych mężczyzn tutaj i wydaje mi się, że właśnie duże zainteresowanie z tego powodu "uderzyło" Ci do głowy. Pamiętam Cię jaki byłeś na początku, więc wnioskuję, że "na żywo" możliwe, że będziesz fajną osobą. sosss to nowa zabaweczka na świeczniku, więc pewnie za niedługo skończy tak jak Ty. Ludzie nie mają skromności w naturze.

a gdzie moge zobaczyc goto -> nie tysiąc razy tylko chyba w 5 postach ;p coci -> trudno nie być czasem zarozumiałym przy takiej adoracji tylu kobiet ;D ale postaram się tego unikać ;)

Ja tu jestem od niedawna,na kilka mądrych wypowiedzi Levviatana się natknęłam ,nie dodał swojej fotki na forum,że każdy może go oglądać co też jest jak dla mnie na "+";sossss sprawia na mnie wrażenie podrywacza,ale nie wiem ,może to tylko moje odczucie ,przecież tak naprawdę żadnego z nich nie znam ,więc nie mnie oceniać ;)

Gość od lat orange
ja zdecydowanie levviatana w sosssssssssie :D

Gość hjorhoregr
a mi obojętnie

Gość gggaaaajem
toksycznaa20 mądra z Ciebie dziewucha,jak to możliwe,że się na tym forum taka normalna uchowałaś?jak dla mnie dwa cwaniaki z nich ,udają świętych ,a polują na dziewuchy

Gość estan
decydowanie sos, levviatan chyba sobie nie radzi ze swoim nigdy nie zaspokojonym popedem. i zdjecie w stopce tego bladego dziecka, ktore wyglada jak uposledzone mnie przeraza. krotkie nozki, twarz niby strara, ale z glupia mina, jakies kucki - mi sie kojarzy z opozniona w rozwoju 16latka, ktora jacys pedofile rozebrali i zrobili jej zdjecie. lvvi jest chyba jakis lewy.

Gość gggaaaajem
na wybrane,czyli które?Pewnie te "sztuczne lalki"

gggaaaajem heheh bo ja jestem grzeczną dziewczynką i dlatego:D:D albo jestem jeszcze krótko na tym forum i głupota mi się nie udzieliła xd

estan -> akurat nie chodzi o zdjęcie tylko o podpis.... a z popędem to fakt nie zawsze sobie radze i dość często sypnę aluzjami gggaaaajem -> przeciwnie, takie które maja coś więcej do zaoferowania niż seks i swoje ciało.

estan -> akurat nie chodzi o zdjęcie tylko o podpis.... a z popędem to fakt nie zawsze sobie radze i dość często sypnę aluzjami gggaaaajem -> przeciwnie, takie które maja coś więcej do zaoferowania niż seks i swoje ciało.

CarrieBradshaw. -> bo ja szukam (choć na razie mam przerwę w poszukiwaniach) kobiety nie lalki ;)

Gość gggaaaajem
Levviatan to co sądzisz o ludziach ,którzy dodają swoje foto,jak dla mnie forum to miejsce,gdzie każdy może się wypowiedzieć anonimowo ,a nie się "lansować" ,jak dla mnie to nie do pomyślenia ,jest tu tylu ludzi ,a wiadomo,czy jakiś zboczeniec nie siedzi;D

zołza jakich mało -> sądząc po tych obrazkach to kolejny głos na mnie? ;p