Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce takiej synowej

Syn chce sie ozenic!

Polecane posty

Dziewczyna jest z nim w ciazy. Czyli spala z moim synem przed slubem, to nie jest kobieta dla niego. Co zrobic by sie rozeszli? Dziecko, jesli okaze sie ze to mojego syna to pozbawimy ja praw rodzicielskich. Taka co dala od razu przed slubem nie zasluguje na to zeby wyjdz za maz i w bialej sukni.. tfuuu:( Moj syn to porzadny chlopak.

Gość arrleta
jakby byl porządny to by mu nie stanął i nie ruchał takiej twoj syn to DOWN

Gość masz racje
glupie dziwki sa na tym swiecie

On to co innego, on jest mezczyzna. Zaden mezczyzna nie utrzyma swojego sprzetu przy sobie a ona omotala mojego syna i teraz chce wzenic sie w dobra i bogata rodzine. Jak swojego syna powinnam przed tym ochronic. Byli ze soba dwa lata i myslalam ze oni ze soba nie spia.

Gość według mnie to
to jesteś głupia

Moj syn musi miec porzadna kobiete, ktora siedzi w domu i zajmuje sie dziecmi a nie taka ktora go bedzie zdradzala bo nie wytrzyma. Kobieta a mezczyzna sa doczego innego przeznaczeni i ja na to malzenstwo nie pozwole ale co zrobic?

Czy dostane jakas rade?

to zapier... do dzieci i garów, bo do tego jesteś stworzona, a nie do przepieprzania czasu na necie

Głupio kobieto ja juz 8 dzieci odchowalam. W tym dwoje adoptowanych. Wszystkie dzieci wychowalam dobrze, ale nie chce by moj syn ozenil sie z taka kobieta ktora zmarnuje mu zycie. On musi miec porzadna zone, ktora bedzie wiedziala czego on potrzebuje. Po slubie dopiero zaczna sie problemy, ona pewnie wrobila go w dziecko. Ale jesli dojdzie do slubu to i tak sie rozwioda ale dziecko napewno jej odbierzemy to jest pewne.

Gość rozbawiłaś mnie kobieto
"to nie jest kobieta dla niego" a kto decyduje jaka kobieta "jest dla Twojego syna" ?! ty ?! weź dorośnij, urodziłaś syna, wychowałaś ale on już decyduje o swoim życiu sam, także o tym gdzie, kiedy i zkim uprawia seks

Zapewniam cie, ze ona tez takiej tesciowej nie chce! Noz sie w kieszeni otwiera. Sama jestes matka, a chcesz komus dziecko odebrac? Tylko dlatego, ze dziewczyna jest w ciazy z twoim synem ma byc za to ukarana. Nie mow, ze go wrobila w dziecko - skoro dobrze go wychowalas i mialas swiadomosc, ze chlopcy do slubu nie wytrzymuja (sama to tak ujelas, juz walil rownouprawnienie, prawda?) to trzeba go bylo uswiadomic czym sie to moze skonczyc i pokazac takie cos jak prezerwatywa.

Kochana :) masz małe szanse na odebranie dziecka ( na całe szczęście) bo sąd nie bierze pod uwagę takich argumentów jak ty (zabieramy bo spała przed ślubem):D a sąd przeważnie po rozwodzie przyznaje opiekę rodzicielską matce. Jesteś naiwna cholernie może to twój synek namawiał ją do seksu . Może zagrażał ,że się rozstaną jeśli tego z nim nie zrobi? A nawet jeśli tak nie było to i tak uważam ,że jesteś ograniczoną kobietą skoro tylko pod tym kontem oceniasz tą dziewczynę.

Jego zona powinna mu dac swoj wianek dopiero po ich slubie a nie tak, sa ze soba dwa lata i sie pieprza bo dziewczyna nie potrafila mu odmowic. To zawsze jest wina kobiet, na jakiej podstawie, zawsze sie cos znajdzie kompromitujacego. Narazie musze powstrzymac mojego syna przed najwiekszym bledem w jego zyciu.

"Moj syn musi miec porzadna kobiete, ktora siedzi w domu i zajmuje sie dziecmi " w takim razie ty jesteś najlepszą kandydatką na jego żonę....bo nie dość że siedzisz w domu i tylko zajmujesz się "dziećmi"....nic dziwnego, w końcu nie masz innych hobby i zainteresowań poza tym co robi twój wychucahny synuś.... a do tego jesteś wyrozumiała dla mężczyzn, wybaczysz każdą zdradę bo przecież facet nie moze utrzymać sprzętu w spodniach..... skoro jesteś taka wyrozumiała to czemu tak cię boli że twój dorosły syn ma kobietę ? przecież ma swoje potrzeby....no nie ? a już wiem, boli Cię że nie zapytał Mamusi czy może z tą kobietą sypiać ;-)

Gość kroczacy nick
Cienka prowo, trzeba było się bardziej wysilić:o

tak pierdolisz że mam wrażenie że ten topik nie założyła kobieta ale jeden z nadrzęnych prawiczków kafe, który brzydzi się niedziewicami... zgadłam ? a teraz spadaj walić konia

Ja pierdole albo prowo albo to całkowicie zacofana kobieta! Sama mam syna dorastającego i nie mówię mu z kim ma być ale uprzedzam o konsekwencjach i że w razie czego sama mu kupię te gumki:D

prowo nędzne ale niestety bywają takie durne baby chyba miały jakiś uraz mózgu przy porodzie, bo dużo kobiet wykazuje odchyły po tym jak tylko urodzą dziecko

Gość jak próbowała wszystkiego
A co jak dzidzia będzie czarna ?

Jestem wyrozumiala dla mezczyzn ktorzy po prostu musza sie wyszumiec przed slubem, ale gdyby mnie maz zdradzil to bym dala mu nauczke, nigdy mnie nie zdradzil bo go dobrze pilnowalam. Z reszta moje wszystkie dzieci pozakladaly juz rodziny, teraz zostal tylko syn ktory zmarnuje sobie zycie przy takiej kobiecie.

twój syn marnuje sobie życie przy tobie bo mu durnoty do głowy wciskasz inne dzieci już pouciekały z domu na szczęście...... a twój mąż to niby z kim się wyszalał przed ślubem skoro go pilnowałaś ?! z kolegą ?

To co robil przed slubem moj maz to mnie nie interesowalo, ja swoj kwiatek trzymalam specjalnie dla niego. Po slubie go caly czas pilnowalam, zaraz po pracy mial byc w domu. Ale gdyby mnie zdradzil nie mialabym pretensji do niego tylko do kobiety z ktora to zrobil. Wracajac do mojego syna to on potrzebuje kobiety ktora dopiero w noc poslubna odda mu to co ma najcenniejsze a nie takiej ktora specjalnie wrobila go w dziecko a teraz w bialej sukni do oltarza pojdzie.

trzymałaś wianek do śłubu i ewidentnie cię uciskał w głowę bo gadasz jakbyś miała niedotleniony mózg

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadela
"rozbawiłaś mnie kobieto trzymałaś wianek do śłubu i ewidentnie cię uciskał w głowę bo gadasz jakbyś miała niedotleniony mózg" padłam :) poprawiłaś mi humor na cały dzień

Gość lecz sie kobieto
jw