Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coca coca

Kompletuję wyprawkę. Potrzebuję pomocy doświadczonych.

Polecane posty

Witam. Czy któraś z Pań mogłaby mi polecić firmę wózka, łóżeczka i innych rzeczy dla niemowlaka ? Chciałabym wózek głęboki w zestawie ze spacerówką, nosidełkiem, fotelikiem. Będę wdzieczna za linki i dobre rady :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbb
ja mam 2 i jestem bardzo zadowolona z quinny buzz 4, mam jeszcze bugaboo cameleona, tez jest swietny

Gość nie podam Ci marki wozka
bo wypadlam z obiegu :) ale jedynie co moge polecic to kupienie wozka bez spacerowki.Kup gustowny wozek gleboki,jak maluszek wyrosnie-porzadna spacerowke.To tylko moje zdanie.Glebokiego wozka uzywa sie bardzo krotko dlatego warto zainwestowac w lepsza spacerowke.

Gość mama dwumiesięczniaka
jesli chodzi o wózek to szwadzka "emmaljunga", mercedes wsrod wózków, moze i kształt bardzo klasyczny ale za to jak sie prowadzi...

Gość ja polecam
mutsy transporter. cena nie ejst wygorowana a prowadzi sie swietnie!!!!

Gość ,,,,.............,,,,,,,,,,,..
Co do wózka - mam Roan Marita i jestem badzo zadowolona :)

Gość jeśłi mowa o wózku
polecam z czystym sumieniem x landera, my akurat mamy xt (z trzema kołami), ale znajomi mają xa i również chwalą. Nam służy od 3 lat (teraz dużo mniej, bo wiadomo, ze synek woli chodzić), ale posłuży jeszcze troszkę, bo spodziewam się kolejnego dziecka. fotelik - maxi cosi (pierwszy - mieliśmy cabrio, teraz - maxi cosi piori xp), a w najblższym czasie planujemy zakup kolejnego - do 36 kg, również maxi cosi

Witajcie, Jestem mamą z Majówek 2008 i odkryłam kilka ciekawych produktów, którymi się zachwyciłam i które stosuję od ponad roku. Może nie jest to wyprawka na pierwsze kilka dni, ale warto zastanowić się nad ekologią... Warto zastanowić sie nad tym co dzieje się z pampersem po użyciu.... zalegają na Ziemi 500lat zanim się rozłożą... W zamian proponuję pieluchy wielorazowe.... ja (i mnóstwo moich znajomych) zakochałam się w pieluszkach Fashion Baby- Super w użyciu, chłonne, mięciutkie :) Bardzo podobne do tych dostępnych na naszym rynku firmowych- Fuzzi Bunz czy Bummgenius, tylko o 70% tańsze !!!! Kupujesz raz, używasz cały czas :P... piorą się super, wyglądają słodko i choć początkowo wydatek rzędu 250-400PLN wydaje się wielki, to zwraca się już po kilku miesiącach.... Bo pampersy idą jak woda a kosztują jak złoto Polecam: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=47077 Pozdrawiam Karola

Gość mamuska82
ja tez polecam Xlandera ja mam wersje xa plus fotelik maxi cosi...swietna sprawa z fotelikeim jedziemy do rodziny czy znajomych koleczka do bagaznika a fotelik wiadomo musi byc do tego jest lekki i co najwazniejsze sklada sie maksymalnie miesci sie idealnie w bagazniku cinquecento:D:D:D:D:D kolka ma nawet zdejmowane wiec mozna rozlozyc na najdrobniejsze czesci a sklada sie szybciutko...mieszkam na 4 tym pietrze bez windy wozek idealny...corcia skonczyla 4 m-ce i nadal spi w gondolce...

Gość mamuska82
moze do najtanszych nie nalezy ale my kupilismy w komisie w super stanie za naprawde nieduze pieniadze tak samo i fotelik na allegro dokupilam tylko adaptery do fotelika zeby moc go umocowac na stelazu wozka...fotelik jest mniejszy od gondolki wiec jak idziemy na zakupy to z fotelikiem a corcia jest zachwycona bo wszystko widzi...:)

Gość ggggfgdd
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:TKrBWCb-KfUJ:www.e-kubraczek.pl/all/pliki/wyprawka_dla_dziecka-www.e-kubraczek.pl.pdf+wyprawka+dla+noworodka+lista+zakup%C3%B3w&hl=pl&gl=pl&pid=bl&srcid=ADGEESgfUn_dsv0j69pMslPkqLTacK7jYl7OfXKl8Cy4_HY7jsADrxqvGDM9ECgv16SI2C_DJMbBYmqrjn5nFf3jMkt7D5k2cb9_cqbYghPQcUR28X-aJf80TXITJ13pVNzM0mvygzjC&sig=AHIEtbRuRuM9MGMA5IG7s4KSbL5F3MSnhw

Gość magdziana
ja mam i polecam wózek firmy Jedo, Taki jak w nowej reklamie orange:) Gondola i spacerówka 1200zł + nosidelko 200zl.

Karola bardzo mnie intreresuja te pieluszki, ile takich kupic???