Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta fana siatkówki

Osz kuźwa:/ og;ląda mecz i w ogóle mnie nei słucha:O

Polecane posty

zabije go zaraz.. mówiłam, że shrek leci w kinach a ten "noo" i ogląda mecz.. potem zapytałąm czy pojdziemy na koncert a ten "piojdziemy Kochanie, ale nie teraz":O koncert za miesiąc.. zapytaalm czy na pewno a on podjarany meczem "pojdziemy wszedzie" pytam czy wie chociaz gdzie chce isc" a on "no na shreka, Kochanie po meczu"......zabije:O

:O i gada sam do siebie.. "jestem dumny ze jestem polakiem" "kurwa te szwabskie ryje, zaraz nas dogonią":O no komedia.. "ostatni, ostatni" :O

Kochana u mnie jest to samo. Jeszcze się wydziera na cały dom że patałachy. Wspierajmy się w tych ciężkich chwilach, proooszę!

oj tak.. ten też drze się jakby rodził:O

Gość speszyl for ju
się nie przeszkadza podczas meczu :D chociaż możesz wykorzystać sytuacje i zapytać "kotek czy kupisz mi to futro za 5 kafli w sklepie obok ,w sam raz na zimę będzie ?":D na pewno się zgodzi :D

hahahaha on: jestesmy zajebisci:D ja: nie my tylko oni...:P on: pf nie oglądasz to se idz na shreka i wielce obrażony:D hahaha..

Na spacer chce ze mną iść po meczu...noo jaki słodki jest. Chyba mu wybaczę mecze-srecze.

Gość presley wyluzuj
mój to samo, siatka, piłka nożna, obecny jedynie ciałem. ja mu mówię: "kochanie, umówiłam się z kochankiem, nie rób mi śniadania", a ten: "tak, tak, na śniadanie tosty" :o :o

Patitka - zazdroszczę... moj to pewnie bedzie przeżywał nie ważne czy wygramy czy przegramy.. już to widze..:O do jutra nie chłonie i pewnie wypije:O

pozdrawiam środkowym palcem - no mnie też to bawi:P ale bez przesady.. "pojdziemy na koncert?" "tak kochanie pojdziemy na shreka"..:D presley wyluzuj - hahaha:D chyba to samo mu powiem:D

Gość poprawna empatyczka
to się robi tak: siadasz koło niego i zaczynasz komentować jacy ci piłkarze są przystojni i że nie możesz się napatrzeć na jednego z nich odwidzi mu się zobaczysz

Gość presley wyluzuj
życzę, żeby chociaż twój się tym przejął :D

hahaha zaczne komentowac, pewnie sie obrazi..:D ale co tam:P presley wyluzuj - kochana u mnei to samo "dobrze Kochanie, tez Cie kocham" :O a niech sie buja:D

Gość nie mam kasy na piwełe bo
mój tak ma z żużlem, nawet jeździ z nimi pochylając się w lewo hehe. Ale ja się cieszę, bo mam czas dla siebie a potem on jest taki zadowolony i ma wyrzuty sumienia, że tylko się pyta: nakarmić małą? Co na kolację zrobić? Więc niech se chłop poogląda.

" mój tak ma z żużlem, nawet jeździ z nimi pochylając się w lewo hehe. " o Jezu:D hahahahhaha leżę:D

Gość presley wyluzuj
co my mamy z tymi chłopami 😭 :D ale nie zapomnę jak dwa lata temu sikał w gacie przy meczu, ja stałam mu nad głową i trułam, że wychodzę i wrócę późno, a ten po kilku godzinach leciał na policję zgłaszać uprowadzenie :D

*Kochanie.. kupisz mi futro za 5000? *tak tak kupie, ale zjebał widziałas?:O ahahahha:D

kobieta fana siatkówki-u mnie te teksty to standard, z tym że jestem dziewczyną. więc nie dziw się mu, ja zachowuje się podobnie jeżeli jakiś mecz mnie bardzo interesuje;)

presley wyluzuj - hahahahhahahahahA:D Jezu:D jednak są tacy kochani:D hahaha:D

Gość nie mam kasy na piwełe bo
presley dobre hahahaha

Ten spacer to jednak wynik wyrzutów sumienia- jego wyrzutów, nie moich:) Poza tym mamy taki zwyczaj jeszcze od czasów młodości że w lecie późnym wieczorem wychodzimy sobie na te nasze city. Tylko z drugiej strony niech ktoś mi powie, kiedy ten srecz się skończy?

-Daj mi buzi -To kochanie daj mordeczke (nachylam sie) a ten mi do ucha "ale kuuuuurwa blok" :O śpi sam:D

fajnie.. tak romantyczne spacery wieczorem - zazdroszczę:)) ja to pytam czy mogę liczyć na jakis seks po meczu a on "tak, ciiii zobacz co tam sie dzieje":O

Bo on wie że przesadza z tymi meczami, zwłaszcza że to tałatajstwo potrafi i 3 godz trwać. A ja na kafe...:)

Gość Army wife
Faceci tak mają. Ja do swojego: Oj, tego Bąkiewicza to bym z łóżka nie wygoniła. I zamiast oburzenia słyszę: No ja też! Ma takie przyjęcie, że ja pierdolę! Jak mu o tym przypomnę to nie uwierzy ;)

Wiesz co przyjedźcie do nas, oni niech się podniecają meczem a my sobie idźmy na jakieś balety.

Patitka - kochana:D przydałoby się coś zrobić a nie siedzieć z nimi.. skad jestes?:) ja ze śląska..

eee a ja z Żuław...:( nie wypali. Mecz się skończył. Idziemy na spacer, dobranoc dziewczyny sportowych maniaków!:*