Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata_kierowca

Do piratów drogowych i chamów na ulicy

Polecane posty

Blondynka Spróbuj zajechać drogę rozpędzonemu tirowi lub autobusowi....Poza tym bierz pod uwagę że ci "wariaci" nie wszyscy jeżdżą tak bez powodu-popracowałabyś jako kierowca podjęła byś ten trud zobaczyłabyś ze czas to pieniądz i czasem idzie o grubą kasę. Kierowca nie ma tylko za zadanie posadzić tyłka za kółkiem i dojechać z pracy do domciu 30km...(oni też mają rodziny i muszą je utrzymywać)Ale żeby to zrozumieć trzeba wejść w ten świat i w to otoczenie i zobaczyć co to znaczy a nie wsadzić tyłek do osobóweczki i być wielkim kierowca. U mnie tiry zawsze mają pierwszeństwo- oni jadą dla mnie, wiozą towar z którego ja też skorzystam.

Gość Agnieszka WW
Masz rację, przepraszam. Nie jestem kierowcą więc pomyliłam pojęcia. Nie zmienia to faktu, że próbując wyprzedzić na zakręcie kierowca zahaczył o pobocze z naprzeciwka. I tak zginął mój brat...

Gość te blondzia to sie niiii
a i jeszcze jedno jedzie blondi patrzy w lusterko widzi pedzace zlo i co na srodek sie wpierdala? a z apzreciwka tir nadjezdza :D albo na dwu-pasmowce tak robi a tu policja za nia i mandacik hahaha tak atak zawalidrogi policja nie tylko kara piratow drogowych ale i slimakow jadacych dwupasmowka 60 na godzine

Gość tomasz_też kierowca
Oj tam, daj dziewczynie spokój. Ważne jest jaki był tragiczny efekt tych szaleństw. Na prawdę ci współczuję...

złotowłosa 😍 Wiesz, że jak mi zajedziesz drogę albo wyskoczysz mi z podporządkowanej i ja przychamuje to potem wracam do tej prędkości nawet kilka długich minut? Zdajesz sobie sprawę że kilku takich co się wciśnie przed ciężarówkę powoduje, że jestem kilkadziesiąt minut w plecy? Dlatego potem ten czas trzeba nadrobić bo terminy w przewozie są "na wczoraj". A jak się spóźniż raz czy drugi z towarem to potem posiedzisz sobie trzy tygodnie w domu i sie nauczysz zdążać na czas

Gość mozecie wymyslac co chcecie na
swoje usprawiedliwienie ale kazdy obcokrajowiec powie ,ze polski kierowca to duren i cham.

Gość dodadodadodadoda
jak to mozliwe w polsce

kpiarz z mojej strony-podziwiam was:) sama chciałam startować na tiry ale los tracił mnie na autobusy:) Ale serce zawsze będzie przy pędzących kilkunastotonowych maszynach i wolności:) Ale żeby zrozumieć trzeba przeżyć-opisać to trudno:)

Gość sabinka z gdyni
Lecz się głupia babo.

Gość czary-mary-benc
tiry są ekstra... zwłaszcza gdy młócą pełną prędkością :)

Gość yyyyyyy/?????????
Ja kilka lat temu gdy kilka razy zostalam ochlapana od stóp do głów idąc z dziećmi chodnikiem zaczęłam nosić w kieszeniach kamienie.I kilku takich idiotów zaliczyło ode mnie dziury w karoseri.I mam ich w dupie,jeden się zatrzymal to wezwałam policję,zmył się bardzo szybko.Nie cierpię debili za kierownicą.

Gość damanta
up up