Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z pytaniami

Antidral - kilka pytań

Polecane posty

Gość Z pytaniami

Witam! Niedługo mam zamiar kupić sobie Antidral, bo mam problem z nadmierną potliwością. I w związku z tym mam do was kilka pytań. 1. Czy komuś on nie pomógł? Jeżeli tak, to proszę napisać, jak sobie z tym poradziliście, czego jeszcze użyliście, aby pozbyć się mokrego problemu. 2. Czy ma on jakieś skutki uboczne? Czytałam na forach, że wywołuje pieczenie lub swędzenie, czy te uczucia są bardzo intensywne? 3. Czy można go stosować z antyperspirantami? Na wieczór użyję Antidral, a rano antyperspirant w kulce? Można tak? 4. Czy w każdej aptece ma taką samą cenę, czy zależy to od apteki? To chyba tyle. Proszę o odpowiedzi i proszę nie pisać zbędnych odpowiedzi.

Gość kilcia
Odpowiadając na Twoje pytania: 1)On pomaga ale musisz go używać systematycznie 2)Wywołuje podrażnienia skóry w miejscu gdzie go stosowałaś/eś.Mogą one objawiać się swędzeniem i pieczeniem skóry,a ich stopień intensywności zależy od typu skóry. Musisz sam/sama wypróbować na własnej skórze. 3)Chyba raczej nie można, antidral stosuje się na noc,a potem rano tylko myje skórę mydłem. 4)Ceny są porównywalne w każdych aptekach. Ale ja osobiście wolę Iwostin. Nie podrażnia tak skóry i nie wywołuje uczulenia.Cena podobna do antidralu.

osobiście to wolę etiaxil antidral strasznie mi podrażniał skórę, i nie zmniejszył pocenia.

Gość Z pytaniami
Dziękuję za odpowiedzi, ale mam jeszcze jedną wątpliwość, na forach piszą, że Antidral używa się na noc, a rano zmywa, a na ulotce pisze, że używać codziennie rano.

Będziesz się niekomfortowo czuła wysmarowana nim w ciągu dnia. I pamiętaj, nie stosuj na podrażnioną skórę.

ja stosowałm anidral na noc bo po stosowaniu w dzień miałam tragedię - bluzka przebarwiona pod pachami i do wyrzucenia skóra bardzo podrażniona. Antidral mi bardzo długo wysychał w sumie to zanim wysechł to mi już pot kapał . Po stosowaniu na noc też mega podrażnienia i zero efektu. byłam strasznie zawiedziona, z etixilem też mialam na poczatku kłopoty tez mi wolno wysychał wiec suszyłam pachy suszarką teraz jest ok stosuje tylko co jakis czas i jest bardzo dobrze po latach męczarni z nadmiernym poceniem ( chodziłam tylko w czarnych bluzkach bo na innych było od razu widać mokre plamy) mogę nosić wszystko bez obaw że będzie mi widać mokre plamy pod pachami. Etiaxil stosuję od jakis 6 lat w sumie zuzyłam 3 opakowania.

Gość ble1bleble1
Bizarre1 uzywasz etiaxil od 6 lat i tylko 3 opakowania? sama go uzywam, ale juz zuzylam 3 opakowania, a nie uzywam systematycznie tylko sporadycznie. strasznie malo mi sie wydaje

bo ja wiem czy mało na początku stosowałam regularnie potem coraz mniej , wiec temu te trzy opakowania. W moim przypadku etiaxil trwale zmniejszył pocenie obecnie stosuję raz na dwa trzy tygodnie i mam spokój.

Gość u mnie
to wyglada inaczej; zaden antyperspirant nie dziala... etiaxil i owszem, ale jesli nie uzyje znow po paru dniach - doslownie zalewam sie potem! jest jakby wczesniejszy pot wylecial