em i en o gie 0 Napisano Sierpień 2, 2010 no wiec nowy, hattie tytul jaki? zawziete czyli starania po 30tce? u mnie znowu goraco a ja psuje oczy kompem. andzia u mnie slabo ale nie chce sie nakrecac.postanowilam z a tydzien na tydzien-wpakowac sie do auta z jednym z psow i puscic sie nad morze.sama.potrzebuje pobyc sama.jestem zmeczona wszystkimi dokola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hattie Napisano Sierpień 2, 2010 Em zakladaj,zaraz linka tu pozostawimy!Moze i wiecej osob sie skusi i dolaczy do naszej zawzietej paczki! Em mam nadzieje,ze wszystko u Ciebie ok,3maj sie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andziulabb 0 Napisano Sierpień 2, 2010 EM jak masz tylko możłiwosc to zmykaj nad morze!!! napewno nie zaszkodzi a pownno pomóc:) widze,że chcecie załozyc new temat? nie wiem co sie dzije z @ mam co 30-31 dni a teraz25 dni wskoczyło i niespodzinka przyszła franca,przed dwoma miesacami milam 28 dni potem znow norlanie 31 dni a teraz 25 cos jest nie tak ale nie mam sił na wizyte u lekarza poczekam do rpzyszłego miesiaca moze sie jej wyreguluje miłego wieczorku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em i en o gie 0 Napisano Sierpień 2, 2010 zalozylam nowy na ciazach..dobry omen :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4549964 zatem w wolnej chwili piszcie, moze zjawia sie jakies nowe twarze, bedzie smieszniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em i en o gie 0 Napisano Sierpień 2, 2010 andzia , jak masz nerwa i wakacje czyli tzw zmiana klimatu to sie nie dziw.ja lipiec spedzilam w miescie nie wyjezdzajac nigdzie po to by wszystko wrocilo po zabiegu jak najszybciej do normy.jak sie gdzie rusze dalej to znowu nie bede wiedziala czy to koniec czy poczatek, ze nie wspomne z e nie wiem jak trafie w TEN DZIEN zeby sie rozmnozyc..mam nadzieje ze pomoga testy i mikroskop owu, w ktore sie uzbroilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hattie Napisano Sierpień 3, 2010 ja juz sie przenioslam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hattie Napisano Sierpień 27, 2010 KEFIRA WPADAJ NA CIAŻĘ PORÓD-u góry masz linka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefirka 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 WITAM......Kochaniutkie tak jak myslalam zostalam samiutenka! Zakladajac topik mialam nadzieje, ze jest wiecej kobietek po 30,35 ktore staraja sie o 1 dzieciatko i bedzie z kim poplotkowac, ale tez bedac w Polsce zdalam sobie sprawe ze staranie sie o dziecko po 35 jest czyms wrecz dziwnym... Pouciakalyscie wszystkie na Macierzynstwo jak znajde chwilke czasu poczytam co tam u Was....buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andziulabb 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 KEFIRKA NIE JESTES SAMAM :) JA JESTEM JESTEM JZU SMA NIE WIEM GDZI EPISAC :) I NAPEWNO SMA NIE ZOSTANEISZ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefirka 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Nareszcie wyspana po powrocie, wczasy mialam przekichane najgorsze w moim zyciu!!!!!!!jeszcze chce mi sie wyc z rozpaczy, moj M zalapal rwe kulszowa juz go trzyma 18 dni i nic nie pomaga. dotego po 22 godzinach za kulkiem zaczela mnie rwac stopa moze dlatego ze nigdy nie prowadzilam auta sama przez tyle km. Moje starania na 0 i dzis 1 dzien okresu.....do 1 pazdziernika jeszcze troszeczke. Hattie ty juz po 1 wizytach w centrum, em zaczela starania? jak dojde do siebie to zerkne co tam u Was. Andziula ty jak tam smerfujesz ostro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hattie Napisano Wrzesień 7, 2010 hej!!!!!!!!!!!!! Kefirka nie wiem czy przenosic się czy nie??hihi Fajnie,że powróciłaś!! Ważne,ze w ogóle mamy kontakt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hattie Napisano Wrzesień 7, 2010 Ojej Kefirka to przykre z tą rwą kulszową!! Mam nadzieję,że szybko wydobrzeje Twój Luby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefirka 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Hattie sciskam Cie mocno, mam do Ciebie zal,ze nic nie opisalas jak bylo na wizycie w Klinice......a wiec bylas napewno z mezem, bylas zdenerwowana, o co Was pytali,jakie wrazenie zrobili na Was lekarze, ile czasu trwala pierwsza wizyta, czy robiliscie juz jakies badania, jaki masz plan wizyt i badan, dlugo bedzie trwalo leczenie?....mam tyle pytan jak znajdziesz troche czasu opisz wszystko co ci przyjdzie na mysl...buziaki ps. jak tam na stronie Ciaza,porod.....myslalam zeby sie na nia przeniesc conajmiej po 3 msc ciazy ale Wam spieszno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andziulabb 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 kEFIRKA hmm ja biore tabsy anty ,nie wiem czy tutaj pisłam czy na tym drugim forum po krótce kochana mam pauze na 3 ,4 miesiace poniewaz pojawiła sie cysta niestety, takze z mojej ciazy narazie nicic, co najwyzej złapała w pierwszym tygodniu brania tabletek porzadne nudnosci i bóle głowy, takze w najblizszym czasie nei bede kupowac spioszków a szkoda:( obecnie skuiona jestem na budowie domku, zakładja ogrzewaniae:D ale jak widze lub słysze ze któas jest w ciazy a lbo urodizła to troszke mnie to przytlacza. Kefriko rwa kulszowa to maskara lubi sie wracac juz ja cos wiem o niej mialm dwukrotnie przez 3 miesiace , tyłek mialm tak skłoty ze nei mogłam na pupie usiedziec tak to w telgraficznym skrócie hattie i jak twoje obserwacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hattie Napisano Wrzesień 7, 2010 KEFIRKO WKLEJAM MOJA WYPOWIEDZ Z TAMTEGO DZIALU :d JAK MASZ PYTANIA-WAL SMIALO.. Ja byłam w poniedziałek w Klinice,spędziłam tam niemal cały dzień.. Porobili mi badania,nauczyłam się obserwacji naprotechnologicznej,następna wizyta za 3 miesiące,mam przyjść z kartą obserwacji itp. Okazało się,że mam policystyczne jajniki-ale nie mam ani 1 objawu tegoż schorzenia!! Dlatego to PCO a nie PCOS..Jest tam jakaś różnica. POnadto podwyższona prolaktyna i ciut zbić muszę tarczycę,mimo iż wydawałoby się,że jest w normie! ŻADEN lekarz tak fachowo i dogłębnie mną się nie zajął!Mąż ma świetne wyniki,a więc to tylko moja wina Poryczałam się na koniec dnia,nikt jezszce nigdy nie mówił ,że mam PCO!! W życiu bym nie powidziała,bo jestem chuda,mam ładną cerę,nie mam owłosienia typu męskiego itp... Także zupełnie bezobjawowo. Lekarz powiedział,że co prawda mam owulację(wynika to i z monitoringu i z mierzenia temperatur),ale są one marnej jakości!! Także na razie muszę poobserwować 3 miesiące siebie,wypełniać kartę,w międzyczasie kazał brać castagnus oraz iść po leki do endokrynologa,by zbić tarczycę!! Podobno powinna być ponizej 1,5 ,mimo iż normy są do 4!ja mam 3,4)!!! Matylda przykro mi wiem co to oznacza!! 10:51 [zgłoś do usunięcia] hattie Andziula to rzeczywiście Synuś dorasta Zaczyna mądrze do sprawy podchodzić Dziewczyny błagam odezwijcie się,nie chce mi się monologów wygłaszać Piszcie co tam u Was! Andziulka w pracy już lepsza atmosfera?? 10:54 [zgłoś do usunięcia] hattie Jeszcze wracając do mnie. Zaden lekarz nawet nie wpadł,by zrobić mi badanie hormonów,mimo iż wielokrotnie sugerowałam! Dziwne z ta prolaktyną,bo ja mam miesiączki co do dnia i zawsze mnóstwo śluzu w czasie owulacji itp! Nigdy bym nie powiedziała,że mam problemy z hormonami,a tu widzicie-wcale nie muszą być objawy!!!! W sumie lekarz powidział mi tak-"Jak to Pani nie ma objawów?W ciążę Pani nie moze zajść,to przecież wystarczający objaw"...Załatwił mnie na amen.. 10:59 [zgłoś do usunięcia] hattie Jestem szczęśliwa,że tam trafilam,bo podczas czekania na wyniki badań oglądałam Księgę Pamiątkową;ile tam wpisów było,ile zdjęć dzieci-dzięki Doktorowi ludzie nawet po 10 latach starań wklejali zdjęcia pociech i zdjęcia z USG!!! W Klinice było z 5 innych par,o tym samym problemie!!! Wszyscy mieli strach,ból,ale i nadzieję w oczach..Jestem ciekawa jak to wszystko u mnie będzie postępowało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefirka 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Hattie kochana naprawde dobrze sie Toba zajeli super ze Twoj maz zdrowy, tyle wyszlo juz z 1 badan, PCO to nie koniec swiata wystarczy uregulowac hormonami i pechezyki beda strzelac jak ta lala, zalamka sluzu to nie wiem czy to sie leczy? od czego to zalezy? o Jezu jaka ja ciemna w tych sprawach......a co dokladnie masz obserwowac przez 3 msc....ja tez tak mysle ze u mnie hormony szwankuja ja na okres to mam twarz cala w drozdzach i na duzym palcu od stopy rosna mi wloski, ale jaja.....aaaaaa dobrze ze sie wyryczalas bylas pewnie spieta,nie ma co sie tu wiele zamartwiac tylko sie leczyc i smarowac rowno a na to PCO co ci dokladnie powiedzieli wybadali to na podstawie hormonow czy jak......jak dlugo trwa leczenie....na co ten castagnus. do uslyszenia buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefirka 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Andziula skarbie by to .....trzasnol w to wszystko jeszcze cystki ci brakowalo a dlaczego az 3,4 miesiace tyle potrzeba zeby sie cofnela? Ja tez na sucho stoje juz prawie miesiac i kto wie kiedy moj kochany dojdzie do siebie nawet maly nie funkcjonuje ha,ha ha......z tego co czytam lowy na piranie otwarte, no szkoda ze jeszcze zadnej sie nie udalo. Jak tam z praca? jakie ogrzewanie zakladacie? my mamy, podlogowe kominkowe i centralne....moj ojciec ma bzika na tym punkcie a w koncu pali w centralnym tylko piecem na eko na drewno bo mu tanio wychodzi a teraz przepala kominkowym...... my musielismy zmienic kafelki na wszystkich tarasach bo po zimie potrzeskaly wytrzymaly tylko 2 lata chyba klej nie byl odpowiedni.... budowanie domku to dobre na odwrucenie uwagi wiecznie trzeba sie denerwowac tyle co ja pamietam....pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefirka 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Tutaj to same smutki jak jest nas wiecej na Macierzynstwie to tez tam sie przeniose wkleje moje ostatnie wypowiedzi tam. do uslyszenia kochaniutkie i czekam na Ciaza, porod itd oby sie udalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata999 0 Napisano Październik 25, 2010 m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach