Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazzoni

Dyskoteki i kluby zmieniają dziewczyny

Polecane posty

na dyskoteke można często znaleźć faceta ;) to nie jest chlew tylko miejsce spotkan ;) i nie przytaczaj demotów ;p

sory za literówki, ale nie patrze co piszę ;) dopiero jak wyśle to przeczytam i jakas masakra, ale to przez to,że mi się klawiatura tnie ;D

laski z disco myślą że kiedy komuś dadzą stają się po prostu cool... że ich popularność jest wielka... niestety dobre disco to takie raczej kameralne gdzie wpuszczaja tylko od 18 lat i w wiekszym miesice np KLIMAT Bielsko-Biała naprwde polecam ;) zadnego kurestwa nastolatek swietne imprezy dobra muzyka nie tylko techno disco ale tez rock pop lat 80-70 ;)

ja tez mam 19 lat(tyle zę chłopak);p serio i jesli ktos chce jechac na podryw to jedzie własnie do takiego Klubu jak przytoczyłem w tamacie GRANT gdzie wpuszcaja wszystkich bez wzgledu an wiek a nastki same Ci sie pchają i sie nie szanują...a Ci ktorzy chca sie spotkac potańczyć jada do takeigo JAk KLIMAT ...

Gość polaczek z Northampton
Mądry mężczyzna się w XXI wieku nie ożeni! Nawet w związek nie wejdzie! Uwiedzie, zad00pczy i pójdzie swoje robić!

Gość vhukcg
ja własmie w takim klubie poznałam mojego chłopaka jestem z nim juz od roku i bardzo sie kochamy ..wczesniej tez chodziłam na taka dyskoteke ale nie dawalam dupy

Gość fanatyk islamski
dyskoteka to miejsce polowań na łatwe dziewczyny

A teraz 2 częśc tematu? Dlaczego laski wolą tych prymitywnych gosci z forsa i furą ? A Tych tez przystojnych tylko spokojnijszych traktuja jak przyajciol do rozmowy?

Gość vhukcg
mazzoni1 ile ty masz lat ?

Gość yoyoyoy
Ja mam 18 lat i nie przepadam za takimi imprezami bo dal mnie nie ma tam nic ciekawego.. 13 wytapetowane z cyckami(jak mają ) wierzchu z papierosem i piwem i ocierajacym sie o nie 20 latkiem... zal U mnie w klasie była taka akcja ze laska zagrozna z niemca zamiast przyjsc na popraae-ostatnia deske ratunku wolała isc na trag i kupic soebie bluzke bo jak stwierdziła " nie moze 2 razy pokazac sie w tej samej na dyskotece bo pomyslą ze biedna czy cos.."

Ja tych spokojnych nie traktuje jak kolegów do rozmowy, żeby nie było, bo na takich koksów to nie warto się nawet patrzeć, bo jeszcze przypierdoli.. stoi taki z piwem w ręku i obserwuje.. załosne to jest ;]

Ja tez lubie jechac czasem na disco i do Grantu i do innych klubów ... ten temat to tylko moje spostrzeżenia wobec tych nastek i to ze dziewczyny już nie są pojeciem zdobyc fajna inteligentna dziewczyne na poziome tylko teraz to zaliczyc nastoletnia cipeczke tapete ktora chce jak to mi powidziała jedna kumpela z disco "wyjśc do ludzi" ;p ja juz powtorzam po raz kolejny mam 19 lat ;p

No własnie się pobawić ze znajomymi ;] a jak się bawić to się bawić na całego,, ale czasami jest tak, ze jaks ię bawisz ze znajomymi to mają Cie za wariata dużo ludzi ;D haha przynaj,mniej u mnie, może dlatego , że mieszkam w małym mieście i każdy na kazdego gada ;|

Gość rferfre
poczekaj az bedziesz miał z 21 lat wtedy zaczniesz spotykac normalne dziewczyny ..bo wiadomo ze młodsza byc musi a skoro masz 18 to taka 17 ,16 to jeszcze siano ma w głowie .. juz 19 sa madrzejsze ..no ale stuknie ci te ponad 20 i sam sie przekonasz..

Gość rferfre
mazzoni intrygujacy jestes :P

wiecie co.. ja jak mialam 16 lat to nie chodzilam na zadne dystkoteki.. tylko jak coś to mała imprezka w d omu albo jakieś ognisko.. i sobie nie wyobrazałam, jakbym miała te 16 i poszła na dyskoteke i piła piwo w miejsu publicznym .. albo paliła papierosa ;] masakraa

No ja tez mieszkam w niewielkim mieście koło Bielska i wiem jak to jest :P no to prawda sianie tzw plotek jest niesamczne ze kazda laska tej disco to jzu jest szmata;p oczywiscie to nie prawda;p ...No wiesz zabawic sie na calego tzn ze trzeba dac dupy ;p

dać dupy tzn dać dupy ;] a zabawić się na całego to wycisnąc z siebie jak najwięcej energii na parkiecie ;) ja nawet sobie nie wyobrazam, jak tak możan poznac chłopaka i od razu z nim baraszkowac w samochodzie ..

Gość kkkkppkkp
Ja natomiast uważam,że trudno spotkac faceta któremu nie zależy na tym, żeby laskę przelecieć, nawet w Klimacie;/. Ale co do dziewczyn to myślę, że najbardziej puszczają się te w wieku od 16- 20 lat. Fakt faktem mało jest dziewczyn, które się szanują, ale facetów też.

No własnie niby chłopcy szukają dziewczyny spokojnej i ułożonej a sami najpierw kilka musza przelecić, a potem oczekuja od dziewczyny , żeby nie chodziła nawet na dyskoteki, bo wiedza co je czeka.. a dziewczyny potrafią się bawić, bez dania dupy ;]

No wiadomo :D DENSIMY na CAŁEGO :D a to chodzi przynajmniej mi na disco .. no wiadomo kazdy facet chce dziewczyne zaliczyć;p ale to nie jest watek przewodni tego tematu ;p nO neistety kolezanka sa takie ktore od razu ida do samochodu a nawet w kiblu czy an środku parkeitu

na srodku parkietu sie jeszcze nie spotkałam :D i juz mi się odechciało dzisiejszej imprezki, jak sobie przypomn te 16nastki :D i napaleni chłopcy po salarium och ;D

Gość Mariolkaaaa
pierdolisz glupoty ja jezdzilam i zyje :D i wcale mnie nei zmienilo

Gość kkkkppkkp
No oczywiście,że na disco jak się popije to nagle przychodzi odwaga. Ale żeby tak poderwać jakąś, ale nie na dyskotece, to już za trudno. Skoro idziecie na łatwiznę i szukacie laski na dyskotekach to co narzekacie, że towar jest za "łatwy" i szybko daje

Gość yoyoyoy
Wiecie jestem spokojna i na dyski nie jeżdze pamiętam jak kiedys taka"lala"z mojej klasy powiedziała mi, ze marnuje zycie na siedzenie w domu, czytanie ksiazem i kameralne spotkania ze znajomymi. Ze życie zaczyna sie na dyskotekach, wiele znajomych (mam tylko 176 znajomych na nk wiec jako powod podała ze nabije osób bo ona ma kolo 800), ze wyszaleje sie, ze nie rozumie mnie jak moge byc tylko z jednym facetem... ze ubieram sie skromnie to zaproponowała zebym pojechała bo znajde sobie sponsora... a kumple do mojego faceta, z którym nie sypiam powiedziła ze jak bedzie na mnie czekał to zostanie przwiczkiem do konca średniej i ze jak chce to moze dac mu namiary na fajne 16 zeby pocwiczył a ja i tak sie nie dowiem...

Oho to widzę że wszyscy z rejonu w większości przynajmniej ;p :D JA nie mówie że każdą zmieni ...czytać uważnie temat;p "To nie zasada" ;p teraz jakos mniej jeżdże an disco za duzo kasy idzie ;p teraz ogniska , domówki ze stałą ekipa to chyab jednak jest najlepsze ;) disco tylko raz na jakis czas;p a jak widze tych co jeżdżą co tydzień to ręce opadają zadnej aternatywy ;p

No własnie a weź tak w sklepie podejdz do dziewczyny :D oo żaden się nie odważy na na dyskotece to uuu :D ;]

JAKBY tak w żabce dały dupy to byłby oryginał xD dam Ci jak mi kupisz LASs'y haha ;p

Gość kkkkppkkp
EEE wy faceci to zawsze po najmniejszej linii oporu. A zamiast polować na ładne, mądre dziewczyny to wolicie przelecieć pierwszą lepszą nawet jakby nie grzeszyła urodą :D