Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeszłość erotyczna

Wstydzicie się swojej przeszłość seksualnej czy nie?

Polecane posty

Nie wiem dlaczego tak się utarło, ale tak to już jest :] Można mieć tylko jednego partnera przed obecnym, ale robić z nim takie rzeczy, że ho ho :D

Gość do Salemkaaa
chodzi ci np. o anal?

Gość Facet konserwatywny
Kobieta, która uprawiała anal u mnie by miała małe szanse

Gość Facet konserwatywny
Monikucha a Ty anal lubisz?

Gość do Pauletinka75
a czemu sie boisz?

Facet konserwatywny Jakby co to z toba go uprawiac nie bede, wiec nie powinno cie to interesowac :P

Gość Facet konserwatywny
Masz piękne oczy Monikucha. Tak pytam z ciekawości, bo wolałbym nie trafić na taką co ma to za sobą, a jest takich podobno coraz więcej

Gość Ciewawy24
Monikucha wyrvchasz mnie analnie? ;)

Gość Facet konserwatywny
Dlatego jak kobieta była w związku z jakimś facetem długo lub z nim mieszkała to dla mnie jest niepewna, bo może już mieć anal za sobą

Gość Facet konserwatywny
" Ja też nie :] ale mam koleżankę, która ma właśnie taki "problem"" Salemkaaa jaki problem?

Gość no ja wstydzę
się tego, że w młodości przespałam się z ratownikiem (wakacje nad morzem). Oczywiście alkohol miał w tym swój udział. Głupia przyznałam się mężowi i juz nie raz się to obróciło przeciwko mnie.

Gość energiczna lubisz analika

Gość Facet konserwatywny
Mądry ten twój mąż. Też bym to wypominał Energiczna Trzydziestolatka to nie są żadne dziewice, tylko hipokrytki. Poza tym idiotki bez mózgów Salemkaaa ta koleżanka to zrobiła i teraz się wstydzi?

Facet konserwatywny Dzieki ;) No a co, to seks jak seks, jednemu się spodoba a drugiemu nie. Chyba się nie spodziewałes, ze ludzie w zwiazkach to pod pierzyna, przy zgaszonym swietle i w koszuli nocnej z dziurka w odpowiednim miejscu (a podobno ten otwor mial nawet ksztalt krzyza!!) Albo moze bys jeszcze dziewictwa oczekiwal? ;) Zreszta, chyba nikt normalny nie pyta się na pierwszej randce o doświadczenia seksualne (rodzaje uprawianego seksu), aby skreślić nieodpowiednia osobe juz na początku znajomosci i nie marnowac czasu. Gdybym ja w przyszłosci poznała jakiegos innego faceta i się z nim spotykała to by mi nie przeszkadzalo to, ze uprawial anala (w zadna ze stron ;) ), chcialabym tylko aby sie przebadał :P Ciewawy24 Z przyjemnoscia, ale to ty jestes bierny :P

Energiczna Trzydziestolatka Trzeba biedne uswiadomic, ze blode dziewicza mozna zrekonstruowac :D Wtedy beda dziewicami dla kazdege, huehue

Gość Facet konserwatywny
Moim zdaniem anal uprawiają raczej kobiety wulgarne, wyuzdane, frywolne

Gość Ciewawy24
Monikucha jesteś Kochana ❤️ uwielbiam być posuwany od tyłu :P ;)

Gość Ciewawy24
Monikucha masz sztucznego penisa?

Gość monikochu a z prawiczkiem
moglabys byc?

Gość Ciewawy24
Monikucha prawdziwego :P czyli takiego doczepianego :P ojjjj tak uwielbiam ... kręcę tyłeczkiem... proszę wejdź we mnie :P ale delikatnie....bo mam ciasna ma dziureczkę :P ;)

Gość energiczna głupia zakonnica

Facet konserwatywny - pewnie, ze hipokrytki, ale jesli masz podejscie, ze kobieta po dlugim zwiazku nie nadaje sie dla Ciebie, bo pewnie probowala juz analu, to mysle ze masz spora szanse trafic na taka "poldziewice" :) Monikucha - chyba ich nie stac :D

Nie będę dyskutować o mojej koleżance, to nic nie wniesie do tego tematu. Chodziło mi tylko o kwestię szybkiego oceniania kobiet, które decydują się na seks analny, a przecież wielu facetów namawia do tego swoje partnerki. Widzę tu pewną hipokryzję.