Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olawka Sikawka

co on wlasciwe mysli ...... ?

Polecane posty

Gość Olawka Sikawka

Mam moze dla kogos dziecinne pytanie ale chce sie was poradzic: Co mam sodzic o gosciu ktory ciagle szukaz ze mna kontaktu, codziennie cos pisze ... zadaje pytania, opwiada co robil itd w danym dniu. Znamy sie juz kilka lat, kiedys mieszkala w mojej wiosce potem wyjechal daleko w swiat. Ale mozna powiedziec ze mamy staly kontakt, i jetsesmy na "bierzaco".Dziwi mnie to ze chetnie rozmawia na gg, smsy, kiedys listy tardycyjne teraz e miale. Ale nigdy nie zadzwonil...zna numer ja jego tez jakis tam mam. Co prawda kiedys podczas rozmowy chcial zebym to ja do niego zadzwonila ale ... wkoncu tego nie zrobialam. Nie wiem co o tym sadzic.... .Co o nim sadzic?

Gość lllllllllllllllllllllll
ma kobiete ale szuka "urozmaicenia" choćby w fantazjowaniu o innej. gdyby mial jakies plany co dociebie dawno by je zrealizowal. moze warto samej zadzwonic?

Gość dziewczyna na kafe
A może najprostsza odpowiedź-lubi z Tobą rozmawiać, opowiadać, ufa Ci i tyle? :) Czemu nie dzwoni-nie lubi rozmów telefonicznych :)

Gość Olawka Sikawka
nie wiem.... Ciagle mnie wypytuje czy mam kogos, jak mi sie uklada sfera uczuciowa. Sam mi powtarza ze nikogo nie ma [rozumiem ze na stale], a pozatym ze on ma czas i nie zamierza sie wiazac z nikim narazie. Pisze ze teskni za mna , gdy mnie nie ma na łączach. Mam wrazeniee ona sam nie wie co chce. No i nie napislam jeszcze jednego kiedys gdy byl na miejscu czulismy do siebie miete przez rumianek ...

Gość Olawka Sikaw
Jest tu kto i co śpicie? Piszcie

Gość Olawka Sikaw
cos mi sie widzi ze sie nie doczekam innych wypowiedzi szkoda .... myslalam ze mi ktos pomoze:)

Gość alujka
A czy on kiedys powiedzial ci ze codo ciebie czuje ? czy tego u nika moze jest niesmialy albo bardzo siebie nie pewny?