Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazzoni

Dyskoteki i kluby zmieniają dziewczyny

Polecane posty

Gość polaczek z Northampton
Podpite są to cipuszka szaleje!

KKKPPPKKK czy jakos tak ;p chodzi o to że tych ładnych inteligentnych fajnych dziewczyn jest strasznie mało ;/ a facetom na serio zalezy wlasnie na takich a nie na tych nastkach z disco ;p ale te fajne dziewczyny jada na disco i staja sie takie jak reszta ;p czameu tak sie dziejej nie wiem;p takie alskiz disco traktujemy przedmiotowo...

Gość kkkkppkkp
to dlaczego ja dalej jestem sama:D?? wystarczy, że jestem gdzieś na imprezie rozmawiam z jakimś facetem na różne tematy i chłopak pyta na jakie studia się dostałam, ja mówię że medycyna a on spier** ekhm gdzie pieprz rośnie. Dlaczego? Bo Wy się boicie :D taka prawda niestety

Kto się boi ten się boi ;p a reczej ten kto ma w głowie po układane i umie otawrcei rozmawaic na inteligentne tematy ;p ;p a ja sie wybieram na zarządzanie gospodarką wodna i chuj ;p :D

Gość i jak tu poznac
jakiegos fajnego faceta na dyskotece jak kazdy jeden mysli, ze kazda laska przyszla sie tam puszczac:O

Gość kkkkppkkp
No właśnie, nie nie oceniam ludzi po świadectwie, nie potrzebuje jakichś ciutroków, inteligencików, ale wiem,że jest takie przekonanie,że jeśli dziewczyna wysoko mierzy to chce jakiegoś dr. hab. A to nieprawda.

gdyby nie one to nie mielibyście darmowego ruchanka;] weźcie się zamknijcie i popatrzcie na siebie;] skoro tak cię to bulwersuje to po co tam chodzisz? Gdyby faceci nie lubili takich panienek to by ich nie było:)

Ludzie chodzi o ogol ze tego jest coraz wiecej i w to coraz mlodszym wieku to jest przykre!;p a chodzimy tam bo wiadomoze czasme fajnie taka zarwac;p a no wiadomo ze nie musi byc doktorkeim;p chodzi o to jaki ktos jest;p ale napewno jesli o mnie chodzi taka pusta dupodaja z disco to kiepska kandydatka na dziewczyne ;p

Gość kkkkppkkp
Dziewczyny się puszczają faceci też, widocznie i jednym i drugim z tym dobrze. zresztą wszyscy są o jednych pieniądzach, to dziala w dwie strony

No to prawda ;) w 2 strony... chociaz laska ktora sie pusci zostaje juz z oglna opinia dziweczki ..a koles sie chwali ile przelecial...;p ale to nie jest temat głowny ... chodzi o to pytanie? "Gdzie są te łądne pożądne i szanujące się"? ;)

Gość kkkkppkkp
sossss pijesz do mnie :D??? Właśnie siedzą w domu, bo są tak wyrąbane po pracy,że nie mają siły gdziekolwiek wyjść ze znajomymi, którzy się obijają przez wakacje :D

Gość kkkkppkkp
a ja z tych co harują za marne pieniądze :D wychodzi na to, że i ty i ja jesteśmy porządne szanujące się" laski":D

ej ja tutaj jestem porządna :D i wieczorem nie będę w domu siedziała oo ;D idę się pobawić ;p wyjdzcie do galerii i zobaczycie ile tam jest 'porządnych nastek' ;D hahahaha

Gość kkkkppkkp
No przecież wiem :D tak mi się powiedziało

Gość ojciec13
Dobra ja lece na basen z kumplami a potem na mecz o 3m-ce przy piwku:D dzieki za zaangażowanie w temat ;0 pozdrawaim wszyskich ;) mazzoni czechowice-dzidzice ;p

Gość m;lgsjgb;ajbg;esd
czechowice -dziedzice jaki zasięg play tam jest?

no wystarczy przejśc sie wieczorem ok 20-22 bo miesice :D kazda laska jest Twoja taka 13-16 lat :D przynajmniej u mnie tak jest, tzn. wychodza wtedy z domu takie, bo wszystkie pakerki, koksy , solary ida do baru ;D to może ktoś j zaprosi na małe piwko ;] ha

ha :D łatwiej na necie kogos wyrwać ? hm .. potem sie okaże, że pisze do Ciebie jakiś Maniek w srednim wieku ;']

sosssss w tym roku się wybierasz na studia?jak tak to masz dłuższe wakacje do października,z miesiąc mógłbyś popracować

No to życzę powodzenia w wyrywaniu napalonych 13nastek przez neta ;p hehehe

a co do pracy po studiach, mojej siostry nie chcieli przyjąc bo skonczyła administrację i była na stazu a oni potrzebują kogoś po szkole sredniej w URZEDZIE !!! :D hahahaah dobre fazki maja , a mnie nie chcieli przyjąc w sklepie, bo idę na studia ;] i weź tu sę ucz ;\

Ej ja jestem porządna i mam 19 i będę na dysko dzisiaj ;p hahahaha ale nie będę napalona ;] pf ,

odnośnie tematu ,na serio ciągłe imprezowanie zmienia ludzi.Ostatnio w jednym z warszawskich klubów spotkałam koleżankę z liceum,zawsze była taka porządna, obowiązkowa itd.a tu patrzę pijana zasnęła na kanapie,dosłownie mnie zatkało

ej ja przez całe zycie mam zgnite nie wiadomo z czego ;D miziające dziewczynki są sexi :D hahahaah co Ty od nich chcesz ;p

no tak,ale wiesz kurs na prawko to powinna być przyjemność (poza egzaminem) to można podciągnąć do obijania się ;)