Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

(Pytanie do kobiet) Czy ona moze coś czuć do mnie????

Polecane posty

Gość Zoom1

Od pewnego czasu spotykam sie z siostrą mojego kumpla.(byliśmy na 3-4 randkach).Ona zawsze była chętna na te spotkania. Kiedy jesteśmy razem to wygłupiamy sie i żartujemy razem. Uśmiechamy sie do siebie. Na przedostaniej randce byliśmy sami wieczorem w parku, spytałem czy mogę ją pocałować...ona powiedziała :" że jasne że tak".Całowaliśmy sie przez kilka minut Później powiedziałem jej że jest wyjątkowa. Ona nie będąc dłużna powiedziała ze jestem fajnym facetem itp...Kiedy odprowadziłem ją do domu ona dała mi takiego zwykłego całusa w usta na pozegnanie. Ostanio znowu umówiliśmy się, tym razem nie całowaliśmy sie, ale spacerowaliśmy razem i spędzaliśmy wspólnie czas. Ona opowiadała mi że pisze do niej dużo facetów ale nie ma ochoty z nimi rozmawiać, na koniec znowu dała mi krótkiego całusa w usta na pozegnanie. Czy ona coś czuje do mnie? Czy możliwe że zauroczyła albo moze zakochała? Bo ja już praktycznie cały czas o niej mysle...

Gość upammmmmmmmmmm
kurwa dzieci ale wy macie problemy:o :D

wydaje mi sie ,ze tak:-) a te opowiadania o roznych facetach itd. to po to zeby wzudzic w tobie zazdrosc