Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuniaaaa

dziwne zachowania męza

Polecane posty

Gość kasiuuniaaaa
powiem wam tak: pomogliscie mi. zrobię tak (mam taki plan): nie bedę sie odzywała do niego wogóle, bede starała sie o nim zapomnieć i przyzwyczaić do faktu że musze byc samotną matką, poczekam do konca lipca tak jak chcial (w sumie to niedługo) i zobaczę co mi powie,' ja mu powiem wtedy że musi wybierać: albo ja , dziecko i normalny dom albo rozwód i niech sobie znajdzie inną naiwną która bedzie mu kazała nawet w burdelu stać byleby jej tylko kase dawał.-tak mu powiem. powiem mu jeszcze że skoro kasa jest dla niego wazniejsza to prosze bardzo, niehc sie dorabia w czarnych interesach ale beze mnie, bo ja chce miec normalne zycie, normalny dom! a jak powie że nigdy nie stanie w burdelu ani go-go ale bedzie jezdził tym partycarem nawet na kilka dni to co wtedy????? to wteyd tez powiem że mi to nie pasuje.... i że trzseba sie rozstać... (on mowi do mnie:" dlaczego twierdzisz ze ochjroniarze z bramki itp zdradzają , co ty myslisz ze informatyk czy bankowiec czy inny nie moze zdradzic?? tez może... moze pojechac w delegacje, moze sie umawiac z czatów itd..., dlaczego mi wmawiasz ze jak pojade poartycAREM TO bede obmacywał kogos? przeciez tam sie siedzi obok kierowcy i patrzy co sie z tylu dzieje itp.) jak on wybierze takie "kawalerskie zycie" tpo powiem mu że wolę odejsc niż sie męczyc i zeby dziecko miało cierpiącą mame. dobre????????????

Gość Czarna---Mamba_
No chyba :) To mówcie jej wszyscy, żeby została, że on się zmieni i będzie im razem jak w niebie :D albo może lepiej nie bo później będzie zakładała następne milionowe topikie, ze miało byc tak pieknie a jednak nie jest :D

Gość szok ! szok !
Zostaw tego typa, wyszlaja się , pózniej wróci? dziewczyno skoro ma gość ciągoty do lasek z burdeli to sie juz nie zmieni. Ratuj siebie i dziecko,a on nie idzie na samo dno !

Gość Czarna---Mamba_
Kurwa dobre to bedzie jak mu to powiedz teraz a nie jak laskawie pan sie zdecyduje Powiedz mi czy Ty naprawdę jestes taka głupia cxzy udajesz?

Gość kasiuuniaaaa
juz nic nie napisze, bede sie trzymac tego planu, tylko jedno pytanie do was: jak on zadzwoni wczesniej i zapyta tak zwykle jak by sie nic nie stalo:" co u ciebie?jak leci itp"? co powiedziec???

Gość szok ! szok !
Powiedz,że to nie jego zakichana sprawa i to wszystko !

Gość kasiuuniaaaa
on twierdzi ze nie ma ciąagoty do lasek z burdelu tylko do kasy jaką moglby tam zarobic... powiedzial mi ze wolałby zaczep[ic laskę na ba,letach i z nią sie przespac bo peorstytutki go zniechęcaja bo są zuurzyte itd i nawet za darmo by sie z prostytutką nie przespał.. ze wolałby inną ale nie kurewske.

Gość buldozerka
powiedz mu ze okej. nic nie mow o swoim stanie uczuciowym to mu da do myslenia. Jesli chodzi o burdele go go konta banki to w banku nie masz naporu takiego kurestwa jak w takim klubie. Dziwki same daja ochroniarza w ramach rozrywki . Kiedys gadalam z taka jedna i mowila ze sex to dla niej zycie ma kase , dragale codzienie , zabawi sie z mackiem ( ochroniarzem) bo on taki grzeczny chlopak i czuje sie z nim wspaniale a wie ze jej nic nie zrobi i co zycie jak w madrycie. Wiekszosc kurew to degeneratki ! Jak czarna mamba mowi to lepeij zebys ty przejela paleczke i powiedziala mu przy pierwszej lepszej okazji itp nie mow nic o czekaniu powiedz to co napisalas odrazu i pwoedz ze jak chce rozwodu to niech sklada papiery . Ty masz to w dupie bo hccesz normalnego domu . Wsio badz grzeczna dziewczynka i nie ludz sie malenka lajf is brutal end ful of zasadzkas

Gość kasiuuniaaaa
a najgorsze jest to że sie denerwuje ze on przez ten miesiąc moze posuwać jakies babeczki, czy nie??:( ciekawe............ i az mnie obrzydzenie bierze..... albo jeszcze mam taką wrrsję ze bedzie sie z kims umawial przez ten miesiac i jak mu nie wypali to bedzie chcial wrocic.... albo jak mu kolega jakiejs pracy na lewo nie załatwi to tez bedzie chcial wrocic.. ide juz spac.. mam tego dość.wiem że dzisiasj pojechał tym partycarem do innego miasta po jakiś biznesmenó dla ktorych bedzie tancowała babka na rurce a potem tym partycarem zawiozą tych biznesmenów do klubu go-go..tzn wysadzą ich przed klubem a mąż ma isc na bramke na dyskoteke.

Gość buldozerka
mozliwe ze on teraz sie zastanawia co wybrac jak jest lasy na kase to nie mezczyzna latwa kasa konczy sie zazwyczaj jakis gnojem bo on za szybko w to wchodzi bez przemyslenia stawia wszystko na jedna karte potem bedziesz mu paczki wysylala :) ale to tak namarginesie pokaz mu ze ty stawiasz warunki nie on ! nie badz pustym lbem tylko ysl mysl mysl i jeszcze raz mysl!

Gość buldozerka
kasiuniaaa tez tak moze byc poczul sie coll fun and sexi i mu hormony bija za duzo ciala zobaczyl na raz i mysli ze jest alfonsem :)

Gość szok ! szok !
Mam kumpelkę,której mąż pracuje na bramce w klubie. Oczywiście w ciągu dnia ma inną dobrze płatna pracę,a klub to zwykła fanaberia.Finansowo są ustawieni, moja koleżanka juz kilka lat prosi go,aby z tej roboty zrezygnował i z tego co wiem to zrezygnował jeden raz na miesiąc .... tyle wytrzymał w domu. Niedawno okazało sie ,że też ją zdradza ..... i moja koleżanka odeszła od niego, zabrała córkę i wyprowadziła się do swojej mamy.Wspierałam ja bardzo,ale ten dupek tak dziewczyne po jakimś czasie męczył telefonami i prośbami obiecując przy tym złote góry i to,że z knajpą koniec ! ,że naiwna wróciła i co się okazuje?...... facet nadal stoi na bramce ,ma ją gdzieś itd. czyli historia stara jak świat !!!!!

Gość kasiuuniaaaa
ddo buldorzerka: a skąd ty znasz takich ludzi???????? a ty byś byla z facetem który by chcial stac w burdelu go-go itp? czy nie wyyttrzymałabys tego i caly czas myslalabys ze on kogos obmacuje??? bo jakby on tam stał to co miesiac bym chyba test nab hiva robila. nie chce nic mówić ale dodam że jak go poznałam to miał wirusa hpv i wzw b więc ciekawe gdzie to załapał skoro wczesniej w burdelu nie stał..wiec wychodzi na to że pchał na baletach ?>????wiec wcale nie musioal stać w kurestwie by sie zarazic.

Gość kasiuuniaaaa
do "szok szok szok": klub fanaberia we wrocławiu?????gdzie to jest?:)pasaż?? i ją zdradzał w tym klubie??? ppoznał kogos na tych baletach i jest z ta osobą czy to tyl;ko jakies wyskoki na raz??? czyli wrocila do niego bo jjej obiecał ze nigdy tam nie stanie,a i tak stanął poo kryjomu??? a jak od niego odeszla to poznał kogos czy prowadzi zycie samotnika i dobrze mu z tym:?:) A JAK MYSLICIE CZY KAZDY OCHRONIARZ/BRAMKARZ ITP ZDRADZA?

Gość czarna jak noc
Kurde ile jeszcze kobito założysz tych wątków o swoim facecie, rzuć go bo będąc z nim i tak zmarnujesz sobie życie, jak widac ideałów na tym swiecie nie ma, a bardzo go zidealizowalaś na początku. Obudź się w końcu.

Gość kasiuuniaaaa
a jak myslisz BULDOZERKA i zresztą co myslicie inne panie o tym: cxzy w takim partycarze moze zdradzac?? no bo w sumie z kim? z tancerką z rurki która tanczy dla biznesmenow albo dla facetwo z wieczoru kawalerskiego?????????????/ czy tego tzez mu powinnam zabronic? bo on twierdz ze cow tym złego ze siedzi kolo kioerowcy, patrzy w monitorek co sie z tylu dzieje, a z tyłu robią wieczory kawalerskie, panienskie itp i wieczory dla biznesmenow itd.

Gość Czarna---Mamba_
Tak każdy jeden zdradza!!! Z domu wychodzi kochający mąż a ledwo wyjdzie to obrączka w kieszeń i szuka nowych zdobyczy! Uwierz mi bo wiem co mówię. Obracałam się w takim towarzystwe sporo czasu i kazdy jest taki sam!!! Moja koleżanka z jednym się związała a po 2 miesiącach zadzwonila jego żona, żeby uświadomić ją że jest żonaty! Kiedys bawiło mnie to fajnie było miec takich znajomych a teraz odcieliśmy się z mężem od tego świata i jest Nam o niebo lepiej.

Gość kasiuuniaaaa
czarna mamba!!!!! tzn ze znaliscie ochroniarzy bramkarzy ktorzy zdradzali zone???stali na dyskotece czy burdele itd?? wszyscy zdradzali? bez wyjatku?? oo a zapomnialam wam chyba dopowiedziec ze on juz pol roku nie nosi obrączki, a w doodatku sprzedał nasze obrączki potajemnie!!!!!!!!! c zyli sprzedając je wiedzial ze chce sie mnie pozbyc???

Gość Czarna---Mamba_
Tak! I wszyscy zdradzają! Ci co stoją na bramce na dyskotekach tylko szukają łatwych panienek na jedną noc, a on lecą do nich jak ćmy do światła :P A Ci co stoją w burdelach zaliczają prostytuki i tyle na temat! Ogarnij się w końcu dziewczyno i daj sobie spokój bo źle skończysz

Gość kasiuuniaaaa
do czarna mamba: to dlaczego mam kolezanke ktorej facet stoi na bramce na dyskotece i w tygodniu normalnie pracuje , nie zdradza jej na 100% (bo jest zawsze kochany a poza tym naslalysmy na niego wiele razy wystrojone panienki i go podrywaly itd albo wprost oferowaly sex itd a on odmawial!)?? a taki drugi to tez tylko w swoją babeczke wpatrzony, a o ninnych slyszec nie chce.. co ty na to? wiec chyba sa wyjatki? NAPISZCIE JESZCE CO MYSLICIE O TYM PARTYCAR? MOZNA ZOBACZYC FILMIK JAK TO WYGLADA TZN WPISAC W GOOGLE PARTYCAR I JEST FILMIK 2 MIN O TYM AUTKU

Gość Czarna---Mamba_
Ty i tak wiesz lepiej. Czesc :)

Gość kasiuuniaaaa
co sądzicie o tym partycar? widzieliscie filmik na necie?? czy to wg was kurewskie czy jak zwykle baaleciki tylko a aucie..? czy w tym tez moze zdradzac? bo w sumie z kim? z tancerką z rurki? która przeciez tanczy dla facetwo na wieczorze kawalerskim albo dla biznesmenow....alb o mma zdradzic z panienkami tore robia wieczor panienski?

Gość kasiuuniaaaa
ktoś się wypowie o tym partycar??

Gość eferghg
ty kasiunia jestes glupia czy nienormalna?? Dziewczyny ci tlumacza, ze ten twoj kochas lubi towarzystwo kurewek.. I to do tego stopnia ze wygonil swoja kobiete w ciazy!! ZADNA ! ZADNA! szanujaca sie kobieta juz by nie wrocila ,a ty kretynko dalej liczysz na cud.. Zreszta , taki degenerat tez musi miec zone- w tym wypadku ciebie. Siedzisz po uszy w gownie.

Gość aswenatka
po co wy się tak uzewnętrzniacie jak to zwykłe prowo bo jaka normalna i szanujaca sie kobieta po słowach wypierdalaj chciałaby byc z takim facetem albo uczucie jest albo go nie ma a nie ze on musi sie w ciagu 3 tyg zastanowic tylko pytanie nad czym? gdyby cie kochał i chciał stworzyc z toba rodzine i zapewnic troske tobie i dziecku to by był z toba bo to było by oczywist a skoro sie zastanawia to cie nie kocha ... proste jak budowa cepa... facet nie dojżał do roli męża i ojca !!!!!!!!!!!!!

Gość buldozerka
kasiuullaaa jak juzpisalam wyzej moja ciotka prowadzila agencje towarzyska nie jedna. Czasami w ciagu dnia gdy bylam u swojej kuzynki czyli jej corki wpadalysmy tam bo ona musiala poustawiac pare rzeczy i roziczyc wszystko . Jak pisalam taki klub to miejsce za dnia jak pub ale za drzwiami jest inny swiat. ROZMAWIALAM zkilkoma osobami tam , z kobietami ( dziwki ) i faceci ktorzy stali w tym klubie na bramce w tym byl chlopak mojej kuzynki ktorapostawilajasno albo ona albo ten burdel . Wybral ja ... ale jak pisalam wiekszosc bramkarzy korzysta z uslug dziwki sa dobre w bajerce potrafia zrobic na najbrzydszego goscia haerosa. Bylam przy takich akcjach . Facet staje sie bozyszczem i wali mu na dekiel . Zreszta napewno sie zwierzal ktorejs " psiapsiolce " one zawsze zrobia tak ze ty to ty ale one dadza mu to czego potrzebuje czasami zahajs czasami za friko jak facet ladny. Dlatego tutaj pisze bo bylam przy tym . Znam kobiety ktore zyjaz takimi goscmi i tylko sa w domu jak rodzinkama wpasc na zwiady , daja im kase i sruu. Kobieta dla nich to portret idealnej rodziny ale bez zycia . Na zewnatrz pieknie ale przezywajakoszmar. Nie potrafia sie odczepic od nich bo maja kase sa nib wolne taktwierdza a potem placza ze nie wiedza co maja zrobic bo to czy tamto tak jak twoje meble :-/... co do partybusa nie musi cie zdradzac to nie jest powiedziane na 100% ze bedzie , moze. Jesi kiedsy cos takiego robil to czemu teraz nie . Wydaje mi sie ze jest na krawedzi poczol smak kasy latwej kasy ty jestes teraz jego kula u nogi bo zabraniasz mu przyjemnosci z czego on sie buntuje , nie warto wedlug mnie. Bo bedziesz plakac bardzoczesto i gesto wolalabym poplakac pol roku i dac sobie spokoj niz byc ponizana i z brakiem szacunku do ciebie spac z nim w jednym lozku nie zawsze i robic sztuczne usmiechy do zdjec rodzinnych. Zesztawplywy kolegow z burdeli sawielkie liczyc sie my nie ja , nie on to jest grupa i nikt z grupy nie odstaje chybaze glowny alfons on powie to 2gi robi sama to rozkmin

Gość ciachoooo
ten temat juz był......... kopnij w dupe tego sukinsyna!!!! nie jest wart ciebie ani twojego dziecka.

Gość kasiuuuuulkkkaa
najgorsze jest to że on tak kiedyś za mną latał, był we mnie taki wpatrzony, był w stanie zrobić dla mnie wsyzstko! POTRAFIŁ NAWET O PÓŁnocy isc do sklepu calododbowego po moje jakies zachcianki, robił co chcialam, wszedzie zabierał, kochał, chcial sexu kilka razy dziennie............... cała moja rodzinka go lubiła, mówili ze on taki miły fajny... i tak muszę poczekać z tym rozwodem i pozwem o alimenty, bo w tym pozwie o alimenty jest rubryka zże trzeba wpisac date urodzenia dziecka, a jak ja ją wpiszę skoro dziecko sie ma urodzic w sierpniu...? więc musze czekac az sie dziecko urodzi, a on poza tym powiedział że i tak bedzie placił na dziecko nawet jak sprawa w sądzie odbedzie sie np. w pazdzierniku.... to on do tego czasu tez bedzie placił bo wie ze jestem w trudnej sytuacji.............. też się zastanawiam na co mu ten czas??? może w ten czas chce sobie pojeżdzić wszędzie sam, pozarabiać jakieś lewe npieniądze, albo moze do konca lipca mają mu dać znać czy go przyjmą do go-go itp na bramke?? to jest okropne że on sie ma zastanawiac co wybiera: czy dziecko i mnie czy pieniądze......

jego kolega byl patologiem??!!! :D:D:D:D:D a co patolog robil w burdelu?:o:o

Gość kasiuuuuulkkkaa
??????????????