Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m njnj

jakie mialyscie pierwsze objawy zblizajacego sie porodu?

Polecane posty

Gość m njnj

j.w

Gość gość
Nie rodziłam, ale wydaje mi się, że pierwsze przychodzą skurcze, a potem wody płodowe puszczają...

Gość m njnj
a jak wyglada odejscie wod? tak pluska jjak na filmie ja jestem w 37 tyg ciazy, caly czas mam mokre majtki a od czasu do czasu skurcze

coraz silniejsze skurcze, wody mi nie odeszły a pęcherz miałam przebijany na porodówce. Przy 2 porodzie wiedziałam, że będę rodzić w dniu porodu bo było mi ciężko chodzić i czułam ucisk w dole. W nocy obudziłam się ze skurczami.

Gość m njnj
a jak wygladaja te skurcze? łapia co chwile?

Gość m njnj
mi sie chce plakac od paru dni

Gość prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bylam 8 dni po terminie 9 mialam stawic sie w szpitalu mialam potworna ochote na frytki zjadlam o zgrozo 3 porcje:D w nocy o 1:30 obudzil mnie bol w dole brzucha bylo mi niedobrze poszlam do lazienki dostalam biegunki i dreszczy myslalam ze to te frytki mi zaszkodzily:/ polozylam sie do lozka ale bole byly regularne zaczelam wiec liczyc co ile sie pojawiaja o 2:30 obudzilam meza ze to juz ale spokojnie wzielam prysznic wypilam kawke zjadlam cos bole mialam juz co 3-5 min o 6 bylam juz na porodowce z rozwarciem na 3,5 palca niestety do godz 18 rozwarcie na 3 palce zanik skurczy wiec zrobili mi cc....

Gość o 4 rano obudziły mnie bóle
takie, jakich od 9 miesięcy nie miałam. Identyczne z mocnymi bólami miesiączkowymi. Urodziłam 20 godzin później

A ja jestem 6 dzien po terminie i nie mam zadnych objawów.... Już zaczynamsie bac. Jak se radziłyscie ze stresem? Pozdrawiam

Gość o 4 rano obudziły mnie bóle
nie przejmuj się. Ja miałam termin na 30 czerwca, urodziłam 7 lipca normalnie. Oczywiście nie w tym roku :)