Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysieks194

Jestem strasznie samotny...strasznie boli :((

Polecane posty

Jestem strasznie samotny i boli mnie z braku miłości :( W ogóle nie mam nikogo, nie mam z kim i nie mam z kimś na spacerować, mam 23 lata, bo jestem niepełnosprawny. Smutny, smutny i strasznie mnie boli, a nawet nie mam znajomości tylko zero kontaktu. Nigdy w życiu nie miałem dziewczynę i nie uprawiałem seksu. Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednia dziewczyna i ani realia. Samotności jest najgorsze sytuację i nie jest łatwe życie i nikt mnie nie chce, przecież to jest chora miłość :( Ale strasznie mi jest bolesne samotności, załamany i braku miłości, potrzebuję miłości, przy znalezieniu drugiej osoby, kochać i być kochanym. Boję się samotności i brak drugiej osoby, gdy będzie źle. Nie mam chęci do życia, absolutnie nic i nie chcę żyć, bo mam dość!! :(( Boli mnie jak cholera i nie chcę żyć już, już dosyć mam. :(( Jak was sytuację i czy warto żyć.? Czy jestem bezpieczny samotności.? Czy wy też jesteście samotni, jak wy czujecie i żyjecie.? Jak samopoczucie.? Czy wy chcecie żyć, czy nie.? Warto żyć bez miłości.?

Gość a teraz proszę po polsku
jeszcze raz

kazdy jest samotny na sowj sposob ale warto zyc nawet bez milosci:)

Gość browneyes25
Krzysiu jak chcesz mozemy pogadac czasem...

Gość fresh&cool
to chyba jakis obcokrajowiec pisal ;) :P

Gość heheh faktycznie
tekst jak z translatora

Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednia dziewczyna i ani realia." Ja nie kumać aczkolwiek być polaka ;)

Czy nie rozumiecie, że jestem niepełnosprawny.? Powiem was: Niedosłyszący lewa ucha nie słyszę w ogóle, a prawo słyszę (nie słyszałem o czym rozmawiają ludzie). Jak możecie pogadać to mój kontakt: Mój Nr. Gadu 6961974, mieszkam z zachodniopomorskiego.

Gość hmm wybacz, nie znam sie do ko
konca na chorobach sluchu ale znam osobe gluchoniemą ktora jednak piszę poprawnie po polsku.....

Gość gość
Przez wiele lat byłem samotny, w zasadzie to było całe moje życie. A wszystkie moje znajomości kończyły się po kilku miesiącach. Kochałem tak mocno 2 razy, i dostałem kosza , już myślałem że zawsze będzie tak że jak kogoś poznam i zakocham się, to dostane kolejnego, i kolejnego kosza. Trafiłem przez przypadek na mail rytualisty perun72@interia.pl i zdecydowałem zamówić się u niego rytuał przyciągnięcia do siebie drugiej połówki. Efekty mnie zadziwiły, po 3 miesiącach znalazłem sobie świetną dziewczyną z którą jesteśmy dopasowani i jest ona już moją narzeczoną. Tak więc głowa do góry, nikt nie jest skazany na samotność.

Gość samiec_alfa9
Nie nabierajcie sie na tego oszusta/stkę powyżej. Raz pisze jako kobieta a raz jako facet wklejając identyczny tekst. Już jedna internautka się żaliła że na takim straciła dużą kasę.