Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoLiTkA88

moja tesciowa jest w ciazy!!! SZOK!!!

Polecane posty

Gość LoLiTkA88

wlasnie dowiedzialam sie ze moja tesciowa jest w ciazy jestem w totalnym szoku!!!

Gość Młoda-Mamuśka
a ile ma lat ?

Gość LoLiTkA88
49...

Gość LoLiTkA88
ja mam 22 i od prawie roku staram sie o dziecko a tu taka wiadomosc :/

Gość Anna Aleksandra
No i ???? :) Moja znajoma w wieku 48 lat - w grudniu 2009 urodziła córcię, dwa tygodnie jej córcia jest starsza od mojej :) :) :)

Gość taka jedna młoda
O kurcze, to faktycznie dużo....

Gość pytająca mamusia
No to ładnie :) Czasem się tak zdarza babkom w takim wieku :) Miałam sąsiadkę, grubo po 40, była (jest) grubo przy kości, pokuszę się ze stwierdzeniem, że jest otyła. O jej ciąży dowiedziałam sie jak urodziła :) bo nic po niej nie było widać, teraz jej syn ma 12 lat a ona cały czas wygląda na taką "odmłodniałą", biega szybciej po mieście niż moja szczupła matka, ma z reszta taki lekki chód nawet, mówi, że dziecko w tak późnym wieku to prezent od losu bo dwójka jej dorosłych dzieci juz dawno mieszkaja poza domem, a teraz ma przynajmniej dla kogo sie starać :) Mąż pływa.

Gość LoLiTkA88
mnie to troche boli wiem jestem samolubna, ale po co babce w tym wieku male dziecko?

Gość mjdjdhdhd
"ale po co babce w tym wieku male dziecko?" To jeszcze nic bo kobieta jest dorosła a Ty? Już w wieku 21 lat starać się o dziecko? to dopiero niepoważne :o Bez szkoły, własnego mieszkania narobić dzieci i mieć wszystko gdzieś :o

Gość 21 lat to też już
dorosła, jak byś nie wiedział/a ! Poza tym skąd możesz wiedzieć ? Ja w tym wieku już od 2 lat pracowałam na stałe i miałam na tyle przyzwoite zarobki, żeby móc samemu z facetem iść na swoje.

Gość UWAZAM ZE POWINIENES
A PO CO BABCE W TWOIM WIEKU DZIECKO?

Gość LoLiTkA88
po pierwsze 22 dla Twojej wiadomosci mam szkole, zaczynam magisterke, mam swoje pieniadze bo pracuje, mam swoje mieszkanie (wlasnosciowka) i meza, ktory dobrze zarabia nie wszystkie mlode dziewczyny sa niezaradnbe zyciowa no chyba, ze Ty...

Gość pytająca mamusia
Piszecie tak jakby staranie sie o dziecko w wieku 22 lat było czymś złym i nieodpowiedzialnym. Może autorka da rade wszystko pogodzić i być dobrą mamą? Przecież każdy ma inna sytuację życiową.

Gość taa mialas stala prace w tym
wieku, chyba w sklepie po zawodówce :o w wieku 21 lat nie ma się wykształcenia i szans na dobra prace :o chyba ze jest sie darmozjadem i liczy ze facet zarobi na wszystko :o

PONAWIAM PYTANIE A PO CO BABCE W TWOIM WIEKU DZIECKO?

zaradna życiowo bo poleciałaś na kase fagasa? :D Dobre sobie :D wole pracować uczciwie i sama na siebie zarabiac niż dawać dupy za kase 🖐️

Gość 21 lat to też już
Tak, skończyłam zawodówke , coś w tym złego ? Mam zawód, który kocham i pracuję w renomowanym salonie, a nie w żadnym sklepie. I nie jestem niedojdą, żeby liczyć tylko na faceta. Mieszkamy sami od dawna i wspólnie utrzymujemy dom.

Gość LoLiTkA88
ale czy ja napisalam, ze mam stala prace? ludzie troche czytania zer zrozumieniem... a niby tacy wszyscy "wyksztalceni"... az zal...

Gość 21 lat to też już
Lolitka, to chyba do mnie było, bo ja pisałam że mam stałą ;)

CZY DOCZEKAM SIE ODPOWIEDZI AUTORKO.... PO CO BABCE W TWOIM WIEKU DZIECKO??? CZY MOZE PANI WYKSZTALCONA NIE JEST TAKA WYKSZTALCONA?

ja mam 22 i pod koniec roku rodze :P a Ty autorko nie myśl zaszlam czy nie tylko dzialaj :) a jezeli faktycznie juz rok bez zabezpieczenia i w miare czesto i nic z tego to badania jakies, ale szybciej za duzo myslisz zeby zajsc,,, my pol roku sie staralismy po 5próbie (test negatywny 5mies z rzedu) zapytalam mojego lekarza kiedy badania zaczac robic pod katem nieplodnosci, powiedzial ze po miesiacu, a w nastepnym okazalo sie ze zostaniemy rodzicami chociaz stracilam juz nadzieje przepraszam za skladnie i interpunkcję :D

Gość a moze lollitka masz
ruchacza nieodpowiedniego :P

Gość LoLiTkA88
po to mi dziecko, by w normalnym wieku je wychowac i zapewnic przyszlosc sorry ale nie wierze, ze ludzie zyja po 100 lat...

jak to po co? żeby nie robić tylko siedziec na utrzymaniu sponsora i zajmowac sie dzieckiem, stac przy garach i pieluchach zamiast sie wykształcić, spełniać się zawodowo i dorobić na odpowiednim poziomie a nie mieszkanie u teściów lub mamusi :o

Gość 21 lat to też już
Piszesz o sobie ? :)

Gość buldozerka
ja mam 23 i mi sie nie spieszy ale jak bym miala to bym nie pogardzila z inne beczki ... prace mozna miec jak sie dostalo od zycia dobry start bo niestety polskie spoleczenstwo nie akceptuje faktu ze mlody= zaradny i inteligentny tylko glupi i bez doswiadczenia.

Gość LoLiTkA88
robilam badania i wszystko jest ok a moze lollitka masz uwazaj by Cie pies sasiada nie zruchal

czyli generalnie chcesz swoim dzieckiem zajmowac sie przez 51 lat? skoro wedlug ciebie ludzie nie zyja do setki (tesciowa ma 49 a zeby sie dzieckiem do setki zajmowac musialoby jej dziecko miec 51 lat).... powiedz ze generalnie to zal ci dupe sciska ze ona jest w ciazy a ty nie mozesz zajsc....i ze teraz kasy dla was bedzie mniej bo jak tescie beda miec dziecko to wiadomo kasa pojdzie na niemowlaka a nie na syna niedorajde i jego ciapowata zona ktorzy postanowili sie bawic w doroslych bedac smarkaczmi ktorzy nie potrafia sami na siebie zarobic... skoncz najpierw studia, znajdz stala prace odloz troche kasy (bo dziecko kosztuje) i potem sie baw w rodzine....bo poki co to jeszcze sama masz mleko pod nosem...

LoLiTkA88 robilam badania i wszystko jest ok a moze lollitka masz uwazaj by Cie pies sasiada nie zruchal ALE TO JUŻ DZIECINADA :/

Gość LoLiTkA88
taa mialas stala prace w tym jakbys jeszcze nie doczytal/a- mam swoje mieszkanie i nie zyje na utrzymaniu mamusi czy trsciow...