Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoolander

morze czy góry? jakie wakacje wolicie?

Polecane posty

Gość gość
ja jednak wolę góry :) jakoś ta górska natura dobrze na mnie wpływa, a poza tym nie lubię leżeć plackiem i nic nie robić. Dlatego w tym roku jadę do białki tatrzańskiej i zabukowałam sobie pokój u sorosa www.usorosa.pl

Gość gość
Ja zdecydowanie wole góry. Morze mnie nudzi, po 3 dniach leżenia plackiem chce już wracać. W górach można się opalić, pozwiedzać i pooddychać świeżym powietrzem. Ja w tym roku byłam w Zakopcu. Zatrzymałam się z mężem w www.excelsior.com.pl i bardzo nam się podobał wyjazd.

Gość mycha79
wolę góry ;) lubię jeździć poza sezonem do Zakopanego, bo wtedy w mieście jest spokojniej, no i o wiele taniej. rezerwuję wtedy swój ulubiony apartament na bookaparcie i jadę :)

Gość gość
wg mnie góry Karpacz i Gościniec Turaj :) jestem zadowolona , morze też polecam ale mniej :)

Gość laurenna7
wolę góry, często jeżdżę w Tatry bo mam dość blisko :) w tym roku jadę z grupą znajomych do Zakopanego na Sylwestra, już zarezerwowaliśmy noclegi na bookaparcie i chyba wyskoczymy na jakąś imprezę po prostu :)

Gość daguu
Ja wybieram góry. Zdecydowanie! Najbliżej mam w Bieszczady i na jednodniowe wypady jeżdzę tam, ale najpiękniejsze to jednak są Tatry. Teraz mam zaplanowy wyjazd do Murzasichle do hotelu Kopieniec. I nie będę za brdzo chodzić po górach tym razem, tylko się troszkę pobyczę w SPA. Hotel jest w pięknej okolicy i będę mieć fajny widok z okna :) Do tego wyczytałam, że jest też tam bardzo dobra restauracja z widokiem na Tatry :)

Gość gość
Zdecydowanie morze, najlepiej trójmiasto, które tętni życiem. Rok temu z rodzinką wynajęliśmy za pośrednictwem firmy Sunsail jacht i bardzo dobrze wspominamy wakacje!

Gość gość
Kocham góry, więc wakacje spędzam wyłącznie w tym miejscu! Nocuję zazwyczaj w apartamentach, gdyż zauważyłam, że ich wynajęcie jest o wiele tańsze niż nocleg w hotelu, a komfort zdecydowanie wyższy. Zazwyczaj rezerwuję je przez Mountain APARTMENTS.

Gość gość
W sumie lubię i jedno i drugie, więc ciezko wybrac ;) Jeśli morze to najlepiej w upalną pogodę, albo najlepiej gdzies w tropikach

Gość gość
Nie, tylko nie tropiki, dla mnie za gorąco i nie za bardzo lubię klimę. Wakacje tylko po sezonie, żeby ludzi za dużo nie było. Najlepiej w jakiejś niesamowitej willi, dobrze mieć nadzianych znajomych w takim przypadku. Może Amalfi. Czy coś.