Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszystko bylo ok

Zazdrosne kolezanki!

Polecane posty

Gość Wszystko bylo ok

ale ostatnio zauwazylam,ze zaczely mi zazdroscic.Nie mowie jestem od nich ladniejsza,nosze modne,fajne ciuszki...Do tego mam wieksze powodzenie u facetow.Tak sie sklada,ze maja one dzieci ale to juz nie moja wina,ze ich nie stac na pewne rzeczy.Ja im nie kazalam zajsc w ciaze.A mi pieniedzy tez nikt nie daje,musze na nie zarobic Problem tego typu jest taki,ze wsrod nich sa jeszcze nasi koledzy i zalezy mi aby sie z nimi spotykac.Ale gdy wyjde jest dziwna atmosfera.Nie wiem juz czy ja jestem glownie tego przyczyna ale mimo to,zle sie z tym czuje

Gość njn
ta jasne, jestes taka cudowna, ze wszystkim dupy zielenieja z zazdrosci, wmawiaj sobie to dalej🖐️

Gość Wszystko bylo ok
Widze to po ich zachowaniu.Zreszta nawet nie tylko ja.I tak chyba za pozno przejrzalam na oczy... Nawet byla taka akcja,ze gdzies bylysmy z chlopakami i nie musze wspomniec,ze byla odwalona....I co chwile szly gdzies gadac,no ciekawe o czym.Na dodatek na koniec byla klotnia pomiedzy nami i jednym gosciem... I slyszalam z pewnego zrodla,ze sa na mnie ciete.Wiec sama sobie nie wmawiam

Gość njn
a ty na pewno jestes milutka, przyjacielska i one nie maja powodu, zeby cie nie lubic:D

Gość Wszystko bylo ok
Moze gdybym zamiescila zdjecie to byscie zrozumieli... I mozna na mnie mnie polegac jesli o to chodzi,wiele osob mialo okazje sie o tym przekonac

Gość z twoich mokrych snów
Wmawiasz sobie drogie dziecko, może krzywo się patrzą bo robisz jakieś dziwne ruchy albo chodzić i świecisz gołym tyłkiem :)

Gość Wszystko bylo ok
Chcialabym,zeby tylko mi sie wydawalo ale niestety tak nie jest.Jedna jest zazdrosna bo jeden wpadl jej w oko a jemu podobam sie ja...I juz jest powod aby robic mi na zlosc narzucajac sie mu. Naprawde chcialabym dobrze z nimi zyc a nie cierpie gdy ktos tu ze mna gada itd a za plecami obgaduje ile wlezie a dobrze wiem,ze tak jest.A wy jezdzicie po mnie jakbym cieszyla sie z tego powodu.Otoz tak nie jest!

Gość nickonicko2010
ty też kiedyś będzieć miała dzieci i będziesz zazdrościła młodszym koleżankom z biura,taka jest kolej rzeczy:) ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość Wszystko bylo ok
No nie wykluczam.Ale to im powiem,ze maja fajnie itd a nie ze klody pod nogi im bede kladla Z jedna kumpela jest ok ale z ta druga...I pomyslec,ze kiedys sie razem trzymalysmy.Niestety nie moja wina,ze pracuje i kase mam wylacznie na swoje wydatki.Kiedys w koncu tez nie bede miala lekko