Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migrenowaa

macie sposoby na migrene?

Polecane posty

Gość migrenowaa

czesto boli mnie prawa strona glowy, mam swiatlowstret, jest mi niedobrze-czy to migrena? co moze mi pomoc? pije ibuprom zawsze ale jakos nie przechodzi

Gość migrenowaa
boje sie isc do neurologa szczerze mowiac

Gość yyyyyyy/?????????
Nie ma skutecznego leku na migrenę.Mnie pomaga tylko ketoprom tabletki-forte.Koleżanka musi jechać do szpitala na zastrzyk przeciw bólowy bo nic innego nie pomaga.

Gość agjh
Filipinka, nie zmuszaj ludzi do głosowania na jakiegoś bachora. Żeby chociaż był ładny. Ohydny bejdok z tego czegoś jest. Fuuuj

Gość Żona__________25
Mam takie bóle kilkudniowe, łeb mnie trzaska po prawej stronie, boli oko, jest mi niedobrze, po tabletkach typu Ibuprom, Peralgina itp. nie przechodziło. Jedynie pomaga mi rozpuszczona w wodzie tabletka lub dwie Polopiryny, nie likwiduje bólu ale znacznie go uśmierza. Nie mam pojęcia dlaczego akurat ten lek, ale w razie tych morderczych kilku dni jedynie to przynosi ulgę.

Gość migrenowaa
Żona___25 dzieki, pocieszylas mnie ze masz to samo. jestem po bardzo groznym wypadku i boje sie ze moge miec jakiegos guza. wypadek mialal w 2007r.

Sa skuteczne leki na migrene, znacyz przeciw migrenie. Idź do lek. to Ci zapisze.

Gość yyyyyyy/?????????
agjh-ty jakas nienormalna jesteś,nie chcesz głosować to nie głosuj ale nie pisz,że dziecko jest ochydne.Jeszcze ciebie w przyszłości Bóg pokarze brzydkim dzieckiem za takie teksty,maszkaro jedna:-P A maluch jest rozkoszny:-)

agjh Kochana nie chcesz nie głosuj ale nie pisz że ktoś Cię do tego zmusza - wypowiadam się na forum więc mogę wkleić ktoś ma ochotę głosuje ktoś nie ma nie głosuję. Uważasz że brzydki bachor a dla nas największy skarb na świecie. http://www.bobovita.com.pl/galeria/51489 Proszę o głosik na naszego synka. Proszę głosować raz dziennie co 24 godziny. Dziękuję

Gość migrenowaa
Filipinka nie przejmuj sie idiotka.

migrenowaa Dzięki ale nie wiem dlaczego na tych forach jest taki brak kultury - niby Panie rozmawiają z Paniami ale jak czasem ktoś coś napisze to nie wiadomo z kim w ogóle się ma do czynienia bo przeciętna zwykła Polka to sobą tylko reprezentuje :(

Gość taa niedobra pupa
Ja miałam migreny regularnie jak byłam w liceum - przeszły na studiach. Myślę, że ze stresu, zawsze po ciężkim egzaminie. Studia miałam mniej stresogenne, z wyjątkiem sesji. Ale mi leki pomagały zawsze - zwłaszcza paracetamol. Znałam gościa, co też miał od dziecka. Tak silne, że raz kompletnie stracił wzrok w jednym oku i przyjechało pogotowie (wróciło wszystko do normy, widzenie też). Możliwe że u niego też było tło nerwowe.

Gość Jak to jeeest
Z całym szacunkiem ale to dziecko faktycznie do pięknych nie należy. :( Ale, skoro je lubisz, twoja sprawa.

teraz ja , babka mojej koleżanki brała liść od kapusty kładła sobie na głowę i zawiązywała chustkę , ale kapusta musi być taka z działki nie z supermarketu

Gość Migreny od lat
Dla mnie tylko NIMESIL,neurolog też nie gryzie,mój na pewno nie.

Gość agjh
Spoko! Moje nie będzie brzydkie, bo w ogóle go nie będzie. Nie znoszę dzieci, matką być nie muszę, więc w gówna się ubierać nie zamierzam. Mam 27 lat, więc wiem co mówię i zdanie nie zmienię.

Nimesil jak dla mnie jest do kitu. Sumigra i podobne sa najlepsze.

A co do malca. Dla każdej matki dziecko jest najpiekniejsze.

Przy migrenie4 zwykłe leki nie pomoga. Nimesil tez nie. Sumigra i Frimig TAK.

Gość Migreny od lat
Na mnie Nimesil działa bardzo dobrze,ale Sumigrę i Frimig też sobie zapisuję,dzięki.

Gość Rafek
Muszę przyznać że też miałem z tym problem - jednak prawdziwy czynnik który powodował bóle głowy to picie herbaty. Odstawcie gorzką herbatę i pijcie owocowe -> Naprawdę pomaga!

Gość Frimig-znacie?
Korzystaliście z preparatu co się nazywa Frimig? No bo wyszukiwałam komentarzy dotyczących tego produktu i chciałam Was zapytać. Możecie coś powiedzieć mi o tym leku? Jest sens go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Tu przeczytałam trochę komentarzy o Frimig: http://www.listalekow.pl/frimig/ - uważacie, że to prawdziwe komentarze? Wolałabym się nie rozczarować i roztrwonić bezsensownie kaskę, dlatego pytam Was. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość gość
ja mam w domu frimig, ale polecam tez apap ice takie plastry na czoło - też mi pomagają