Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazzoni

Dyskoteki i kluby zmieniają dziewczyny

Polecane posty

Mi dużo osób mówi, że sie zmieniłam , psychicznie i fizycznie :D zawsze byłam taka, że z chłopakami w piłke grałam, biłam się z nimi a teraz ;D haha też sie biję ale nie grał w piłke... ludzie mnie nie poznają z lat przedszkolnych ;] a ja tylko urosłam ;D

zapomniałam dodać tam do tej Twojej koleżanki Toksyczna.. może ona miała słabszy dzien ;] a Ty już od razu ją oceniasz ;] ludzie się zmieniają :d

jestem za tym,że trzeba się bawić ;D 'umiar' jest pojęciem wzglębym, dla jednych umiar -- 1 piwo , dla innych mizianie na parkiecie , a dla jeszcze innych baraszkowanie w samochodzie, a nie w domu ;p hahaha

heheh ,też bym tak mpomyślała ,gdybym z nią nie gadała następnego dnia,wracałam z nią i kilkoma osobami busem (bo nie jesteśmy ze stolicy) i jak zaczęła mi opowiadać co i jak,jak czekałyśmy na przystanku to 3 papierosy wypaliła,a kiedys to było nie do pomyślenia,ale pewnie to też przez współlokatorów i nowe środowisko

Ja też kiedyś byłam nastawiona anty papierosowo, a teraz jeden czy dwa przy piciu nie zaszkodzi :DNo ale niby z kim przystajesz takim się stajesz ;] chociaz jak w to nie wierze, każdy ma swój rozum ;)

być może,ale jak utrzymują Cię rodzice,masz wakacje ,a wolisz imprezować ,nawet tydzień w domu nie zostajesz ,tylko wracasz do domu w piątek,a jedziesz w niedzielę rano bo przyjeżdżasz tylko po kasę(jak ta moja koleżanka) to chyba przesada i człowiek się zmienia

o tak :D jak ktoś jest trzymany pod kloszem to potem jak się wyrwie too uuuu :D ok lecę , bo moja pracy niańki się już obudziła ;] pa ;)

niestety tak jest,wiadomo każdy musi się wyszaleć,na studiach imprezy w akademikach nie zapomniane;) ,ale qrcze nawet trochę z szacunku do rodziców trochę w domu pomieszkać

Jak byłam w Liceum lubiłam chodzić na dyskoteki. W domu miałam być max o 24. Czasem się wypiło jedno piwo, żeby poczuć się doroślej (nie było to zbyt mądre wiem, ale to właśnie był mój bunt młodzieńczy ;p ). Teraz już mi się nie chce chodzić po klubach. Jestem studentką, a byłam max na 3 imprezach klubowych/ dyskotekach jak kto woli. Jak pomyśle o tej komorze gazowej to robi mi się niedobrze... Nie przeszkadzają mi puszczające się laski, ani jeszcze głupsi faceci ulegający ich sugestii... Niech robią co chcą, ale tego dymu nie potrafię znieść... Każdy się zmienia w młodym wieku, a czy na lepsze czy na gorsze to zależy od towarzystwa i rodziców. Przede wszystkim od rodziców. Ja chodziłam na dyskoteki jak byłam młoda, ale nigdy nawet nie pocałowałam żadnego z chłopaków, których tam poznałam. Nie mówię, że zrobiłam dobrze czy źle stwierdzam fakt :P i podważam tezę, że dyskoteki źle wpływają na wszystkie dziewczyny :)

No to ja dziękuje za wypowiedzenie się wszystkim na forum ;p Wniosek taki jak zawsze wszystko zależy od człowieka ;) :P mazzoni z Czechowic Dziedzic pozdrawia

Gość xysyk
ja mam takie pytanie, wszedzie slysze ze dziewczyny to tylko dwa zajęcia zyciowe, uchodzic za porządną a jak co do czego przyjdzie to uchlac sie i dac komu sie nawinie i w zwiazku z tym, czy ja jako 30letni prawiczek mam szanse sie zrealizowac sexualnie?

Gość BrudaskaZLat76
na dyskoteki chodzą frajerskie kurwy

Gość netip
co masz na mysli pisząc 'frajerskie'

Gość SenSibeL
Witam wszystkich :) Świetny wątek się rozwinął i żal by było gdyby się już zakończył. Nastały trudne czasy... każdy się z tym chyba zgodzi. W dobie lansu, szpanu, nowinek technicznych trwa istny wyścig szczurów i nikt nie zasługuje na darmowe usprawiedliwienie ale mężczyźni/chłopcy jak i kobiety/dziewczyny, wszyscy radzą sobie jak potrafią. Ponieważ opierają się na wychowaniu coraz częściej rodziny patologicznej, która nie wiele wnosi konstruktywnego w dorosłe życie, albo na czapie religijnej tu: katolickiej tudzież środowisku np. blokowemu ludzie nie potrafią się wyodrębnić, jasno spojrzeć na siebie, swoje zachowanie. Dziewczyny nie mają z kogo brać przykładu, nie mają też bliskich osób którym mogłyby zaimponować. Stroją się, idą tam gdzie zbiera się jak najwięcej osób, którym mogły by pokazać jak ostatnio schudły, jaką nową mini sobie kupiły, może mają dłuższe nowe tipsy od koleżanki, a chcą zaimponować komu? Przypadkowym facetom z klubu i bramkarzom, którzy tylko korzystają na naiwności tych candy girl. Są puste ale kto ma im to uświadomić i skłonić do poznania siebie, do rozwoju duchowego, do wysubtelnienia jeżeli zadają się z takimi samymi pustakami. Trzeba dać im szanse, trzeba im pomóc bo potrzebujemy konkretnych ludzi na tej planecie.

Gość splot literek
Faceci wyrywac na dicho to zadna przyjemnosc. Prawdziwi twardziele probuja wszedzie i w kazdej sytuacji, takze do boju ;) Tymbardziej ze to nie jest wcale trudne. Wystarczy w siebie uwierzyc. A na dicho wiadomo - przyzwolenie jest, ale i rynek odpowiednio "stuningowany" i na cuda liczyc nie mozecie:P

Gość SenSibeL
...nie możemy dostosowywać się do otoczenia i całkowicie mu poddawać ale musimy przystosować otoczenie do nas ... racja, nie ma co liczyć na cuda ale na zmiany...?

Gość Seba2334433
Cześć wybiera się ktoś jutro na wielkie otwarcie Reanimacja Pubu KLINIKA w Bielsku? Ma być super jakieś Dj. Kto wie?

Gość gość
Tutaj masz link www.facebook.com/KlinikaPub2 to się wszystkogo dowiesz. Ja sie wybieram ! :D ANia

Gość gość
Ja też wybieram się do Kliniki Reanimacja... Na pewno będzie dobra zabawa