Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cała prawda i tylko prawda

są ładne, przeciętne i brzydkie dzieci. i nie mówcie, że wszystkie są piękne,bo

Polecane posty

to nieprawda. :)

A dziecko moich sąsiadów jest wstrętne jak stary obdrapany niemiecki krasnal ogrodowy

gratuluję:) ale widziałam sporo dzieci no powiem szczerze niezbyt urodziwych, więc nie słodziłam matkom : jaaaki śliczny tylko użyłam innych epitetów w sensie: fajny,pultasek,duży,śmieszek itd...nie wmawiajmy sobie, że wszystkie dzieci są piękne. przeczytałam tak na innym topiku.

Gość Malinowa maamba
Masz rację nie wszystkie są piękne :)

ładne, ta z jaśniejszymi włoskami ładniejsza:)

Gość MADZIATTTTTTTTTTTTTTTTTT
t edziewczybki na zdjęciu są śliczne :)

Gość mamoilasi
dla innych moze tak, ale dla matki jej dziecko jest najpiekjniejsze na swiecie koniec kropka.

Gość ghnfgbdvcscasc
tak jak ludzie : są dzieci ładniejsze i brzydsze, choc to najbrzydsze moze byc najukochansze na swiecie!

tak, ale wiele osób twierdzi, że wszystkie dzieci są takie same= ładne.

No pewnie, że nie wszystkie są piękne, moja jest najpiękniejsza! Nie po mnie ;)

Każdy widzi piękno i brzydotę przez własny pryzmat :o Dla jednego moja córka będzie ładna, a innemu się nie spodoba :o Ale problemy macie :o Dla każdej matki jej dziecko i tak jest najładniejsze ;)

Gość mama po raz 2
głupi tamat, jakby to było najważniejszwe... :O wodac ze nie matka to pisała...

oczywiście, że dla matki dziecko jest naj. nie twierdze, że dziecko brzydkie lub przeciętne nie ma tego "czegoś" w sobie. oczywiście, że może wyrosnąć na pięknego człowieka, może być najukochańsze. ale i tak twierdzę, że są ładne, takie sobie i brzydkie:)

to po co włazisz jak głupi temat? co? nie mam żadnego problemu:) po prosu widziałam na innym topiku, że ktoś napisał, że wszystkie dzieci wyglądają tak samo i są zawsze ładne, a to kłamstwo:) jestem matką, moje dziecko akurat jest bardzo ładne w porównaniu do innych. ciągle ktoś nas zaczepia, nawet matki ze swoimi dziećmi:)

są różne, tak jak potem dorośli ludzie są różni. I co z tego? Tyle tylko, że ludzie nie są jednakowi!

Chyba ważniejsze jak ma dobry charakter. Niekoniecznie, że jest układne i spokojne, ale np że dzieli się zabawkami, nie bije innych dzieci i takie tam.

Żadne dziecko nie wygląda tak samo :o Nawet po urodzeniu dzieci są różne, a nie takie same :o

i nie twierdzę, że to jest najważniejsze, czy gdzieś tak napisałam? nie. już się jedna z drugą doczepiły:)

w sensie uroda. wiadomo, że zdrowie i charakter jest na 1.miejscu

Gość pamietam jak jedna
dziunia, gwiazda kafe, chwalila sie jaki jej syn piekny, ze ma zdjecie w agencji modeli. jak zobaczylam tego bachora to zaniemowilam. karzel z wielkim lbem i usmiechem jokera.... nie wszystkie dzieci sa ladne, a mamuski musza sobie to uzmyslowic

Gość mama po raz 2
ja też mam ładną coreczke i jak pojechałam z nia do polski co chwila mnie ktoś zaczepiał, nie jest to jednak powód żeby zakładać taki topik i pisać tu o takich głupotach... :d ale skoro lubisz, droga wolna..

Gość moje miało 6
'pamietam jak jedna' -chyba chodzi o synka abraii :D

A ty cała prawda i tylko prawda niby takim slicznym dzieckiem jestes czy bylas?

Gość nerwicówka534
ale dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze , ja moją sie strasznie zachwycalam , a jak zobaczylam jej zdjecia to byla brzydka jak byla taka mala do pol roku , a teraz za to jest ładniutka:)

Zgadzam się z autorką. Są i piękne dzieći i te trochę mniej. Moją pierwszą córką wszyscy się zachwycali, że taka piękna już w szpitalu pielęgniarki mówiły, że to będzie piękne dziecko. Druga córka należy raczej do przeciętnych i ładna zrobiła się jak skończyła pół roku, choć dla mnie zawsze była piękna.

Gość moje miało 6
adzia-282 -tak samo miałam z synkiem :))

dorcia, a co ma piernik do wiatraka? no a jeśli chcesz wiedzieć to tak, byłam ładnym dzieckiem i teraz jako kobieta koło 30stki też mam powodzenie, nie chwalę się, ale sama zapytałaś, nie będę Ci przecież moich fotek wysyłać, musisz uwierzyć na słowo:) nerwicówka, ja już kolejny raz się powtarzam, że owszem! każde dziecko jest najpiękniejsze i w ogóle naj naj naj dla SWOJEJ matki, ale dla innych ludzi nie. dążę do tego, że nieraz spotkałam się z twierdzeniem ludzi, że każde dziecko wygląda tak samo i jest ładne, a to nieprawda. niektóre dzieci są naprawdę brzydkie albo nie mają nic w sobie. i to jest prawda.

Gość ja nieraz słyszałam od mojej
sąsiadki o swoim synku: - patrz na jego uszy, ale odstające - te jego zęby, ech... (jakby sie dziwiła rocznemu chłopcu, ze nie ma wszystkich) - włosy to mu chyba nigdy nie urosną i najlepsze: - N., normalnie wyglądasz jak mała świnia :o (i nie było to pieszczotliwie) Synek owszem, ładny nie był, teraz wyrósł i jest całkiem całkiem :) Ale widać nie wszystkie matki uważają, ze ich dzieci są piękne....