Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce takiej synowej

Syn chce sie ozenic!

Polecane posty

Gość nie chce takiej synowej
Tak, trzymalam swoj kwiatek do slubu i dziekuje za to Bogu. Moj maz mial dobra zone, ktora dbala o niego i o jego potrzeby nigdy mu niczego nie odmawiajac(chociaz by dlatego nigdy mnie nie zdradzil), wiedzial ze jak przyjdzie z pracy to bede potulna jak owieczka. Gotowalam, pralam, sprzatal i oddawalam mu sie i rodzilam dzieci. Teraz rowniez robie to wszystko, z wyjatkiem tego ostatniego. Bylam dobra zona i nie mam sobie nic do zarzucenia a narzeczona mojego syna? z niej nic juz nie bedzie, kobieta ktora dala przed slubem to nie kobieta.

Kobieto, jestes chora! Z nienawisci do innych kobiet- ergo- Twoj mezulek na pewno zdradzil Cie nie raz! Czasy sa inne, wianka nie trzyma sie do nocy poslubnej, idiotko! Jedyna Twoja chluba jest to, ze wychowalas 8 dzieci- moja Babcia wychowala 6 swoich wlasnych, a pierwsze zmarlo po bardzo ciezkim porodzie, ale ona nigdy nie miala takiego zasciankowego toku myslenia, jak Ty! szanowala wybory swich dzieci i nie wtracala sie w ich zycie nigdy. Mowila- jak sobie poscielesz, tak sie wyspisz. Nie bede sie wtracala do niczyjego zycia- robcie, jak Wam sumienie dyktuje. Zadne z nich sie nie rozwiodlo, a dzieci w drodze kilkoro z nich mialo jeszcze przed slubem- ponad 40 lat temu. Szczerze wspolczuje Twoim dzieciom takiej matki, jaka jestes!

Szkoda czasu na takie glupie kłotnie. KAZDY MA SWOJE ZDANIE I KONIEC TEMATU. Syn chce sie z nia ozenic to i tak to zrobi, bo zapewne jest pelnoletni i nie potrzebuje Twojej zgody. Moja rada: lecz sie kobieto:-D

Gość abc 123455
nie wtracaj sie do zycia swojego syna , narozrabial niech odpowiada za to.uwazaj bo moze sie od Ciebie odwrocic jak bedziesz caly czas kombinowala. A co Ty za matka wogole jestes? ze chcesz przyszlej matce odebrac dziecko.co bys zrobila jaby to ciebie spotkalo i ktos probowal odebrac ci Twojego synka? wileka katoloczka sie znalazla

Spokojnie nie odbiorą jej dziecka, muszą być do tego konkretne przesłanki o których nie napiszę bo jeszcze coś idiotce odbije i spreparuje jakieś głupoty

Gość chora kobieta jesteś

Gość jyjgyjtygjtuiytiy
lecz się kobieto ale na nogi, bo na głowę już za późno:o jak będą mieć dziecko to i syn i jego dziewczyna są w takim samym sstopniu odpowiedzialni, eee i tak uważam że to provo bo nie wierze że tacy ludzie jak autorka tematu istnieją:o