Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Wolicie Sossssssssss'a czy Levviatana?

Polecane posty

Gość lITOŚCI JESZCZE DZIŚ
Levviatan Levviatan@tlen.pl'; lITOŚCI JESZCZE DZIŚ -> zabrać mogę ale nie teraz------. ale ty niedobry.piękne "czułe " słówka tutaj a pózniej z inną dziewczyną pójdzie na randkę.Ale jesteś GENTELMEN ToZ byłby dla mnie dyshonor tak postępować:O:(

piękny diabełek tasmaniski lITOŚCI JESZCZE DZIŚ my żałujemy tego że mialeś tak kiepskie dzieciństwo-------> zgadzam sie z TOBĄ ale młodość miałem wspaniała i nie przy kompie tylko na żywo:D:P:D

cóż to za miejscowość ? levi na drugim topiku zadałam pytanie erotyczne odpowiesz wkońcu ;D ;)

lITOŚCI JESZCZE DZIŚ -> bo net ma to do siebie że często poznane osoby mieszkają gdzieś daleko a mnie nie stać na podróżowanie po Polsce ;p

TOZ PODOBNIE JAK TUTAJ:D:P:D dziewczyny szykujcie spluwy i trach tych gentelmenów.:D ----------------------------------------------------------------------------------------- Policjant pyta staruszkę: - Wiek? - 86 lat - Czy mogłaby pani opowiedzieć swoimi słowami, co tu się właściwie wydarzyło? - Siedziałam na ławce na tarasie przed domem, podziwiajac ciepły wiosenny wieczór , kiedy przyszedł ten młodzieniec i usiadł obok mnie. - Znała go pani? - Nie, ale był przyjaznie nastawiony. - Co stało się po tym, jak usiadł obok pani? - Zaczał pocierać moje udo. - Czy powstrzymała go pani? - Nie. - Dlaczego? - Bo odczuwałam przyjemność . Nikt nie robił tego od czasu, kiedy mój mąż odszedł z tego świata 30 lat temu. - Co stało się potem? - Zaczał pieścić moje piersi. - Czy próbowała go pani powstrzymać? - Nie. - Dlaczego? - Mój Boże, dlaczego??? Było mi tak dobrze, czułam że naprawdę żyję. Od lat tak się nie czułam! - Co stało się później? - Cóż, rozpalił mnie do czerwoności, więc rozłożyłam nogi i zawołałam: "Bierz mnie, chłopcze, bierz mnie!" - I co? Zrobił to? - Nie, do diabła! Zawołał "Prima Aprilis!" I wtedy zastrzeliłam sukinsyna!

lITOŚCI JESZCZE DZIŚ pomażyć dobra rzecz---> lepiej złap słownik ortograficzny i nie musisz już marzyć:D:P:D

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Levviatan - co tak sie przy damach hoojowo wyrażasz???:P:P:P

musze się z wami pożegnać spadam do pracy bende dopiero koło 20 ;( paaaaaaaaaaa ;*

muszę was dziewczyny zmartwić ale jesteście temu winne,że podrywacie tych "gentelmenów".ONI POWINNI TO CZYNIC i zabiegać o was.😘🌻

leviatan widze ma juz cala mape polski obcykaną :D na sama nazwe jakiejs miejscowosci juz podaje dzielace go kilometry haha

Husky-------. może niezbyt miło o tym mówię ale czy nie mam racji!!!!????

uroki kafeterii. dla jednych najwazniejszy jest kawalek blony miedzy nogami. dla leviatana priorytetem są kilometry i ew cena biletu ;)

uroki kafeterii. dla jednych najwazniejszy jest kawalek blony miedzy nogami. dla leviatana priorytetem są kilometry i ew cena biletu - hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahha Zgadzam sie z toba w zupelności hhahahahahahhahahahahahahhaha

Husky- był taki czas,ze chciałem levviatanowi przesłać 1000zł tylko,zona się mocno sprzeciwiwiła. :O:(

sprzeciwiła*** :P

to może zgodzi się, zeby mnie wysłać? :D :D :D hhahah

Husky- za ładna jesteś i mógłbym znależć sie na wycieraczce:D:P:D

Husky -> tu nie chodzi o kilometry i ceny biletów tylko o możliwość częstszego spotykania niż raz na 2-3 miesiące

Husky - swoich"informatorów" nie zdradzam:)

i zdjęcia nikt nie zobaczy:)