Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoannaMŁ

szukam koleżanki/przyjaciółki z Poznania

Polecane posty

Gość iga 42
Ja mam 42 lata, mieszkam pod Pozaniem,pracuję w Poznaniu. Chetnie poznam kogoś w podobnym wieku. Mam 2 córki i męza. Też praktycznie mam znajomych tylko w pracy.Koleżanki z wczesniejszych lat sie wykruszyły a czsem chciałoby się z kimś pogadac.

Gość ivon75
Witam. Dziewczyny...jak widać jest nas tu więcej. Każda tu pisze, ale później z odzewem jest różnie. W każdym razie ja chętnie poznam nowe koleżanki, z którymi spotkam sie np. na Starym Rynku. Pa Im nas więcej tym weselej. iwonamarycha75@interia.pl

Gość annamariazPoznania
Witam, topik się ożywia:) Widzę, że część z was mieszka w okolicach Grunwaldu. Może zapiszemy się wspólnie na jakiś fitness w okolicy - takie połączenie wypadów towarzysko - zdrowotnych:) (jak w jednym z lepszych polskich seriali "Magda M.":)

Gość ivon75
Ja już chodzę na aerobik od roku. Nie w Poznaniu , ale mam stosunkowo blisko. Polecam taki rodzaj relaksu wszystkim dziewczynom pracującym na co dzień w biurze i nie tylko.

Gość annamaria zPoznania
tak, fitness to super rzecz, tylko ostatnio nie miałam czasu. Zastanawiam się nad aerobikiem w wodzie, choć step był super wykańczający. Halo, Poznanianki, jesteście?

Gość xxyyzziu
tak

Gość iga 42
Kto chce sie spotkac na Starym, ch etnie przyjdę może umówmy sie jakos, co wy na to.

Gość annamariazPoznania
A jakie terminy wchodzą w grę?

Gość krakpoza
A ja mieszkam na Piątkowie. Mam małe dzieci - 3 lata i rok, mam 36 lat. Bardzo chętnie pogadam. GG 28546172

Gość ivon75
Hej Iga odezwij się ...moje gg 161698

Gość Chandani
Cześć, Nie wiem czy tu ktoś jeszcze wchodzi, ale jeśli tak to może do mnie też by się odezwał? Jestem mężatką, mam 5-letnią córeczkę, jestem szczęśliwa w małżeństwie, ale szukam przyjaciółki takiej od serca. Nie wiem czy można ja znaleźć przez internet, ale zawsze warto spróbować. Mam kilka koleżanek, ale też głównie chcą rozmawiać o dzieciach, ciuchach, albo zepsutej pralce, a ja uważam, że jest tyle lepszych tematów do rozmowy. Uwielbiam fotografować, podróżować, fascynuje mnie kultura i filozofia Azji, dobra książka i muzyka. Nie musisz się tym wszystkim interesować, może masz inne zainteresowania również ciekawe i nie masz z kim o tym pogadać. Odezwij się. Mieszkam pod Poznaniem, pracuję w Poznaniu. Mój e-mail: chandani@interia.pl

Gość Kaśka_33
mam 33 lata, od 2 lat mieszkam w poznaniu, mam fajnego partnera ale ostatnio stwierdziłam że moja rzeczywistość to praca - dom, starzy znajomi daleko, mieszkam na grunwaldzie i jestem chętna do wypadów do kina i na kawę:)

Gość annamariazPoznania
Witam , no właśnie, jakoś ten topik zanika. Kaśka_33, Chandani - odezwijcie się na gg, to zrobimy może wypad na kawkę: 32965686

Gość slonce86
Hej dziewczyny! Ja właśnie teraz nabrałam ochoty żeby gdzieś wyjść, ale chłopak nie ma ochoty ;/ i stwierdziłam że warto poznać jakieś sympatyczne osoby:) Mam 25 lat, w Poznaniu mieszkam 2,5 roku. Skończylam studia i tu pracuje. Jeśli są osoby w podobnym wieku to piszcie. Może uda nam się umówić;))

Gość ala_777
Cześć, Słońce86 możesz podać swojego maila? Ja mam 27 lat i też szukam jakiegoś towarzystwa, albo możesz napisać na mój buka_222@o2.pl

Gość slonce86
wysłałam wiadomość:D a gdzie zginęła reszta dziewczyn?:P

Gość monia149090
Hej dziewczyny. Mam 21lat,mieszkam w poznaniu. Mimo mlodego wieku mam 6miesieczna coreczke i meza,ktory zarabia na rodzine przez co dla nas ma mniej czasu. Chetnie spotkam sie na kawe,porozmawiam.Mimo ze wokol mnie jest mnostwo ludzi to nieraz czuje sie samotna.Piszcie monia149090@o2.pl

Gość annamariazPoznania
Witam poznanianki, przejrzyjcie swoje skrzynki mailowe:)

Gość bingo17
witam! mam 26lat, nie mam dzieci mieszkam w Poznaniu. Też szukam koleżanki na wspólny wypad do kina, na zakupy czy kawę... bingo17@o2.pl

Gość TrzebaByćSzalonym
Witam , mam 21 lat i czas po pracy na wspólny wypad, imprezkę, spacer i ploteczki ale nie ma z kim bo każdy zapomina o starych znajomych i idzie w swoją strone , trzeba zacząć się bawić, jesteśmy młode im nas więcej tym lepiej :D gg 3268716 lb e-mail

Gość Szalona :)
Witam Poznanianki ;=) Mieszka tu od kilku miesięcy i mój krąg znajomych jak narazie jest bardzo ograniczony ;) A już z pewnością brakuje ludzi gotowych na spontan ;=) Czasami nagle przychodzi mi do głowy (nawet w środku tygodnia) żeby iść gdzieś na piwko, do kina czy na balety...a tu nie ma z kim ;) Dlatego szukam koleżanek ( i kolegów ;P) do wolnego , miłego i szalonego spędzania czasu ;) Mieszkam sama, mam 26 lat ,nie mam męża ,dzieci, aktualnie nawet faceta.. i szczerze? Nie spieszy mi się wcale ;D ... moje gg to 3398279 ;) mail - agnieszkait1984@tlen.pl

Gość cinderella-1
hej! jestem z okolic Poznania, ale w pełni mobilna...:) , jak mnie olsni rankiem, że chce bryknąc w góry, siadam i smigam... szukam towarzystwa, fajnej koleżanki, lub więcej, na wspólne wyjcia w week wieczorem...kino, pub..innym razem zakupy, albo ploty... jestem sama, mam 7 letnią córcię. Poswiecam jej bardzo dużo, ale potrzebuje też przyjemnych chwil dla siebie :) Odezwicie się dziewczyny!

Gość natusia85
Witajcie :) jestem z okolic Poznania i szukam przyjaciólki kolezanki chętnej na wspólne wypady imprezki zakupy i ploteczki. Mam 25 lat i jestem w trakcie rozwodu. Chce zacząć życie od nowa z nowymi przyjaciółmi. Moj meil natusia8505@onet.pl

hej mmieszkam w poznaniu grunwald chetnie poznam nowe kkolezanki mam 22 lata.od niedawna tu mieszkam czuje sie samotna ,brakuje fajnych kolezanek na pogaduchy.kto chetny?

Gość joasia1755
witam nie bawem bede mieszkala w poznaniu grunwald szukam kolezanki z ktora bede mogla porozmawiac wypic kawe itd mam na imie joasia 24lata moj mail joasia1755@gmail.com

cześć siedzę przed tym kompem,zerkam na różne fora i aż mi się wierzyć nie chce że jest nas tyle.Mamy mężów,dzieci,koleżanki w pracy a codzienność spowodowała,że nasze przyjemności usunęły się na dalszy plan.Chętnie się z Wami spotkam,czy to będzie na starym przy kawie,czy tez na rowerku na malcie. Mam na imię Magda/38 lat Pozdrawiam ;-)

Gość Moze jest ktos?
jest moze ktos z Gniezna?