Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata_kierowca

Do piratów drogowych i chamów na ulicy

Polecane posty

Gość Saszka_V
A właśnie że robi pacanie. Dziś w Krakowie zginęła 3osobowa rodzina (w tym kobieta w ciąży), bo taki debil jak Ty próbował wyprzedzać na trzeciego i zderzyli się czołowo. Debilowi oczywiście nigdy się nic nie stanie i przeżył, zginęli młodzi ludzie, którzy jechali tak jak należy swoim pasem!

Gość Idioci za kolkiem(((((((
...."jadąc 150 wytężam zmysłyi koncentruje się na każdej czynności" jeden tez tak wytezal umysl przy 150 ze az zabil 3 osoby przy tym.

znam taką osobę, która również lubiła szybką jazdę jak się okazało, tak kozaczył i w ogóle, a zabił się dzień po odebraniu prawka, gdyż w terenie zabudowanym jechał 150km/h i po prostu nie "wyrobił"na zakręcie, dobrze, że chociaż wtedy nie było nikogo na drodze, bo mógł i zabić innych...

Łe... no to teraz na cięższe kategorie widać troszkę łatwiej... Bo losuje się dwa manewry...Ale za to kurs na przewóz dobija jak nigdy...:(

nawet nie wiesz jak fajnie się wyprzedza na 3 jak sie prowadzi 40 ton :D

Gość Saszka_V
To szczerze życzę Ci kpiarzu żeby jakiś debil (taki jak Ty) zabił w taki sposób w przyszłości twoją żonę, matkę i dziecko. Bo chciał troszke adrenalinki poczuć...

ADR też trzeba zrobić w chooj tego. samo prawko to połowa sukcesu

to jest potęga no i miny tych z naprzeciwka bezcenne :D

ADR... ale jest po tym egzamin? ja jako nieletnia(22lata) musiałam przejść 280godzinny kurs na przewóz osób(w tym np. 15godzin tematu-co to jest głód i jak mu zapobiegać). Bzdury niesamowite. Na ADR może coś mądrzejszego- w końcu materiały niebezpieczne)

Gość Dariusz pudz
Nie ma co zwracać uwagi na takich wypierdków jak kpiarz, specjalnie prowokuje, po samych wypowiedziach i nicku widać, że to jakiś czubek. Już raz wpierdoliłem takiemu cwaniakowi jak Ty i skończył z kozaczeniem. Poczekaj, może ciebie też spotkam na drodze.

Gość sabinka z gdyni
Złotowłosa88 załóż sobie nowy temat. Nie rób bałaganu.

to jest taka radocha, że pojęcia nie masz a ten kto nie spróbuje nie powinien sie wypowiadać bo co on może w temacie powiedzieć. My nieraz tak lecieliśmy na 5-7 siedem koni :D

Gość sabinka z gdyni
A kpiarzowi matka na głowie usiadła w dzieciństwie, więc nie ma co zwracać uwagi.

Jakiego bałaganu? niech każdy wpisuje co chce. Zresztą temat przypomina kolkę-i tak nic się nie zmieni choćby topik osiągnął 100podstron.

lubię szybką jazdę ale z głową, miałam kilka sytuacji nie z mojej winy które uczą pokory. Polskie drogi to taka dżungla albo się dostosujesz albo zostaniesz zeschnięta do rowu ;) mnie wkurzają tirowcy najczęściej na ukraińskich blachach jadący sznureczkiem jeden za drugim z minimalnym odstępem, jak najbliżej środka :o ciężko wyprzedzić to gówno, chyba tak sobie czas umilają ...aczkolwiek potem w nagrodę można im zwolnić do 70 km/h

Gość sabinka z gdyni
I z czego się cieszysz? Nie rozumiesz że możesz zabić jakąś niewinną osobę? Tobie się nic nie stanie, bo jedziesz dużym, ale możesz zabić np. samotną matkę dwójki dzieci, albo kobietę w ciąży... Nie rusza cię to?

Tak się składa, że miałem kilka dzwonków i żaden z mojej winy. Raz dziad nie zauważył innym razem jakaś pizda się wystraszyła i zamiast w hamulec to gaz. Także nie wiem czy to ja jestem zagrożeniem jadąż po Warszawie 120 czy głuchy i niedowidzący dziadek jadący 70

UWAGA!!!!!!!!! W niedzielę rano jadę z Białegostoku do Wawy i wiozę na lawecie walec drogowy :D Niestety to będzie przejazd specjalny z pilotem więc nici z zabawy :(

Gość tomasz_też kierowca
No tak - wszystko jasne. Warszawiak. To samo za siebie mówi. Widać na drogach jak jeździcie. Szkoda, że wam skrzydeł do tych waszych kaczuszek nie dorobili, mielibyście większe pole manewru.

Gość blondynka za kierownicą
"ja ostatnio bylem świadkiem jak facet zarzucił młodej kobiecie jadącej przed nim, że wymusiła mu pierwszeństwo (stali na światłach). Jak kobieta zaczęła się tłumaczyć, że tego nie zrobiła - bo rzeczywiście nie zrobiła, ale gość miał chorą ambicję, żeby być pierwszy - to ją uderzył w twarz! Po czym wsiadł do auta i odjechał." ja pier... ja by takiego zaj... i jeszcze rozwaliła mu jego wspaniałe autko! co za debil! No cóż jeden lubi basejumping inny nurkowanie w zatopionych grotach a jeszcze inny jechać 150 przez miasto. proszę bardzo, jak chce sobie skakać na linie czy ze spadochronem, to jego sprawa, naraża tylko siebie, a takie barany na ulicy narażają postronne osoby. Dlatego zawsze blokuje takich debili na ulicy, zajeżdżam im drogę, przyspieszam, gdy chcą mnie wyprzedzić, można powiedzieć, że sprawia mi to przyjemność, patrząc jak się wkur... hehe a jak zaczynają się pruć, to je... równo, skur... myślą, że jak blondynka za kółkiem, to nie potrafi jeździć i mogą ją wyzwać w razie czego, a tu niejeden się pomylił... Nie jeżdżę jak piz.. ale też nie jak wariatka, tylko z głową. Pozdrawiam normalnych kierowców!

Gość te blondzia to sie niiii
a czy jak cie wyprzedza tir to tez mu droge zajezdzasz czy srasz ze strachu???? jakapipa widac ze glupiaa

Gość Agnieszka WW
Kpiarz bardzo Cię proszę nie żartuj sobie w taki sposób. 3 miesiące temu kierowca wyprzedzający na trzeciego nie zauważył idącego poboczem mojego kochanego braciszka i go zabił. Do tej pory rodzice nie mogą się pozbierać z tej tragedii. A najgorsze, że Piotruś szedł tamtędy po prezent na dzień matki. Nie wiem czy kiedykolwiek będziemy w stanie się z tego pozbierać :(

Gość sdfv
Dlatego zawsze blokuje takich debili na ulicy, zajeżdżam im drogę, przyspieszam, gdy chcą mnie wyprzedzić, można powiedzieć, że sprawia mi to przyjemność, patrząc jak się wkur... i ty sie nazywasz normalnym kierowcą? chcesz sobie jechac przepisowo to sobie jedź ale po chuj przeszkadzasz komus komu sie spieszy i chce sobie podgonic? jak sie kiedys wkuirwie i trafie na kogos takiego jak ty kto mi będzie przyspieszal przy wyprzedzaniu to po zakonczeniu hebel do konca i dopiero sie zdziwisz jak sobie rozpieprzysz auto moze wtedy nauczysz sie jeździć

Przykro mi ale to nic nie zmieni. Piraci byli, są i będą. A ja nie żartuje to się dzieje naprawde

Gość sdfv
a ta na marginesie wy w ogóle wiecie co tzn zeyprzedzac na trzeciego??

Gość te blondzia to sie niiii
Agnieszka WW sorki ale wyprzedzajac na trzeciego tzn wypzredzac 2 auta pokolei czy brat szedl wtedy srodkiem ulicy?

Gość sabinka z gdyni
Blondi ma rację :) Też od jutra będę tak postępować, bo przynajmniej da mi to satysfakcję. Skoro oni mają w d. wszystko to i ja urządzę sobie zabawę :)